Pidätkö omaa asuntoasi sotkuisena? Ei hätää, katso tämä!

"hankey"
[QUOTE="vieras";22852480]Virtsaa pulloissa :| Miksi? Oi miksi, virtsaa pulloissa? Eikö asunnossa ollut vessaa? Joku yhteiskunnasta syrjäytynyt piruparka :([/QUOTE]

viemäri tukossa.
 
Veikkaan et noita asuntoja on paljon enemmän kuin luullaan, pahemmassakin kunnossa. Niitä siivoava porukka (esim. vuokra-asuntoja mistä porukka häädetty pois) vain ei saa puhua mitään, vaikka koko kämppä menisi remonttiin ja oksennus tulisi siivotessa muutamaan kertaan.
 
vastaavaa kokenut!!
Ystäväni kysyi minulta tulisinko maksua vastaan mukaan siivousprojektiin, kun hänen piti tyhjentää hoitolaitokseen joutuneen ystävänsä kerrostaloasunto. Kyseessä oli n. 20 neliön yksiö jossa keittokomero, ja vessa. Ajattelin, että mikäpäs siinä, kun mukavasti oli rahaakin tiedossa.
Kun näin asunnon niin hyi helvetti. Aivan kuin jostain 4D himohamstraajista.. Asuntoa oli asuttanut n. 30v sinkkumies (en ihmettele sinkkuilua asunnon nähtyäni) jolla oli kyllä päässäkin jotain vikaa.
Asunnossa oli aivan USKOMATON määrä sanomalehtiä. Aivan kaikenlaisia lehtiä, ihan kuin olisi lehtikeräyspisteestä kaivettu ja tuotu omaan kotiin. Oli sanomalehtiä, Annaa, Reginaa, Seuraa, nuortenlehtiä, kaikkea. Näitä oli pinoissa joka puolella ja sängyn alus oli täynnä lehtiä. Huoneessa oli myös vanha hella, joka sekin oli täynnä lehtiä! Vessassa oli suihku ja kylpyamme, amme oli täynnä lehtiä. Ja vanhoista lehdistä tuli koko asuntoon kamalan tunkkainen haju.. Siellä täällä lojui likaisia vaatteita ja astioita ja jostain syystä joka paikassa oli onneksi puhdasta vessapaperia, rullista vain kiskottu lattialle.. Lisäksi keittiössä oli kaapin täydeltä kissanruokaa vaikkei asukas koskaan ollut kattia omistanut, erikoiset makumieltymykset kenties? Jääkaapista löytyi maitopurkkeihin tungettuna omituisia ruokamössöjä joiden haju toi oksennuksen suuhun. Oli kyllä ihanaa siivoamista.. Pienestä n. 30 neliön asunnosta lähti yhteensä 36 isoa jätesäkillistä tavaraa roskiin..
 
Tarkotatko videota? Siinähän asu joku poikamies äitinsä omistamassa asunnossa sillä ehdolla että pitää talon kunnossa.

Jälkimmäisessä tarinassa saattoi olla vuokra-asunto, joka tuli halvemmaksi siivotuttaa ystävillä itse kuin maksullisella siivoojalla. Tai myyntiin menevä omistusasunto, jolloin jälleen kerran halvemmaksi tulee käyttää muuta kuin ammattisiivoojia jos roskaa on tuo määrä, ei hoidu ihan parissa tunnissa.
 
...
Tämä teksti oli selvityksenä tuon videon alla:Kusiruutta Vammalasta tuunaa kämpän kuin kämpän. 38-vuotias ei-liikuntarajoitteinen mieshenkilö asui äitinsä synnyinkotia kahdeksan vuoden ajan ilmaiseksi, sillä ehdolla että pitää ns. "taloa pystyssä". Sähköt oli katkaistu maksamattomien laskujen vuoksi, viemärit täysin tukossa samoin kuin kaakeliuunien pesät ja hormit. Löytyi muun muassa laatikoittain pornoa, paskaa muovipusseissa ja käytettyjä paskapapereita pitkin lattioita. Välioviin oli hakattu reikiä vasaralla. Lattiamatot olivat syöpyneet puhki kusesta, jota kannettiin ulos karkeasti arvioiden 300-400 litraa. Kaikki huonekalut ja kodinkoneet piti heittää pois koska ne olivat yksinkertaisesti pilalla.
 

Yhteistyössä