Poikien äidit: miten jaksatte aina "poikien juttuja"?

  • Viestiketjun aloittaja wwe.ew
  • Ensimmäinen viesti
pojatonihania
En ole koskaan ajatellut noin, siis etten jaksaisi noita juttuja, jotka poikien jutuiksi mielletään. Meillä kaksi poikaa 6- ja 2-vuotiaat. Esikoinen hyvin kiinnostunut pienestä pitäen autoista, koneista ja tekniikasta. Sittemmin tulleet kaikki supersankari- ja vakoilujutut. Sota- ja taisteluleikit. Mutta ohessa on koko ajan ollut muutakin, on tykännyt leikkiä mm. nukeilla, pehmoeläimillä jne. että ei kaikki ole aina niin "poikamaista". Meidän kuopus ei ole läheskään yhtä kiinnostunut ollut autoista yms. vaan enemmän on tykännyt leikkiä leikkieläimillä, pehmoilla jne. Nyt ihan vasta olen huomannut, että useammin tarttuu pikkuautoihin.
 
Jos itelle lapsia tulis niin just niin toivoisin poikaa, sillä todennäköisyys prinsessaleikkeihin suht olematon. Teknisistä asioista jaksaiskin hölistä vaikka kokoajan, mutta noita prinsessahommia ei hetkeäkään :popcorn:
 
"mä"
Paljon paremmin jaksaa noita örkkejä ja taisteluja kuin keijuja ja prinsessoja (eikä pienin syy tähän ole se, kun tyttöjen leikeissä tarvii aina vähintään lässyttää ja kimittää).
 

Yhteistyössä