pipsan blogi. blogi joka voisi lopettaa enkä tulisi kaipaamaan

  • Viestiketjun aloittaja truman
  • Ensimmäinen viesti
truman
on niin naiviia tekstiä täynnä ja kuvat on todella huonoja. blogilla ei ole mitään arvoa. nytkään ei ole tullut kommentteja. ilmeisesti pipsa ei hyväksy. yhdessö vaiheessa kommentteja saattoi olla satoja yhdessä tekstissä. esimerkiksi tuo uusi jazzpäivitys on tylsä. kuvat huonoja ja tekstit niin lapsellista. josd nyt on niin että joku viitsii tuota blogia lukea niin kertokoot miksi??? kun kaikki on huonoa
 
IhanaValo
Mie en tajua mitä pahaa se Pipsa on onnistunut tekemään että on saanu noin paljon perskärpäsiä kimppuunsa..joka päivä vähintään yks avaus ihan vaan siitä miten kamala joku kuva/teksti/mielipide tms. tms. ko.henkilöllä on taas ollut...Hohhoijaa, hommatkaa elämä!
 
Kuka ihme sinuakin käskee hänen blogiansa mennä kattelemaan ja kytistelemään?

Elä hyvä ihminen moisesta elämääs huonommaksi pistä :hug:....


..ja ihan sivuhuomautuksena laitan - uhallakin ;) - että siinä (ko.blogin pitäjä) on sitten ihana, persoonallinen ja upea ihminen :heart:!
 
"Vieras"
Hyvä aloittaja, etkö osaa etsiä mitään muuta, jotain uutta luettavaa? Enkä minä aikakaan ala kellekään perustella, miksi jotain luen tai olen lukematta. Makuasioita nämäkin: eikö sen nyt jokainen järkevä ihminen ymmärrä?
 

Yhteistyössä