pikkunaposteltavaa perunasta!

ajattelin tänään tehdä perunalohkoja,joita sit dipataan kotitekoiseen kastikkeeseen.
kysymys kuuluukin että keitänkö perunat ensin?
kumpi on parempi,pasistanko suikaleet pannulla vai laitanko uuniin?

mitä muuta naposteltavaa voi tehdä perunasta?
 
moi
Ei tarvitse keittää eikä kuoria. Peset ja harjaat perunat puhtaiksi ja lohko perunat.
Itse teen uunissa. Jos tekee pannulla niin kannattaa keittää perunat ensin puolikypsiksi.
 
kiitos,monta astetta uunin pitäs vähintään olla ja kuinka kauan.jos tekee uunissa niin missä vaiheessa maustetaan pout,tai maustetaanko ollenkaan?
anteeksi kyselyt,oon joo vähän uusavuton :ashamed:
mitäs ne perunakierteet on?
 
225 ja noin 45 min uunissa. enne sinne laittamista öljyssä ja halutuissa mausteissa pöyräyttää.
Kierteet on vähän kuin chipsit mutta perunasta tehdään sellaisa kierteitä :D ja uunissa mausteiden kera
 
Peruna on siis tosi mauton ja mausteita pitää käyttää rohkeasti. Öljyä pitää myös olla ihan kunnolla, se pitää perunat mehevämpänä ja edistää mausteiden imeytymistä perunoihin. Öljyn lisäksi laitan usein sitruunamehua ja limemehua. Perunan joukkoon voi myös laittaa muutaman porkkanan antamaan väriä, eikä lanttukaan ole yhtään hullumpi lisä.
 

Yhteistyössä