??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Lisään tämän tänne vähän jälkikäteen, mut onpahan sitten muistissa :)

5.icsi 1.PAS lääkkeelliseen kiertoon

Vuoto alkoi 22.3. (Terolut-kuurin ansiosta) Edellinen kierto jäi 27pv mittaiseksi.

kp 2 - 9 Zumenon 2mg 1+2 tab/vrk. Ei mitään ihmeitä oireita. Lämpöjä olen mitannut satunnaisesti ja ne on selvästi alkukierron lukemissa. Nännit on olleet hieman arat, mutta muita fyysisia oireita ei ole tainnut olla. Seksihaluja saattaa olla normaalia enemmän. Hyvillä mielin mennään vielä :)
kp 10-11 ei edelleenkään mitään ihmeitä. Välillä menkkatyyppisiä kipuja. Lämpö alkukierron lukemissa.
kp 12 Kiirastorstain ultra. Limakalvo paksuimmillaan kohdun "yläpäässä" 10mm. Munasarjat monirakkulaisen helminauhaiset. Ei johtofollia. Punktio sovittiin kp 18, jonka johdosta luget aloitetaan kp 14.
kp 13-14 tuskaista odottelua ja kp 14 lugen aloitus myöhässä..
kp 14-17 Luget nostaa lämpöä loppukierron lukemiin 36,4-36,6C Välillä menkkamaista jomoa, mut vaan vähän ja harvoin. Mut sitä tunnetta on ollut tässä matkanvarrella moneen kertaan.
kp 18 PP0 dpo 3 36,6C. Siirtopäivä. Aamulla soitin ja sain kuulla, että alkio oli selvinnyt sulatuksesta ja lähtenyt jakaantumaan ja oli hyvännäköinen. Pakastettaessa 5-soluinen ja 2-luokkainen. Siirtoon mennessä lääkäri kertoi, että oli 8-soluinen kaunis alkio, mutta olikin jakautunut lisää ja oli 10-soluinen. Lääkäri mukaan oikein huippuluokan alkio. Limakalvokin oli hyvä 9,2mm.
Kyselin vähän noista luokituksista ja heillä 1- ja 2- luokan solut ovat top-alkioita. En kyllä saanut selvää mikä on kriteeri noille luokille, mutta yhtä kaikki.
Meidän alkiosta tosiaan sanoi, että on huippuluokkaa ja elinvoimainen, kun jo tosiaan jakautui siinä lisää. Ja sitten kertoi, että näissä top-alkioiden siirroissa prosentti on ilmeisesti heillä ollut 45-50% pintaan (vai sanoikohan, että 47-50%) eli tosi hyvä. Ja että yleensä raskaudet lähtee juuri näistä. Toivottavasti me kuulutaan tuohon prosenttiin <3
kp 19 PP1 dpo 4 36,4C Ei kummempia oireita - illalla menkkamaista oloa alavatsalla. Lämpömittari tilttasi ja tuli sen vaihto eteen.
kp 20 PP2 dpo 5 36,5C. Illalla paleltaa. Kädet ja jalat ihan jäässä. Kuvottaa ja jotenkin ihan voimaton olo. Sisällä kyllä vaikutti olevan vähän viileä. Syöminen ei auttanut etomiseen.
kp 21 PP3 dpo 6 36,6C. Repäisykipuja aivastaessa. Ihan kuin munasarjoihin sattuisi, mutta ne on siis lepotilassa.. joten mikä lie. Aamulla herään ennen kellonsoittoa klo 7-7.30 välillä, mutta päivällä väsytti ihan hirveästi (ja otinkin päikyt lapsen kanssa). Illalla/yöllä taas kuvotusta. Palelua vähän ja sitä munasarjojen paineentunnetta. Mut ei mitään erityisiä oireita sinäsnä.. Ei näillä kuuhun mennä. Lämpö nukkumaanmennessä klo 01 36,8C. Nänniarkuutta ja rintojen "turvotusta", joka tuntuu kun riisuu liivit. Arkuutta ollut muinakin iltoina.
kp 22 PP4 dpo 7 36,7C. Lämpö nousussa. Hyvä juttu. Mut aivan normaalia tähän vaiheeseen kiertoa. Aamulla kuvotusta ennen syömistä. Ei mitään erikoista. Raskaustesti aivan negatiivinen (kun pitäähän se nyt vertailukohta olla... :D ) Syömisen jälkeen päivällä etoo ja vatsaa vääntää, muttei vielä ainakaan ole mikään tauti alkanut. Illalla jonkinlaista särkyä tai sellaista munasarjojen seudulla. Onneksi etova olo hellitti.
kp 23 PP5 dpo 8 36,7C. Raskaustesti negatiivinen. Viimeksi tällä päivällä tuntui vihlomiset (PP6) ja pari päivää tämän jälkeen näkyi sitten viivaa testissä. Mitään ei ole tuntunut missään. Täytyy toivoa, että vielä tuntuisi. Tai että vaikkei tuntuisi, niin raskaus kuitenkin alkaisi.
Vähän ehkä nivuset ja munasarjanseutu särkee, mut siis hyvin vähäistä.
Iltasella saa todeta (23.30), että ei kyllä ole mitään oireita oikein havaittavissa. Mut toisaalta, kun katsoin tuoresiirron jälkeistä, niin en sinnekään juuri ollut merkinnyt.
Ekat merkit tuli vasta tästä parin päivän päästä dpo 10. Tässä vaiheessa kyllä näkyi vielä Pregnyl ja ehkä siinä kierrossa silloin piti sitten lämmöt ylhäällä.
On tosiaan mieliala vähän maassa eikä oikein tunnu uskoa olevan enää, vaikka niin iloisena sitä lähti siihen piinaan mahtavan siirron myötä.
Pelottaa, että tosiaan tässä sitten pitää haaveista luopua tai jatkaa tätä hoitotaivalta vielä ehkä vuosi-pari.
Mut.. katsotaan nyt miten menee.
Toisaalta haluan uskoa, mut toisaalta epäilys hiipii mieleen.
Huomenna onneksi kiireinen päivä eikä ehdi paljoa miettiä. Kello pitää aamulla laittaa soimaan, että selvitään liikenteeseen ajoissa. Siivousta, renkaiden ostoa ja hevosten ruokintaa on ohjelmassa. yölämpö 36,8C. Muutamia paineentuntoja illan mittaan, mut ei mitään erikoista selvää. Nänniarkuus.
kp 24 PP6 dpo 9 36,5C. Huonosti nukuttu yö takana. Päivällä lämpö vaihteli 36,8-36,5C. Rinnoissa tuntuu sellanen täyteläisyys/raskaus ja nänniarkuus. Ihan tuttu tunne taitaa olla lääkkeiden myötä. Mitään vihlaisuja tai oloja ei ole ollut. Muutamasti jotain ehkä särkytyyppistä, mut hyvin vähäist. Huono yö väsyttää ja illalla paleltaa heräämisen jälkeen.
kp 25 PP7 dpo 10 36,8C Nyt aletaan lähentyä menkkojen alkuaikoja, vaikkakin siis tuskin lääkekierrossa ne samanlailla yrittää tulla. Jotain särkyä tuntuu alavatsalla ja munasarjojen seudulla, mutta ei mitään sellaista, mikä selventäisi asiaa. Ei pitäisi testata aamulla, mutta saatan silti testata. Vähän kyllä pelottaa, että alkuun hyvältä ja 'varmalta' tuntunut plussa ei tule edes hetkeksi. Kn selvästi alhaalla yöllä.
Aamulla heräsin holahdukseen ja luulin menkkojen alkaneen, mut ei ollut menkat. Alavatsaa vähän särkee ja aamulla oli iso hätä. Tein SofiOneStepin joka testiajalla ja pian sen jälkeen oli ihan nega, mutta sitten"näen siinä jotain". Varmaan toiveajattelua, mut vähän sain toivoa.
Yöllä näin kummaa unta, jossa lapsi oli ihan ihmeellisissä tilanteissa ja koti oli saastainen. Heräsin siihen, jossa pelastin esikoisen tukehtumasta muovipussiin. Jotenkin sekavia unia.
Todella kostea olo pitkin päivää. Aamun Zume myöhässä, mutta Lugen muistin suunnilleen. Päiväluge ok. Iltaluge liian ajoissa, kun otin vahingossa jo zumen aikaan!
Mut ei se mitään...
Illalla 21.21 vihloo oikeaa rintaa silleen aika ilkeesti tuikkien ja ehkä tuolla kohdunseudullakin tuntuu jotain samaan aikaan tai jotenkin sellaista lämmöntunnetta... tai ei ehkä lämmöntunne.. mut jotain. En tiedä.
Oon juonut paljon ja pissittää taas.
Tekisi mieli tehdä testi. Tuohon OneSteppiin on varmana tullut roskishaamu, mutta niihin taitaa tulla. Voi kumpa se olisi jotain!
Ilmavaivoja iltasella. Mahtaakohan olla tuplalugesta vai mikähän nyt. Aika vetinen olo edelleen. Toivottavasti tästä nyt seuraisi hyvää <3 Huomenna taidan kokeilla tehdä apteekin oman testin. Mut sit on lähdettävä kyllä PC-kaupoille, kun muuten tulee kalliiksi. Toivon niin hirveesti, että siellä näkyy jotain, että tuo one step olis vähän ees antanut osviittaa. Illalla tuikki kohdun seudulle ja vihloi oikeaa rintaa (tai sitten se oli eilen...)

JATKUU SEURAAVASSA VIESTISSÄ, kun on muuten liian pitkä
 
kp 26 PP8 dpo 11 36,7C Apteekin oma antoi pientä viivanpaikkaa jo siinä ennen 10min ja siitä se vahvistui, muttei todellakaan niin, että vois vielä mitään sanoa. Mut vähän tuli jännitys. Lisää testejä haettava. Testiajalla tuli PC haamu!!! Toivottavasti nyt pysyy<3
Päikkäriaikaan nukahdin lapsen viereen ja sinne jäin sitten nukkumaan. Väsytti hurjana. Olo on tosi vetinen ja sellainen, että kokoajan jotain lorisee housuun.
Ja välillä tuo oikea rinta vihloo samalla tavalla kuin eilen? vai milloinka se oli. Voi kumpa tämä nyt pysyisi <3 Ihan varmasti viiva on testissä, vaan nyt sitten toivotaan sen kestävän
Tällä kertaa se kyllä tuli ihan testiajalla ja selvästi reippaammin kuin edellisessä kemiallisessa.
Huh.. Jännittävää! Todella jännittävää! Tässä kuvat PC:stä ilman muokkausta ja kontrastinsäädöllä.


kp 27 PP9 dpo 12 36,7C. Lämpö yöllä 37C ja vatsassa kivistää. Toivottavasti on hyvä merkki. Paino on laskenut yllättävästi 1,5kg yhdessäyössä (edellisilta ja yö meni vessassa juostessa). Raskaustesti edelleen tosi haalea. Digitesti sanoi EI RASKAANA.
Päivällä Pregcheck oli viallinen, mutta antoi sitten viivan, kun painelin värityynyt kiinni tikkuun. Syödessä tuli paha olo ja ruoka jäis yömättä. Ei mitään ihmeitä oireita. Illalla on varmankin pakko vielä testata. Viivat ei ole vahvistuneet PC:issä, mutta niitä tulee edelleen. Kohdunseudulla särkee, mutta rintaoireet on kadonneet. Tai ei ne kokoaikaisia ole olleetkaan. Taitaa olla menkkamaista oloa ja nyt se olisikin se menkkojen alkamispäivä. Aika vetinen olo ja illalla lämpö 37C. Nukkumaanmennessä nänniarkuutta.
kp 28 PP10 dpo 13 36,5C Kivistää kohdunseutua vielä herätessä. Voi kunpa viiva olis vahvistunut!
Ensimmäinen testi oli negatiivinen ja järkytyin. Sain ehdotuksen tehdä toisen testin ja sainkin lirutettua vielä pienen pisun, josta testi sitten näytti kuitenkin viivaa ja kuivuessa on vielä sitten mennyt vähän vahvemmaksi kuin muut viivat tähän mennessä. Eilen digi sanoi nega ja nyt tein sitten rohkeana vielä toisen. Hitto, jos on edelleen negatiivinen. Nyt tulosta odottaessa tuntuu kyllä tyhmältä. Olis pitänyt varmaan vielä odottaa, mutta se viiva näytti niin hyvältä kuivana..
Mitään oireita ei oikein ole, vaikka nännit on edelleen arat.Digi oli positiivinen ja samoin muutama testi päivän aikana! Satuin sitten törmäämään huonoon erään testejä, jotka eivät todistettavasti näyttäneet oikein.
tässä linkit sivuille, joissa kuvat:




Uskomatonta! Nyt näyttää, että raskaana ollaan!
Posket helottaa. Kohdunseudulla on särkyä, ehkä jollain tavalla menkkatyyppistä, muttei kuitenkaan. Nivusia särkee myös hieman. Rinnat on raskaan tuntuiset ja nännit arat. Mut varsinaisesti mitään kovia oireit ei sinänsä ole.
kp 29 PP11 dpo 1436,7C Lämpö noussut takaisin ja testeihin tulee viivaa. Onneksi. Nyt osaan välttää huonon erän testit. Viivat ei ole voimakkaasti vahvistuneet, mutta pikkuhiljaa vahvistumista huomaa. Tänään lähdetään reissuun. Oireita ei oikein ole kuin välillä tuntuva tunne kohdunseudulla ja rintojen arkuus ajoittain.
kp 30 PP12 dpo 15 Reissussa ollaan ja oireiden tutkiskelu jää jotenkin kaiken muun jalkoihin. Välillä tulee tunne, että pitäisi rauhoittaa tai rajoittaa (esim liian rivakka kävely lenkillä), mut ei mitään sellaista ihmeempää. Poskien helotusta voimakkaasti illalla.
kp 31 PP13 dpo 16 Lämmöt jäi mittaamatta tänäänkin. Raskaustestiin tuli edelleen viiva, ehkä aavistuksen vahvempi kuin eilen, mut.. ihan hyvä viiva kuitenkin selvästi testiajalla. Hyvillä mielin olen raskaudesta. Oireita ei edelleenkään ole kuin satunnaiset tunteet kohdunseudulla. Yllättävän virkeä ja toimintakykyinen olen ja tänäänkin haravoitiin ja ratsastettiin. Oli mukava päivä ja illasta oikein mukava olo puuhan jälkeen. Tässä vielä tänään tehty testi päivältä. Kaikista vahvin viiva tähän mennessä.

kp 32 PP14 dpo 17 36,5C Tänään on otettu verikoe ja tulos tulee toivottavasti huomenna. Ei mitään ihmeitä oireita ja hyvällä mielellä olen. Toivottavasti hyvä mieli tarkoittaa, että asiat on kunnossa. Testiin tuli iltapissistäkin ihan hyvä viiva. Ei vielä tasavahva, mutta oikein hyvä ja selkeä nopeasti. Digi antoi iltapissistä 1-2 viikkoa, mutta oli sekin vahvistunut aiemmasta selvästi. Aamupissistä olisi varmaan tullut jo 2-3-tulos.
kp 33 PP15 dpo 18 rv 4+3 36,5C (muistaakseni). Aamulla raskaustesti näytti taas hieman vahvempaa plussaa. Ei edelleenkään tasavahvaa, mutta kokoajan parempaan päin.
Eilisen veritestin tulos tuli
hcg 239 eli raskaana ollaan <3

Laskettu aika 28.12.2015
 
Pakko oli nyt itsekin liittyä mukaan, kun näin mahtava ketju löytyi. Kaikki on luettu alusta asti :LOL:

Eli meillä jätetty ehkäisyt pois jo 07/13 ja heti ekalla yrittämällä raskaaksi, joka kuitenkin paljastui kkm rv 10+6. Sen jälkeen kierrot olleet kaikkea väliltä 28-68. Nyt kuitenkin näyttänyt parina viime kk että kp42 on mun juttu.
Nyt ekaa kertaa aloin myös tikuttelemaan ovista. Ja koska ei tietoa milloin se mulla on niin aloin heti alkukierrosta dippailemaan. Päivittelen tätä muutaman päivän välein aina :)

Tämä kierto alkoi 20.8.2015.
Kp1-5 melkoisen niukat, mutta kivuliaat menkat
Kp 6-7 ei erikoista, hieman paksua valkovuotoa, ovis-testit luonnolliset negat, pientä haamua kuitenkin havaittavissa jo.
 
Yk 5

Otan rennommin. En tikuta tässä kierrossa. Fiilikset suurpiirteiset. Kierto 26-29 päivää.

Kp 16 muutamana edeltävänä päivänä tuntunut pompottelua.
kp 18 vv
kp 22 kiukkua
kp 23 jonkun verran kosteutta, kn ei löydy... :D mutta lämmöt ei oo kohonnut tässä kierrossa :( ei mitään muitakaan oireita. Vatsa on hiljainen, rinnat täysin tavalliset, ei pinkeyttä tai aristusta. Jaa'a... ehkä ovuloimaton kierto
kp 24 aamulämpö on sittenkin koholla eli 36.7. Paineen tunnetta alavatsassa. Rinnoissa ei mitään.
kp 27 r-testi viivanpaikka. Jomottelee. Selkä kipeytyi. Rinnat ilman kipuja.
kp 1 TÄTI
 
Viimeksi muokattu:
Liittyn joukkoonne, pikkukakkosta yritetään ja esikoisen plussakierto löytyy ketjusta joten toivottavasti tämä kirjoittelu toisi onnea. Yrityskierto tyyliin 13 tai 14. Munajohtimienaukiolotutkimus tehty tässä kierrossa. Diagnoosi PCO vuonna 2012.

DPO -1 illalla lovea, kova vihlaisu alavatsassa (ovis)
DPO 0 ovisplussa selkeänä aamulla 7.00. Lovea illalla . Ovislima loppui kuin seinään
DPO 1 pientä nipistelyä, tuntemuksia, vatsanseudulla.
DPO 2 ei erikoista
DPO 3 pientä vihlontaa vatsassa herätessäni. Menkkajomotus ja kaikki itkettää :LOL:
DPO 4 itkuherkkys, väsymys (esikoisella huonostinukuttuyö takana) pissahätä, siis kokoajan. Niska kipeä ja jumissa.
DPO 5 siivousvimma ja vv normaalia enemmän.
DPO 6 nippailua oikealla alavatsassa pariin eri otteeseen.
DPO 7 vatsa kovana, pientä vv. Menkkajomotus päivällä hetkisen aikaa
DPO 8 vatsa kipeä aamupäivällä, heikotusta (huonosti nukuttu yö)
DPO 9, paineen tunnetta vatsassa treenatessa. Menkkafiiliksiä vatsassa
DPO 10 ei erikoista, odotan menkkoja
DPO 11 maha sekaisin illalla niin kuin usein on juuri ennen menkkoja. Palelin illalla. Uusi kierto lähtee varmasti käyntiin ennen viikonloppua.
KP 1 :(

Seuraava kierto on ns turhakierto koska se menee ilman lääkitystä ja mahdollisuutta tulla raskaaksi ei ole. 15.10 selviää sitä seuraavan kierron ohjelma.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Minguliini
Yk 1
Käytössä ovulaatiotikut (ebay), aamulämmöt ja foolihappo.
Tässä kierrossa ehdimme harrastaa seksiä vain kerran miehen töiden vuoksi...


Kp 1-5/35:
Menkat.

Kp 6-14/35:
Ei mitään mainittavaa. Malttamattomana odotin ovulaatiotestien saapumista.

Kp 15/35:
Ovulaatiotestit saapui, otettu käyttöön. O-testi nega. Aamulämpö 36,2.

Kp 16-17/35:
Vatsa sekaisin, menkkamaisia jomotuksia, päänsärkyä, vatsa sekaisin. O-testi nega. Aamulämpö 36-36,1.

Kp 18/35:
Vv lisääntynyt, paksua, menkkamaisia jomotuksia. O-testi vahvistuu... Aamulämpö 36,1.

Kp 19/35, dpo -1:
Vahva O-plussa heti aamusta! Menkkamaisia kipuja illalla. Seksiä. Aamulämpö 36.

Kp 20/35, dpo 0:
Selvä ovulaatiopäivä, alapää turvoksissa, runsaasti vv, himottaa. Menkkamaista jomotusta. Vatsa sekaisin. Aamulämpö 35,9.

Kp 21/35, dpo 1:
Normiolo. Aamulämpö 36,6.

Kp 22/35, dpo 2:
Nopea nousu sohvalta -> repäisevä kipu alavatsalla. Niska jumissa, vähän menkkamaisia jomotuksia. Maha kurnii koko ajan. Aamulämpö 36,7.

Kp 23/35, dpo 3:
Niska edelleen jumissa, muuten hyvä olo. Nivusia jomotti kaupassa, kahvinjuonti aiheutti pahaa oloa... Aamulämpö 36,7.

Kp 24/35, dpo 4:
Seesteinen olo, heräsin pirteänä jo seiskalta :) Äkkiliikkeet saa aikaan repäisykivun. Siivoushimo iski :D Aamulämpö 36,7.

Kp 25/35, dpo 5: Pirteä olo, kello on 8 :) Äkkiliikkeet tuottaa tuskaa, viime yönä iski jokin kipukohtaus, joka kesti puolisen tuntia? Menkkamaiset jomotukset loppuivat sen jälkeen kuin seinään, en tiedä voiko se tarkoittaa jotain? Närästää ja röyhtäilyttää, aivastuttaa (ei yhtään kipeä olo kuitenkaan). Seksiä. Aamulämpö 36,7.

Kp 26/35, dpo 6: Heräsin jo 6.45!! Alapäässä vihloo ajoittain ja rintoja kihelmöi. Pirteä olo. Aivastus pääsi, kun kirjoitin tätä :D Niska snadisti arka vielä aiemmasta jumista. Aamulämpö 36,7.

Kp 27/35, dpo 7: Aamuvirkku täällä taas, kello on 7. Tällaiset aamut ei ole yhtään mun juttu, olen normaalisti unikeko. Aivastellut koko eilisen ja tämän päivän, nytkö mä tulen sitten kipeäksi? :( Niskaa vihloo, rintoja kihelmöi, yöt on unien puolesta tosi villejä ja absurdeja :D Tällä hetkellä ihan sellainen olo, etten mä ole raskaana... Aamulämpö 36,6.

Kp 28/35, dpo 8: Aamuvirkku täällä taas, kello on 7. Niska on taas jumissa :( Rintoja kihelmöi edelleen samaan tapaan kuin silloin, kun maito nousee/alkaa herumaan ja eilen tuli jopa tippa maitoa paidalle. Hajuherkkyys iskenyt, oman lapsen kakka :poop: yökötti - ikinä ennen ei! Nukuin törkeän makeasti ja heräsin jo 6.30... Kahvia ei tee yhtään mieli, ajatuskin närästää :giggle: ja vatsa on ollut vähän sekaisin, oonkohan mä syönyt jotain sopimatonta? Suu oli ihan hiekkapaperia viime yönä, piti hakea vesilasi sängyn viereen. Äkkiliikkeistä (huomasin, kun nousin ylös sängystä) tulee repäisevä kipu alavatsalle, lähinnä vasemmalle? o_O Nyt ei ole yhtään tätiolo ja tädin saapumiseen on viikko. Hui!! Syöminen sai aikaan vaan kamalan pahoinvoinnin ja roskien vieminen (200m) hengästytti. Aamulämpö 36,7.

Kp 29/35, dpo 9: Nukahdin eilen 20.30 :sleep: sängylle ihan hujan hajan (vaatteet päällä, poikittain) ja mies oli sitten pyytänyt mua riisumaan, enkä edes muista tästä mitään :LOL: Menkkamaista jomotusta taas välillä, rintoja kihelmöi. Syömisestä tuli vain paha olo ja tää on nyt toinen aamu, kun herään niin, että suu on ihan rutikuiva :confused: Ensi yöksi pitää varata taas juotavaa vierelle. Vatsa on sekaisin, öisin juoksen pissalla 2-3 kertaa ja aivastuttaa, toivottavasti en ole kipeäksi tulossa :( Oon ollut koko päivän äkömökö, kun alaselkää on vihlonut. Aamulämpö 36,7.

Kp 30/35, dpo 10: Illalla nukahdin aikaisin ja heräsin aamulla ennen seiskaa. Jomottelua silloin tällöin, vähenemissä määrin ehkä?, rintoja kihelmöi ja nännit ovat kosketusarat. Suu oli taas rutikuiva herätessä ja yöllä kävin kahdesti pissalla. Nousin taas sohvalta liian aikaisin, tuli repäisevä kipu hetkeksi taas kuvioihin. Hengästyn vähästä ja hikoilen paidat märiksi. Aivastelua, nenä hieman tukossa. Vv kellertävää? Aamulämpö 36,8.

Kp 31/35, dpo 11: Herätty auringon kanssa yhtäaikaa. Yöllä hikoilin itseni märäksi (norm. palelen ja nukunkin sukat jalassa), nännit kosketusarat ja rintoja särkee kainaloiden läheltä. Suu oli taas kuiva herätessä, pissalla tuli ravattua pari-kolme kertaa yön aikana... Eli ei oikeastaan mitään uutta edellispäiviin verrattuna. Menkkajomotuksia ei ole tänään ollut (vielä)? :) Tädin pitäisi saapua perjantaina (toivottavasti ei!) Huomisaamulle olen antanut itselleni luvan tehdä r-testin (dpo 12), siinä ja siinä onko liian aikaista... Aamulämpö 36,9.

Kp 32/35, dpo 12: Hikoilu ehkä vähän lisääntynyt, nykyään kuljen dödö käsilaukussa, kaiken varalta... Nännejä kirvelee ja niitä särkee kainaloiden läheltä (mulla maitorauhasia sielläkin), toinen tissi päätti vuotaa suihkussa eilen?! Suu aamuisin rutikuiva, vaikka juon öisin (samalla kun käyn sen 2-3 x pissalla). Menkkajomotuksia ei ole ollut, alaselkää särki vähän päivällä, kun kierreltiin kaupoissa. Tein testin illalla ja sain haamun apteekin omaan testiin!? :eek: Aamulämpö 36,8. Seksiä.

Kp 33/35, dpo 13: Eilinen haamulainen on mietityttänyt ja ostin PC:n testejä. Huomisaamuna on jo hyvät mahdollisuudet saada vahvempi haamu (voi kumpa ♥), koska on jo kierron toiseksi viimeinen päivä ja dpo:kin 14 :) Aamulämpö 36,7.

Kp 34/35, dpo 14: Toinen haamu pc:llä. Mutta jottei olisi liian kivaa minullakaan, niin tänään alkoi joku ihmeellinen tuhruvuoto?! Ei yllä pikkareihin asti, mutta tulee pyyhkiessä punertavaa :( Ikinä ei liki 20v aikana ole tuhrua ollut ennen tätiä, eikä (kellontarkka) tätikään ole koskaan saapunut "kesken kierron" :eek: Närästys, kuvotus ja yltiöarat tissit edelleen. Menkkajomotuksia ei ole. En oikein tiedä mitä ajatella :unsure: Lämmöt yhä nousussa; Aamulämpö 36,9.

Kp 35/35, dpo 15: Vuoto ei kuitenkaan lisääntynyt, vaan hiipui olemattomiin loppuen lopulta kokonaan. Samaisena aamuna digissä luki ei raskaana. Aamulämpö 36,7.

Kp 36/35, dpo 16: Odottelin sitten tätiä saapuvaksi, tosin mitään menkkajomotuksia ei ollut (kuten yleensä on). Eipä näkynyt. Aamulämpö 36,7.

Kp 37/35, dpo 17: Ei mitään "tätituntemuksia". Kuvotusta, valtavaa väsymystä ja tissikipua piisaa. Aamulämmöt on ollut koko ajan koholla, tänään 36,7.

Maanantaina testi?

Jatkuu...?
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Minguliini
Liitynpä itsekin joukkoon taas, aiemmin olin täällä piinailijoissa kunnes lapsettomuustutkimuksissa selvisi että ei ole mahdollista saada lapsia ilman hoitoja. Nyt ensimmäinen inssi takana (luomukiertoon).

DPO 0 inssi
DPO 1-3 ei oireita
DPO 4 turvotus sekä alavatsassa pieniä kramppeja, nippailee vasenta puolta munasarjan kohdalla
DPO 5 kamalasti finnejä tullut kasvoihin, etenkin leukaan. Kramppeja alavatsassa sekä nippailuja pitkin päivää.
DPO 6 rinnat alkaneet aristaa, nippailut jatkuneet heti aamusta. Mittasin aamulämmön joka oli 37,3. Turvotus jatkuu. Iltapäivällä holahti kunnolla valkkaria. Väsymys ja ärtymys.
DPO 7 Lämpö 37.3. Aamulla painon tunnetta vasemmalla alavatsalla sekä repäisykipuja liikkuessa. Rinnat kipeämmät kuin eilen. Näin unta viime yönä että oltiin ultrassa ja siellä oli yhtäkkiä pikkuinen kyydissä, voi kumpa! Finnit lisääntynyt leukaan ja näppylöitä tullut poskiin ja otsalle :(
DPO 8 Lämpö 37.4. Vatsa aivan sekaisin ja löysällä. Väsymys ja rinnat turvoksissa. Nenä ja silmät kuivat. Nippailuja ei tänä aamuna ole ollut, illalla menkkajomoja. Useammin nälkä mutta niin on aina oviksesta menkkoihin asti. Kamala maku ollut suussa koko päivän.
DPO 9 Lämpö 37.3. Nenä aivan tukossa aamulla kun heräsin, lähti sitten hetken päästä pois kun heräilin. Vatsa vielä aamulla ihan sekaisin ja löysällä. Rintoja vihlonnut eilis illasta välillä ja on turvoksissa, kääntyminen yöllä sängyssä sattui tisseihin.
DPO 10 Lämpö 37.4. Heräsin jo virkeänä 6.30 mikä ei oo ollenkaan mun tapaista. Aamutupakan ja kahvin jälkeen tuli heti oksennus.
DPO 11 Lämpöä en mitannut. Huonoa oloa mutta en tiedä johtuuko kun oltiin lintsillä. Mies ihmetellyt mielialavaihteluita. Muutama kramppi alavatsalla ja rintoja vihloo välillä, ei kuitenkaan niin kipeät kuin eilen. Painetta vasemmalla alavatsalla.
DPO 12 Herännyt jo neljättä päivää 7 aikoihin. Lämpö 37.3. Vasen nivunen kipeä, jomottaa ja painaa ikävästi kun on liikkeellä. Apteekin omalla testattu hailu viivanpaikka? Ei kyllä ainakaan väriä ollut. Vielä pari piinapäivää jäljellä menkkojen alkuun.
DPO 13 Herännyt taas klo 7. Lämpö 37.1 illalla. Testi tehty ja viivanpaikkaa vaan näyttää apteekin oma testi. Oikeaa munasarjaa myös nippaillut välillä, kuin oviksen aikoihin. Rinnat ei enää nii arat, joten odotan huomisen olevan kp1 :(
DPO 14 Herännyt klo 6 ekan kerran mutta sain unta sen jälkeen onneksi. Rintojen aristus vähentynyt huomattavasti. Edelleen vasenta munasarjaa jomottaa ja tuntuu ikävältä kävellessä. Tätiä odotellessa. Lämpö illalla 37.2.
DPO 15 muuttui kp1. Ensi kiertoon hormonipistoshoidot mukaan ja kohti seuraavaa inseminaatiota.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Minguliini
Tasta lahtee ensimmainen viesti tanne foorumille.... Koko pino tasta foorumista luettu lapi ja kaikkeen pystyn lahes samaistumaan :p

Ajattelin nyt tanne paivitella tata yrittamista, joka siis kovin varhaisessa vaiheessa (YK1 meneillaan). Sain vahan salaa miehen ylipuhuttua etta annetaan tulla jos on tullakseen. Raukka ei ehka heti tajunnut etta otin tasta itselleni oikein projektin. Nyt on tikut tilattu (ovulaatiota ja raskautta bongatakseni), venhanalkiooljytabletitkin ja lisaksi jotain vitamiineja naisille jotka haluavat raskautua. Ei jaane naista sitten ainakaan kiinni;)

Hommaa vaikeuttaa monirakkulaiset munasarjat ja menkat jotka elavat aivan omaa elamaansa. Nyt mennaan kp 44, viimeksi kierto oli 44, jota ennen 30 paivaa. Ota naista nyt sitten selkoa. Oikeastaan mita vain 30-56 paivan valilla on ollut, useimmiten 35-38 paivaa.

Nyt viimeiset kerrat tosiaan on ollut muutoksia elamassa, niin varmaan vaikuttanut naihin kiertojen pituuteen.

No mutta, sitten itse kiertoon.

KP1-6 tati kylassa
KP7-19 lempea lahes joka paiva, vaikka kuvittelin etta KP 16 ovuloin ja kunnolla. Tunsin raskautuvani voimakkaasti
KP20-23 odottelua, muka pahoinvointia (y)
KP24 tunsin kiinnityksen (eli keksin):ROFLMAO: Taisin testatakin. Siis raskaustestin
KP25-30 pahoinvointia, selkakipua, viini ei maistunut, hiiva (hulahteli oikein). Lukuisia raskaustesteja. Kuvittelen bongaavani roskishaamun.
KP31-36 lisaa testailua, testien tukkupakkausostoja ja uuden kierron suunnittelu. Miehen silmien pyorittelya.
KP37-38 Game over -tuntemukset
KP 39-42 Kovat munanjohdinkivut. Ovuloiko sittenkin vasta nyt?? Ovulointitikku nayttanyt haaleaa viivaa (jota siis vissiin aina nayttaa jos monirakkulaiset munansarjat). Lempea. Kn auki ja pehmea
KP43-44 Menkkamaiset kivut, Kn auki ja pehmea. Tanaan siis KP44, katsotaan miten jatkuu... (kts viestin loppuun muut paivat jonne paivittelen)

Kovasti sita onkin paassaan jo keksinyt etta olisi olllut raskaana. Ravintolassa ihan sujuvasti ilmoitin etta sellaiset ruoat jotka sopivat raskaanaolevalle, vaistelin myos viinit. Lapsien nimikeskustelu oli paapuheenaiheena illallisella ja lastenhuonekin on jo paassa sisustettu, vaunuvalinnoista puhumattakaan.

Ja kaksi kuukautta sitten ei ollut mitaan kiiretta hankkia lapsia :p.

Nyt siis odottelen YK1 loppuvan jotta paasen tikuttelemaan YK2 ja tahtaamaan oikeaan saumaan. Mies ei tikuttelusta oikein valita, niin testailen oikeita hetkia sitten salaa. Jos siis ees ovuloin.

Suvussa on monilla pitkaa, epasaannollista, kiertoa, mutta raskautumisen suhteen viimeistaan tokalla kiekalla tarpannyt.

Tassa kierrossa yritysta luultavasti vaarina aikoina (muuten hiiva tappoi tilanteen, kuten myos tyomatkailu viikolla).

Tsemppia kaikille piinailijoille!! liityn siis nain piinailijoiden seuraan.:geek:

Kierto jatkuu...

KP45 yolla suuunnattoman kylma, nukuin kahden paksun peiton alla (tosin viime viikolla nuhassa, etta ehkapa ottaa uutta nousua kun kurkkuakin kivisti aamusta). Aamulla menkkamaiset kivut jatkuvat, tadin kylailya veikkaan pian (salaa tietty mietin etta nytko kiinnittyisi :sneaky:) KP44 illalla tein viela huvikseni (tukkupakkauksen) ovulaatio- ja raskaustestit (kun innostuin viela lueskelemaan jotain ketjua jossa plussa paljastui vasta RV5-10 valissa), mutta RT oli tyylipuhdas nega ja ovistesti naytti taas haaleaa viivaa. Ota tasta nyt sitten selvaa.....

KP46 Eilen kotiintullessa aloitin heti mulkutuksen miehelle - toivetta tietysti etta tallainen epis kiukuttelu olisi joku oire eika vain luonteenpiirre....:poop: Aivan kamalat menkkakivut KP45 illalla, mutta nyt KP46 aamusta loistavat poissaolollaan - vahan vain nappailee. Huomio tasta ja eilisaamusta on kova nalka, tosin illallinen jaanyt edeltavina iltoina kevyemmalle... (yllattava huomio :ROFLMAO:). Sama kiukku jatkui aamusta ja kaikki vaan ARSYTTAA. Laitoin tummaa paalle toihin, silla jos tati nyt alkaa, tullee rytinalle kun on kerryttanyt jo SEITSEMATTA viikkoa. Ultimate-ennatysta kohdin ollaan kenties menossa, jossa odotutti 56 paivaa. Silloin tosin enemman pelkasin etta olisin raskaana kuin luulosairastelin plussaa.

KP47 Kiukutus jatkuu ja paha alaselkakipu vasemmalla puolella, kankun paalla. Sateilee myos jalkaan. Vasemmalla puolella vatsassa nippailee kunnolla, tunnistan menkkamaisiksi kivuiksi. Eilen illalla testailin molemmat testit, nyt ei edes ovistesissa toista viivaa. Tatia siis odottelen saapuvaksi! Eilen myos paatin etta kayn KP56 jalkeen myos laakarissa katsomassa veren kautta etta eihan siella nyt ole mitaan. Ja ihan myos tsekkaamassa vaikka johtimet.

KP48 kaikki ärsyttää. Rinnat valtavat, vatsa sekaisin ja meinasin lyödä muutamaa vastaantulijaa kadulla jos yhtään tulivat liian lähelle. Saisi nyt täti suvaita saapua kylään jotta loppuisi tämä koko ajan valtaava ärsyttävä olo. Aamulla taisin vielä olla vähän paremmalla tuulella sillä lemmiskeltiin, ja samassa tuli muutama tippa punaista, mutta ei sen enempää myöhemmin. Myöhemmin päivällä mies ei kuitenkaan tohtinut että oltaisiin sushia syöty, eli taitaa vähän ajatella että josko sittenkin olisi. Miten sitten niin - en kyllä tajua kun testasin aamulla todella selvän yhden viivan.

Kp49 aamulla yhä kaikki ärsyttää. Äksyilen miehelle minkä kerkiän ja pyöräillessä harmittelen itsekseni niin paljon käytöstä että tulee vedet silmiin. Ei mitään menkkakipuja enää, rinnat edelleen VALTAVAT. Illalla iski huono olo, oksettaa. Katkesikohan kylmäketju kun oli kyläilijöitä? Miehellä ei huonoa oloa, vaikka useammin se herkkävatsaisempi ruokien suhteen. Iltapäivästä lähtien ei enää ärsyttänyt. Illalla viela vahan lempea.

KP50 Yolla hikoilin, pyorin ja tein kaikkea muuta kuin nukuin. Hetkeen ei ole nain levotonta yota ollut - saattoi myos johtua siita etta tiesin kellon herattavan poikkeuksellisesti 5.45.... Tanaan ei menkkakipuja enaa, eika arsytakaan. Valilla vahan nappailee/kivistaa oikealla puolella vatsassa (se puoli joka on kivistanyt/oireillut koko 50 paivan kierron ajan on/off). Vasyttaa, mutta toisaalta mita muutakaan voi 4-5 h younilla.... Testata ajattelin taas KP51/52. JOS olisi kaynyt niin etta jotenkin olisi muka ovuloinut kun kuvittelin, niin tanaan olisi DPO5-9. Tohon valiin sattui kylla sopivasti hitusen lempea, mutta tuntemattomat ovat taman kierron tiet. Jatkan testausta kunnes tati laittaa pelin poikki. Oon nyt jo ihan sekaisin naista DPOsta ja KPsta. Voi myos olla etta tallainen stressaaminen tarraa vuodon eika paasta tatia pois kaydessaan ylikierroksilla. Palaamme. Ainiin, eilen kaksi ystavaa totesivat molemmat etta olen hoikistunut. Noh, jos jotain hyvaakin.....

KP51 En sitten malttanut olla testaamatta jo KP50 illalla ja negaahan se naytti ja puhdasta sellaista - molemmat OT ja RT. Varasin tanaan ajan laakariin (ja sielta sitten toiv. lahete gynelle - maan tapa) viikon paahan. Paatin nyt selvittaa etta olisiko edes mahdollista nain luonnostaan vaan pitaisiko ottaa apukeinot kayttoon. Eka kierros tietty, mutta jos nama kiertopituudet ovat tata luokkaa, ja monirakkulaiset ultrattu, niin parempi tietaa ja sitten toimia. Oireista sen verran etta taas hiiva tulla tuntuu tupsahtavan, rinnat edelleet VALTAVAT ja nalka koko ajan. Suklaata tekee myos koko ajan mieli. Ei juurikaan vatsakipuja, vahan nappailee. Eilen illalla kun kysyttiin ravintolassa voiko laittaa salaattiin kastiketta jossa punaviinia, kieltaydyin. Kaikesta huolimatta.:ninja:


KP52 Ei vielakaan tatia, hiiva tosin ottaa tulta alleen, kirjaimellisesti. Noh, pitaapahan mielen toisaalla muista oireista :D:D Hieman huonoa oloa nain aamusta, mutta saattaa myos johtua hotkitusta aamiaisesta. Muuten yha vahan kuplii vatsassa ja nousee pienia royhtaisyja - eli narastaa sitten kait. Menkkamaiselta tuntuu ja odotan kokomustassa suruasussa tadin saapumista. :cautious: Tyomatkalla taas ja koska oli vain yksi RT mukana (hosuttu jo KP50), odottelen kotiinpaluuta seuraavaan testiin huomiseen/perjantaihin.:notworthy: Aivan, siis kamala suklaan-/keksinhimo iski... ja nyt parin tunnin paahan kova pahaolo. ja edelleen polttelee narastavasti. Nyt tati tanne ja heti! .. tai sitten itsella pienen pieni toivonkipina - mitas jos sittenkin?!

KP53 Hiiva jyllaa edelleen, mutta voiteilla hillitty. Aamusta kovia oikeanpuoleisia vatsakipuja, jotka sateilevat jalkaan asti. :mad: Rinnat edelleen hairitsevan isot, tosin verrattuna yleiseen olotilaan - eivat ole kipeat. Vain VALTAVAT. Vatsa turvoksissa ja sekaisin. Olo muutenkin vahan ankea. Illalla kotiin ja ajattelin testauttaa tilanteen. Nama jatkuvat on/off-kivut jotenkin outoja aiempiin kiertoihin verrattuna. Jotenkin en osaisi ajatella etta oire olisi vain korvien valissa. Himotilat ruokiin jatkuvat ja koko ajan tekee mieli makeaa (lahes 90% kierrosta olen kaivannut suolaista ja terveellista ruokaa), ja hiivahan se sokerista tykkaa :LOL:. TULE TATI JO!:confused:

KP54 valtavan kovat nivuskivut jotka säteilevät hermokipuna koko jalkaan. Mutta vaihtuipa sitten tämä kierto yk2, eli KP1. Vihdoin.
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa mukaan piinailijoihin minguliini ja toivottavasti tärppää! :)
Nauratti tuo "Raukka ei ehka heti tajunnut etta otin tasta itselleni oikein projektin":p
Kiitos Miicu!! ja paljon myos tsemppeja teidan tarppaykseen! En tieda sailyyko jarki paassa tassa projektissa kun lopputulokseen ei silti pysty lopulta itse vaikuttamaan. Kertarysayksella ymmarsin edes hitusen milta mahtaa kuukausien, vuosien yrittaminen tuntua.

Superkivaa etta voi jakaa naita taalla, himpessa kun koitan jattaa vahan vahemmalle ettei toinen laita jarruja paalle ahdistuksissaan :whistle:
 
Kiitos! Ei ollenkaan malttais odottaa testaukseen, sunnuntaina ehkä vois jo ekan kerran kun sillon on Dpo 12, olis kyllä varmasti paras lahja miehellekin kun on nyt synttärit. :) Täällä ollaan yk:n kanssa jo yli 30:ssä mut nyt oli ensimmäinen inseminaatio niin saa nähdä.. Ihan kamala väsy ollut kyllä koko päivän, mitään ei oo jaksanut tehdä kun maata sohvalla.
On joo mukavaa kun voi täällä purkaa ajatuksia muiden kanssa jotka on samassa tilanteessa ! :)
 
  • Tykkää
Reactions: kaaliperhonen
Kiitos! Ei ollenkaan malttais odottaa testaukseen, sunnuntaina ehkä vois jo ekan kerran kun sillon on Dpo 12, olis kyllä varmasti paras lahja miehellekin kun on nyt synttärit. :) Täällä ollaan yk:n kanssa jo yli 30:ssä mut nyt oli ensimmäinen inseminaatio niin saa nähdä.. Ihan kamala väsy ollut kyllä koko päivän, mitään ei oo jaksanut tehdä kun maata sohvalla.
On joo mukavaa kun voi täällä purkaa ajatuksia muiden kanssa jotka on samassa tilanteessa ! :)
Superjannaa!!! Nyt toivotaan urakalla maailman parasta synttarilahjaa!! :love:
 
  • Tykkää
Reactions: miicu
Heh, toivotaan!;)
Mietin, että mahtaakohan kukaan tietää että poikkeaakohan kierrot eri tavalla toisistaan kun on raskautunut? Siis esimerkiksi että lämpö olisi ollut korkeammalla kuin muissa nega kierroissa tai rintojen aristus tullut myöhemmin kuin normaalisti?
Ihan mielenkiinnosta kyselen kun katselin tota omaa vanhaa DPO listaa niin siinä on lämpö noussut pikkuhiljaa kun tässä kierrossa on koko ajan lämmöt olleet heti sen 37.3 :)
 
Liitynpä itsekin joukkoon taas, aiemmin olin täällä piinailijoissa kunnes lapsettomuustutkimuksissa selvisi että ei ole mahdollista saada lapsia ilman hoitoja. Nyt ensimmäinen inssi takana (luomukiertoon).

DPO 0 inssi
DPO 1-3 ei oireita
DPO 4 turvotus sekä alavatsassa pieniä kramppeja, nippailee vasenta puolta munasarjan kohdalla
DPO 5 kamalasti finnejä tullut kasvoihin, etenkin leukaan. Kramppeja alavatsassa sekä nippailuja pitkin päivää.
DPO 6 rinnat alkaneet aristaa, nippailut jatkuneet heti aamusta. Mittasin aamulämmön joka oli 37,3. Turvotus jatkuu. Iltapäivällä holahti kunnolla valkkaria. Väsymys ja ärtymys.
DPO 7 Lämpö 37.3. Aamulla painon tunnetta vasemmalla alavatsalla sekä repäisykipuja liikkuessa. Rinnat kipeämmät kuin eilen. Näin unta viime yönä että oltiin ultrassa ja siellä oli yhtäkkiä pikkuinen kyydissä, voi kumpa! Finnit lisääntynyt leukaan ja näppylöitä tullut poskiin ja otsalle :(
DPO 8 Lämpö 37.4. Vatsa aivan sekaisin ja löysällä. Väsymys ja rinnat turvoksissa. Nenä ja silmät kuivat. Nippailuja ei tänä aamuna ole ollut, illalla menkkajomoja. Useammin nälkä mutta niin on aina oviksesta menkkoihin asti. Kamala maku ollut suussa koko päivän.
DPO 9 Lämpö 37.3. Nenä aivan tukossa aamulla kun heräsin, lähti sitten hetken päästä pois kun heräilin. Vatsa vielä aamulla ihan sekaisin ja löysällä. Rintoja vihlonnut eilis illasta välillä ja on turvoksissa, kääntyminen yöllä sängyssä sattui tisseihin.
DPO 10 Lämpö 37.4. Heräsin jo virkeänä 6.30 mikä ei oo ollenkaan mun tapaista. Aamutupakan ja kahvin jälkeen tuli heti oksennus.

oooh, kuinka jannaa!! En tajua miten sulla on noin hyva itsekuri etka tikuttele paivittain! (itse siis +15 testia tassa YK1 tehnyt :oops:) Taalla odotellaan jannityksella testitulosta!!! karkyn sunnuntaina varmaan ihan tikkana taalla ;)
 
joo, no tänään testasin ja kahden tunnin pidätyksellä tuli nega apteekin omaan :( voihan se olla liian aikastakin jo testata ku on vasta dpo10 menossa mut alko ihmetyttämään se aamun oksentaminen, mistä lie johtuu. Ja itsekurista sen verran että ei enää oo samanlaista intoa niitä testejä testailla kun tietää että mikä siinä on tuloksena :D
 
joo, no tänään testasin ja kahden tunnin pidätyksellä tuli nega apteekin omaan :( voihan se olla liian aikastakin jo testata ku on vasta dpo10 menossa mut alko ihmetyttämään se aamun oksentaminen, mistä lie johtuu. Ja itsekurista sen verran että ei enää oo samanlaista intoa niitä testejä testailla kun tietää että mikä siinä on tuloksena :D
no toi aamun oksentaminen oli kylla outo... Taalla sormet yha ristissa! (y)
 
Hei, ystävällisesti muistutan, että tämä pino on vain oireiden listaamiseen. Keskustelut käydään muissa ketjuissa :) Näin on helpompi myös lukea muiden oireita.

YK 6

KP 1-7 pitkä, mutta niukka vuoto
Kp 12-16 kosteaa ovislimaa ja kp 14 aavistus verta??? Eli kp 14, saattoi olla ovis?
kp 16 vai sittenkin ovis? lämpö illalla 36.0
kp 17 limat loppui. Lämpö illalla 36.6
kp 18 kirkkaat limat jatkuu. Lämmöt alhaalla, aamulla 36.0. Pöh. Ovuloimaton kierto? Alaselkäsärkyä.
kp 19 paineen tunnetta alavatsalla.
Kp 20 perus joka kierron ovisjälkeiset alavatsarepäisyt tai paineet. Illalla huonon olon aalto. Vatsa sekaisin. Ihan pikkuisen verta.
kp 21 Aamupäivällä huonon olon aalto. Vatsa sekaisin.
kp 22 ei erityistä. Vatsa sekaisin.
Kp 23 julmettu jyskytys jossain tuolla! Väsymys. Finnejä.
Kp 24 aamuvirkku herääminen! Minä näin testin haamussa väriä, mies ei. Hieman tuhrua illalla. Ei kipuja.
Kp 25 ei näy tätiä, mutta teelusikallinen tuhrua. Vv. Ei kipuja.

Jäi kierto lyhyeksi. Kp 1.
 
Viimeksi muokattu:
YK2 alkaa. Sain lahetteen ultraan, jossa katsotaan milta nayttaa, koska epasaannolliset. Tama kierto nyt ainakin ihan taysin luomuna, mutta ajattelin kylla tikutella menemaan, jotta saan vahan selkoa ovuloinko ollenkaan. Viime kierto 54 paivaa, sita ennen 44, jota ennen 30 yms.

KP1-4 Menkat. Ei kamalia menkkasarkyja, mutta johtunee vahvoista kipulaakkeista selan ja nivusten kipuun. Kipu sateilee hermokipuna koko jalkaan.

KP5-7 menkat loppuivat. Nyt olen kiitollinen etten raskautunut viime kierrosta sillä jouduin sairaalaa pahojen selkäkipujen takia ja kolmatta päivää makaan täällä. Välilevynpuistumaa epäilevät, huomenna magneettikuvaus. Jäänee tällä kierroksella yritykset.

Unohdan nyt taman kierron.

Selkakipu olikin paha valilevynpullistuma ja olen petilevossa nyt yhteensa kolmen viikon ajan ja sitten katsovat josko taytyy leikata. Lasta mietimme sitten kun tiedamme tuomion.
 
Viimeksi muokattu:
Kp14 Tuli digitaaliseen ovulaatiotestiin hymynaama, melko paljon limaa ja kosteutta kohdunsuulla. Aamulämpö 35,9.
Kp15 Lisääntyvää limaa kohdunsuulla ja ovulaatiovuotoakin pari pientä tippaa, yön aikana ovulaatiokipua parin tunnin ajan. Aamulämpö 35,8.
Kp16/Dpo 0-1 Ei oireita toistaseksi. Aamulämpö 35,8.
Dpo 1-2 Ei oireita, lämmöt lähti nousuun ollen 36-36,2
Dpo 3-5 Ei oireita, lämmöt 36 pintaan aamuisin
Dpo 6-8 Valkovuoto venyvää, runsaampaa ja pientä ruskeaa tuhruvuotoa tullut. Ehkä joitain nipistelyjä alavatsalla. Aamulämmöt edelleen 36 paikkeilla.
Dpo 8-11 On ollut aika vähäoireista, joinakin päivinä ollut runsaampaa valkovuotoa ja erityisesti dpo 12 nippailuja alavatsalla. Lämmöt olleet tasaisesti 36,1.
Dpo 12/13 illalla luulin jo, että menkat alkaa, kun alkoi tulla kipuja sekä niukkaa vaaleanpunaista vuotoa pyyhkiessä. Vuoto olo tosin jotenkin limaisempaa, kuin normi kuukautisvuoto. Sitten se loppuikin tunnin kuluttua, eikä ollut enää mitään vuotoa. Kivut loppuivat myös. Rinnat alkaneet hieman aristaa. Olen ollut myös herkällä päällä, kuten joskus ennen menkkoja oon. Aamulämpö jälleen 36,1.
DPO14 Oireita vähänlaisesti, kuuma on välillä ja lämmöt koholla, aamulla 36,3. Ei tietoakaan kuukautisista. Valkovuoto melko runsasta. Rinnat ei arista.
Dpo 15-18 Edelleen hyvin vähän oireita. Lämpötilat lähti laskuun, joten ajattelin jo menkkojen alkavan. Lämpötilat sitten kuitenkin koholla taas dpo 18, mutta ei ole oireita, ei menkkoja ja raskaustestit negoja.

MUOKS. tämä olikin ovuloimaton kierto.
 
Viimeksi muokattu:
Pitäiskö vähän kirjata ylös:)
Kierto 27 päivää ja yk 6 meneillä.
Kp 1-5 menkat
Kp 7 seksiä
Kp 9 seksiä
Kp 11 seksiä
Kp 13 seksiä ja oletettavasti ovispäivä
Nyt kp 15, ehkä houkuttelen miestä vällyjen alle vielä illalla;)
Tänään kp 15/dpo2(?) repäisykipua ja palelua. Pissahätää.
Kp16/dpo 3. Aamupäivällä kohdun aluen painava ja kipeähkö. Valtava pidsahätä kokoajan. Illaksi olot helpottuu
Ko 17/ dpo 4 , pms oireet kadonneet?!pissahätä, rakko painaa.
Kp 18-25 sisäinen hytinä raskaudesta mutta oireita ei ole, toisaalta pms oireet loistaa poissaolollaan. Kp 25 aamull haamujen isoäiti testiin, myös pientä rusehtavaa vuotoa.
Kp 26, lämmöt 37.3 paleltaa!
Olo on "täyteläinen" ja turvonnut. Juoksen vessassa tarkistamassa alkaako kuukautiset vai ei.
Aamulla edelleen haamujen haamu testissä. Jännittää!

Kp 27 ( oksettaa jo)haamu testiin ja kp 28 vahvistunut viiva<3
 
Viimeksi muokattu:
Voisin liittyä mukaan jännäilemään! Monta päivää oon jo tahkonnu koko ketjua läpi :D Täällä menossa yk2, kierrot tosi säännöllisesti ollu vuosikausia 29 päivää.

Dpo 0 (kp14/29) ovisoireet, ei tikutettu. Maha sekasin, nippailee. Talletukset huolellisesti tehty, koska epäilin ovista jo paria päivää aikasemmi. Seksiä.

Dpo 1-3
ei mitään mainitsemisen arvoista. Dpo3 seksiä :)

Dpo 4
Vasemman munasarjan/johtimen kohtaa juilinut klo 12 eteenpäin koko päivän. Myös ovis tapahtui oletettavasti vasemmalta puolen. Yhä illalla sattuu, kun menee nukkumaan (pyörin sängyssä). Ei mitään kovaa kipua, lähinnä ärsyttävää. Säteilee myös vasemmassa nivusessa. o_O

Dpo 5 Sama kohta vasemmalla puolella tuntuu aina välillä edelleen. Nyt kuitenkin vaan silloin tällöin, mutta iltaa kohden lisääntyen. Aamulla hetken öklötti, harrastin kuivakakomista, mutta tätä tapahtuu myös joskus ihan vaan muutenkin.

Dpo 6 ei mitään.

Dpo 7 Outo "veren maku"suussa päivän mittaan. Muistuttaa sitä makua, joka joskus on hetken hampaidenpesun jälkeen, jos on ikenet rikki tai tulehtuneet. Hyvällä fiiliksellä koko päivän, ei muita oireita!

Dpo 8-9 ei mitään.

Dpo 10 Vasen munasarja kipuilee, vähemmän levossa, enemmän rasituksessa. Tissit kipeenä, normaalia tässä vaiheessa kiertoa! Tositosi kylmä, mut kylmä on kelikin!

Dpo 11
edelleen ne tissit... Illalla nukkumaan mennessä paha oli. Väsymys.

Dpo 12 Testasin päivällä haamulaisen tai viivan paikan. Mahassa tuntuu kuin olisi superlievät menkkakivut, iltaa kohden lisääntyy. Tissit edelleen kipeät, mutta niin on normaalissakin kierrossa tässä kohtaa. Ja siis illalla vielä testasin uuden samanlaisen haamun, luulin näkeväni siinä väriä.

Dpo 13
Maha edelleen jomottaa (kohdun kohdalta ehkä), ei kovasti satu, mutta niin että kiinnittää huomiota. Heijastuu myös nivusiin (onkohan ees mahdollista vai mielikuvitusta?). Tissit edelleen kipeet, normikierrossa pitäis tissikivun aina hellittää paria päivää ennen kuukautisia, on tässä vielä aikaan senkin helpottaa. Odotellaan rauhassa viikonloppuun ennen uutta testiä, jollei tätiä näy (en siis ole kotona tällä viikolla).

Dpo 14 välillä tuntemuksia alamahassa, välillä vasemmalla alamahassa "pistoksia". Tissit edelleen kipeet, varsinkin kainaloista. Perus menkkaturvotus puuttuu ainakin vielä. Kaksi päivää olis menkkojen alkamiseen.

Dpo15-16 ei oireita. Tissikipu helpottaa. Vatsaa ei juuri turvota. Luovuttanut fiilis. Dpo16=kp29/29

Dpo 17 kp 30/29 tissit kipeenä edelleen. Vatsaa jomottanu muutaman kerran. Aamulla testaillaan :)

Dpo18 plussa <3
 
Viimeksi muokattu:
En tiedä tarkkaa ovulaatiohetkeä mutta oireina on/on ollut hedelmällisten päivien jälkeen (aikajärjestyksessä) mm.:

-EI endokipuja (normaalisti alkaa ovulaation jälkeen)
-EI PMS-kipuja ja turvotusta rinnoissa (norm. ovulaation jälkeen)
-tekee jatkuvasti mieli seksiä
-välillä olo, että olen tulossa kipeäksi
-lieviä mielialanvaihteluita
-lyhytkestoisia aaltoja, joiden aikana lievästi pahaa oloa
-tukkoisuus/nenän vuotaminen
-turvotus
-rasvoittuva iho
-menkkamaisia kipuja
-täysin varma olo siitä, että olen raskaana

Tein äsken malttamattomana Clearbluen + testin ja testiin piirtyi nopeasti haalea, mutta plussaksi tulkittava viiva.

Nyt on vasta kp 26/30-34 ja oireet on mielestäni voimakkaita raskauden kestoon nähden. Veikkaan ovulaation tapahtuneen normia aiemmin.

Vauva on odotettu ja toivottu, olisi meille 1. lapsi!
YK 5 plussa <3 Toivon, että kaikki menee hyvin.

Tsemppiä kaikille piinailijoille (y) Plussatkaa :cool:
 

Yhteistyössä