Poskihammas ja poskiontelo; pian leikkaus!

  • Viestiketjun aloittaja auttakaa7
  • Ensimmäinen viesti
auttakaa7
Okei oli 7 kk juurihoitoa. Yläposkihammas. Avattu useita kertoja ja nyt biokalkkia laitettu. 1 kanava luutunut ja 2 auki 3s porattu yli ja pari kk sitten todettiin juurenkärjessa tulehduspesäke. No, sit vielä avattiin ja biokalkkia. Mutta puruarka on vaikka ja kuinka madallettu, ikenessä vähän väliä kitalaen puolella paine ja kipu, kylmä sattuu ÄLYTTÖMÄN PALJON. Tänään sitten hl tulkitsi optg kuvan kun poskiobtelotulehdulsia ollut myös ja muutenkin. Kuulemma yhteys poskionteloon. Ja sain kuukauden päähän kirurgille poistoajan . Pelottaa aivan hemmetisti! :'( niin ja kuulemma nyt hengenhätää ei ole (vaikka koko oikea puoli kipeä!)

Kokemuksia ?
 
vierailija
Mulla aukesi poistossa yhteys poskionteloon. 15 tikkiä ja kursittiin kasaan. 2 pv kipeä sit ei enää tarvinnut buranaa. Kyllä se siitä ei jäänyt traumoja. Harmi kun sen jälkeen vaivaa tulehdukset ja toinen puoli naamaa aina enemmän turvoksissa!
 
vierailija
Ainiin ja siinä operaatiossa pidetään taukoja että voit sylkee verta pois välillä. Pyydä rauhottava esilääkitys jos mahdollista mutta kipu ei oo niin paha kun luulisi. Sattui vaan hetken kun iso luunpala tuli ikenestä ulos.
 

Yhteistyössä