Pidättekö yhteyttä miehiinne työpäivän aikana?

mireus
Kyllä tekstaillaan ja soitellaan päivittäin,miehelle tulee läheteltyä välillä jotain työtä häiritsevääkin,mutta ikänä ei oo valittanu,päinvastoin.:) on kuulemma mukava tulla kotiin ku vaimo oottaa hame hampaissa ;)
 
Puh
Soittelemme vain jos on asiaa. Ja siis tarkoitan sellaista asiaa, mikä ei voi odottaa siihen saakka, kunnes mies tulee kotiin. Minusta on tyhmää häiritä toisen työtä, ellei ole pakko.

Itse en juuri nyt työssä ole, mutta kun taas töihin palaan, niin oma puhelin ei ole edes käytössä päivisin. Joten mies tavoittaa minut ainoastaan kanslian puhelimesta ja soittaa vaan jos on ihan pakko.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pikkuinkkuli:
Joo, tottakai pitää tarkistaa et onko töissä, vai vieraissa!!!!!!!!

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

...no jos asiaa on niin kyllä. Mikäköhän pointti hekotuksella oli???? :headwall:
Hekotiuksella oli vain sellainen pointti, että halusin tietää, ovatko muutkin naiset samanlaisia puhelinhäirikköjä kuin mie :ashamed: :LOL:
 
Yleensä soitan vain jos on todella tärkeää asiaa, ei välttämättä kuule edes puhelimen soimista ja ei ehdi puhumaan juurikaan töiden aikana. Tekstiviestejä tulee laitettua, jos jotain asiaa tulee mieleen, mutta harvoin niitäkin. Ja sitten, kun itse palaan töihin, en pidä puhelinta mukana vaan vain tauoilla katson, onko kukaan soittanut/viestittänyt. Tarvittaessa saa kyllä kiinni sitten soittamalla vastaavan numeroon.
 
asiaa
Soitellaan/viestitellään, jos on jotain tärkeää asiaa. En kyllä viitsi paljon töissä puhua omia asioitani. Mieluiten sähköpostitse lähetellään viestejä, jos on jotain asiaa. Kyllä sitä illalla ehtii jutella, eikä tarvitse työpäivää sen takia keskeyttää, vaikka molemmat ollaankin joustavassa toimistotyössä...
 

Yhteistyössä