Pohjois-Karjalan odottajat

Tapaaminen huomiselta on ehkä järkevää perua, ei meitä taitaisi olla kuin kaksi paikalle tulossa? Ehkäpä yritetään myöhemmin uudelleen...

Mutta joka tapauksessa mukavaa juhannusta kaikille! Toivotaan, että ilma olisi edes poutainen, auringon paistetta ja lämmintä on kai turha odottaa.
 
Hyvää juhannusta kaikille munkin/meidän puolesta! niin onhan tässä hyvää aikaa vaikka heinäkuussa.. siihen tapaamiseen. mulla alkaa ainakin loma heinäkuuksi ja vaika onkin ihanaa niin mietityttää miten saa ajan kulumaan :LOL: ehkäpä saa jo ajokortin lomille niin pääsee pörräilemään kylille :D joo pitäis se vaan töihin raahautuu,väsyttää vietävästi mutta sittenpä pääsee jussin vittoon! ;)
 
poika synty 16.6 :D nyt taistellaan elämästä ja kuolemasta.poika joutui hätäleikkaukseen. suolistossa oli reikä joka huomattiin 17.6 kello 21.15 ja leikkaus tehetiin heti.kyssiin lähtö voi tulla hetkellä minä vaan.nyt vaan toivotaan parasta!!!!!

uusiomami ja kirppu
 
uusiomami Paljon onnea pikku miehestä! Onnittelut koko perheelle. Ja samalla toivon teille paljon enkeleitä suojelemaan ja pitämään huolta pikkuisesta. Toivotaan, että leikkaus onnistui ja pojan paraneminen lähtee vauhdilla etenemään. Paljon voimia ja lämmin halaus. :hug:

Mitenkäs muut heinäkuiset jakselevat? Joko tuntuu, että vauva voisi syntyä jo kesäkuun puolella? Itse kovasti toivon, että lapsi pysyisi vielä ensi viikon mahassa kasvamassa ja sitten saisi jo vaikka syntyäkin. Odotus sujuu edelleen hyvin, ei oikeastaan minkäänlaisia "hankaluuksia" ole ollut riesana. Ensi viikolla on rv 37:n ultra ja siellä sitten nähdään kohdunsuun tilanne. Mukavaa nähdä taas pikkuinen. Kai siellä jonkinlainen kokoarviokin vauvasta tehdään..?
 
poika oli jo hyvässä kunnossa :D tilannetta vaikeuttaa se, että tämä on todella harvinaista.kukaan ei oikein tiedä mitä seuraavaksi.tulevaisuus on aika avoin.tää on ollu lähinnä todella pienten keskosten ongelma ja heilläkin harvinaista.että meidän poika on tehny historiaa jo nyt :D mutta nyt pääasia on se,että oika on tehnyt ison urakan paratuessaan.oikee teräsmies!!!eilen jo äksysi nälkäänsä ja sain 1 millin maito...oli aika säälittävän näköinen annos :LOL:
koittakaas mammat vielä sinnitellä...aurinkokin paistaaa =)
uusiomami ja kippunen
 
Moro kaikille! On ollut niin mielettömän pitkä tauko kirjottelussa että harmittaa suunnattomasti ja tovi meni juttuja lueskellessa =) Uusiomamia onnittelin tuolla heinäkuisten puolella mutta onnea vielä täältäkin kautta =) ja paljon vaan voimia pienelle!

Täällä siis meneillään rv 38+5 ja keskiviikkona paukkuu viikot :) Viimoset pari kuukautta on menneet hyvin vaihtelevasti, mutta kovasti on kipuilua ja supistuksia ollut ja paikat onkin kypsyneet tosi hyvin! Viime keskiviikkona olikin mahtuvuusultra synnytystä ajatellen ja vauvelin painoksi saatiin noin 3,1 kg. Samalla myös tuota lantiota taas tarkasteltiin ja mittoja otettiin. Kohdunsuun tilanne sen verran hyvä, kanavaa reilu 1 cm jäljellä, suu auki 2 cm ja pehmeätä on! Lääkäri sitten tuota ultraa tehdessään oli sitä mieltä että käynnistellään aiemmin ja ylihuomenna aamupvästä ois tarkotus polille mennä ja käynnistysajatuksin - mahdollisesti kalvojen puhkaisulla lähettäis liikenteeseen. Luultavasti tippaakin laitetaan (näin ainakin aiemmin on toimittu). Käynnistykseen lääkäri sillä perusteella laittaisi että vauva mahtuisi syntymään hyvin ja että minullekin jäisi hyvä synnytyskokemus - tosi ihana lääkäri olikin joka tuon ultran teki! Joten alkaa olla kyllä jännät paikat! :whistle: Huh sentään! =) Ihan mielelläni kyllä jo tositoimiin pääsisin mutta niin se vaan meinaa jännittää tuo synnytys että kuinka se sujuu, toivottavasti kaikki menee hyvin ja vauva on kaikin puolin kunnossa! Hurjan lämpimiä ilmoja on ainakin tälle vkolle luvannu että tuskaista ison massun kanssa saattaa olla!
Kira: Eiköhän ne kokoarvion vauvasta tee ja tosiaan katsovat tuon kohdunsuun tilanteenkin niin tietää että miten pitkällä jo mennään! Mukavaa loppuodotusta sinulle, eipä sinullakaan enää kauaa h-hetkeen ole =)
Ja muille myös jaksamista ja tsemppiä odotukseen ! Nautitaanhan vielä mahoistamme :)

katta2 ja mytty 38+5
 
Moi kaikille.

mulla on kesä mennyt mökkeillessä, käväistään noin kerran viikossa kaupungissa postilaatikko tyhjentämässä, kaupassa, neuvolassa jne. Koetetaan tehdä mahdollisimman paljon nyt "varastoon" kaikkea sellaista, mikä tulevaisuudessa jä vähemmälle... Koneelle pääsy on siis vähän niin ja näin.

Uusiomamilla onkin jo vauva, hieno homma. Paljon onnea koko perheelle ja kovasti toivottelen vauvalle hyvää vointia jatkoon alkukankeuksien jälkeen. Luinkin uusiomamin jutut heinäkuisista, vaikken sinne pinoon ole kirjoitellut enkä liittynyt.

Mulla on nyt itelläni 36+6. Ylihuomenna olis viimeinen ultra ja siitä eikun odottelemaan synnytystä :) välillä vihloo mahanpohjaan ihan kunnolla, mutta menee nopeasti ohi. Nämä ei tunnu oikeastaan supistuksilta, mutta sellainen sukkapuikkovihlonta välillä ikäänkuin ylöspäin ja välillä alaspäin reisiin. Nii ja sitten taaksepäin kohti peräsuolta (ei tunnu kivalta). Ja vaikka vauvan pää ei olekaan laskeutunut vielä kunnolla alas niin sellaista kirvelevää kipua tuntuu ikäänkuin kohdun suulla. Siellä se siis möyrii ulostuloreittiä valmiiksi... Muuten kaikki suht ok, mahdoton valkovuoto väheni voideantibiootilla ja nyt pitkästä aikaa pissanäyte oli puhdas. Että tällänen lääketieteellinen raportti, heh.

Mulla on vauvalle kestovaippoja ja vaatteita hommattuna, eipä juurikaan muuta. Hoitopöydän mies lupasi tehdä ja turvakaukalo-ostoksilla pitäisi käväistä lähipäivinä. Joo tiedän että nämä pitäisi olla valmiina jo nyt varsinkin kun ajatus on ollut tosiaan viettää mahdollisimman paljon aikaa mökillä. Siellä kun pääsee helteitä karkuun viileään mökkiin ja jokeen. Nyt olin siis pitkästä aikaa kaupungissa yötä ja oli pirun kuuma...

tällästa kuulupi, eli eipä ihmeitä... Odotellaan .)


 
Ihanainen pikku ukko saapui maailmaan 24.6 klo 17.35 (rv 39+0) :heart: Pojan mitat 3925 gr ja 50 cm. Synnytys sujui hyvin, perjantaina kotiuduttiin ja nyt ollaan tätä vauva-arkea päästy aloittelemaan. Isosiskot ovat oikein innoissaan pikkuveljestä =)

Synnytyskertomusta kirjoittelen myöhemmin! Tsemppiä kaikille heinäkuisille varsinkin , jaksamista helteissä-kohta on nyytit sylissä! ja myös muille odottajille mukavaa raskausaikaa =)

katta2 ja pikku ukko 3vrk
 
heippa kaikki! mitäs palstan mammoille kuuluu kun näin hiljaista näyttää olevan? pistäkäähäs kuulumisia tulemaan.. itsellä muuta olekaan kun olla ja ihmetellä. vielä olis pari vk lomaa. masussa voimistuu koko ajan liikkeet.. ainakin iltaisin tuntuu kovasti :D
 

38+5 koukkasi haikara meillä päin ja pudotti poikavauvan :heart:

Eli siis keskiviikkoaamuna 8.7.2009 syntyi perheen ensimmäinen perijä. Huippukuntoinen ja suloinen pikku nyytterö, joka kolmen päivän sairaalakölöttelyn jälkeen muutti meille. Nyt poikaa tässä sitten ihmetellään. Kolme tuntia kotiutumisesta ja kakkukahveille odotellaan mummoa ja ukkia. Enpä tiedä tuumailla muuta kun että jos onnellisuutta voisi jotenkin mitata, niin tämän ylemmäs ei enää pääsisi.

Kirjoittelen synnytyksestä kunhan ehdin.



 
Todella suuret onnittelut kaikille jo nyytin syliin saaneille!

Täällä vielä yhdessä kasassa ollaan, laskettu aika olisi huomenna. Tosin mitään tuntemuksia ei ole, että synnytys vielä lähiaikoina käynnistyisi, joten eiköhän tässä yliaikaa mennä. Toivotaan vaan, että luonto hoitaisi hommansa ja synnytys lähtisi etenemään omia aikojaan ettei tarviis mennä käynnistykseen. Mutta odotellaan...

Hyvää loppukesää kaikille ja me odottajat, voidaan paksusti vielä viimeiset ajat. :)
Käykäähän kertoilemassa toki kuulumisia. Itsekin viime aikoina olen laiskasti saanut kirjoitettua, mutta useasti käyn kyllä vilkaisemassa josko tänne olisi joku muu saanut ahkeroitua tekstiä.
 
onpas hiljaista?? ;) mie kyselisin miten muilla on tullu painoa nyt toisella kolmanneksella..? mulla oli vajaa kaks viikkoa sit neuvollassa punnittaessa paino 74,7kg ja nyt eieln kävin vaa´alla kotona niin oli tullu alle 2 vk 3Kg painoa!! itseasiassa varmaan jopa vähemmän syöny nyt kun ennen. rupes vaan mietityttämään et mitä ihmettä rasvaa vai turvotusta vai mitä? sokerirasitus tehty ja sen tulos oli hyvä! lähtöpainoa oli 70,7 kg.. eli 25 oli BMI.. hmm.. sf-mitta oli neuvollassa 20..

sari ja murkku 23+4 :headwall: :ashamed:
 
Heipsis! Jos miekin saisin nyt aikaiseksi raapusteltua jotain.

Ilosaarirock viikonloppu ja näin kun esikoista odotetaan, niin aateltii kuitenkin miehen ja masun kanssa, että viimeinen kerta, kun päästään hyvillä mielin lähtemään, niin lähetään. Hyvinhän tuo eilinen sujui masunkin kanssa. Mie valtasin paikkani retkituolissa ja nautin hyvästä musiikista, fiiliksestä ja auringosta. Tänäänkin meinasin vielä paikalle lyllertää. Mies on päässy ainakin kehuskelemaan kaikille, että "tuolla kasvaa miun seuraava projekti" (ja osoittanu siis miun masua), ihana! :)

sarppa: miulle tuli kans jossain vaiheessa yli 1000g per viikko painoa ja aika nuiva ilme tuolla th:lla oli. Kannattaa miettiä, että juotko tarpeeksi, jos et juo, niin keho kerryttää nestettä talteen (->turvottaa). Noin 2-3 litraa vettä ois hyvä juoda päivän aikana...

Onnea vauvautuneille! Onkohan kirakin jo poksahtanu?

DsariaL ja möykky 27+3
 
Täällä myös odottaja Pohjois-karjalasta, ensimmäinen tulossa ja LA 23.9. Vihdoin ja viimein rohkenin kirjotella tänne, oon lueskellu vanhempia kirjotuksia vaan.. :ashamed:

Onnea jo kaikille vauvan saaneille! =)
 
Hips.
Pitkästä aikaa poikkesin palstalle ja johan on tässäkin ketjussa ehtiny tapahtua.

ONNEA ja iso hali kaikille vauvansa saaneille ja uusille plussanneille!! :heart: =)

Itellä on menny kesä aika huutaen. Meinaan siis, jotta viikot vieriny vauhdilla ja tuntuu hullulta, että eletään jo elokuuta. Tässä justiinsa järkkäilen esikoisen 2v. juhlia viikonlopuksi ja sit perään pitäs lähteä viettelemään miehen lomapäiviä.. Mikäli selvitään neuvoloista ja auton katsastuksesta kunnialla :D

Pakko kommentoida tuota Kontiolahden sijaista.. Liekö ollu Paula nimeltään? Semmonen tiukka polkkatukka ja keski-iän ylittäny täti. Ei meinaan oo ihan yks tai kaks mammaa, jotka sanonu yhen jos toisenki poikkipuolisen sanan siitä emännästä. Turhan suorasukanen ja pinttyny omiin tapoihinsa. Opettajaihmisiä ollu ainaki aikanaan - nykysin joku "freelancehoitsu". Eiku vaan palautetta mokomasta jokaiselta niin saa noottia. On meinaan myös lastenneuvolan puolellakin.

Niin ja tuo meijän kakkonenki tulee jo 4kk tässä kuussa. Iso poika on sekin jo, ens viikolla näkee taas miten on kasvanu. Seurallinen ja liikkuvainen tapaus myös.

No mutta.. Elossa ollaan siis, jos joku ees ihmeemmin on kaipaillu :LOL: :wave:
 
Jaha, tutustuin minäkin tähän Kontiolahden sijaiseen, paulaan.. :$ oli sen verran kohtelias ja mukava että meinasin lyödä ja ilmottaa että vika kerta kun sun kans juttelen :whistle:
Eipä löytyny asiaa mistä ei ois valittanu, paitti pissa, se oli täysin puhdas.

Jaanii, vk 22+0
 
Hyviä tiistai-iltoja!

Huih, aika akalta kuulostaa tuo Paula. Itse en onneks ole moiseen törmänny, vaikka Elsellä käyn miekin. Miula oli tuossa Heinäkuussa oikein mukava sijainen. Hän ei kyllä ollu mitenkään välinpitämätön, vaan oikein mukava (oli melkein kivempi kuin Else).

Täällä odotus sujuu ihan ok, mitä nyt edelleen on pahoinvointia (alkuraskaudessa oli tod pahakin) ja supistuksia tulee päivittäin suhteellisen paljon, onneks pääosin kivuttomia, eivätkä ole avanneet paikkoja, niin ei hätää. Vauvalla muuten kaikki oikein hyvin, mutta sydämessä havaittiin lisälyöntejä. Käytiin jo äitipolilla ylimääräisessä ultrassakin, siellä ei tosin noita lisälyöntejä havaittu ja kerettiin jo huokaista helpotuksesta, mutta maanantaisessa neuvolassa kuului taas. Nyt sitten tarkkaillaan neuvolassa viikon välein sydänääniä ja kotona on päivittäin tehtävä liikelaskentaa, jos ei lisälyönnit häviä, niin uudelleen äitipolille tarkempiin tutkimuksiin. Itsellä ei kyllä juuri huolta ole, sillä noita lisälyöntejähän esiintyy aika usein niin aikuisilla kuin lapsillakin, itselläkin noita toisinaan on. Mutta hyvä että tarkkailevat ja tutkivat (luultavasti johtuu siis vielä kehittymättömistä hermoradoista. Häviää, kun hermoradat kehittyy)...

Siinä tarkemmat kuulumiset täältä... *DsariaL ja Möykky 30+5*
 

Yhteistyössä