Pregnyliä pieninä annoksina

Onko kukaan käyttänyt Pregnyliä usean päivän pieninä annoksina (250) stimulointivaiheessa (ja lisäksi 5 000/10 000 irrotuspiikkinä)?

Millaisia kokemuksia teillä on tällaisesta stimuloinnista? Miksi lääkäri on valinnut teille tämän hoidon?
 
EV on :). Tällä mentiin kesäkuussa, tulos: kaksi rakkulaa, yksi munasolu, siirtoon ykkösluokan alkiolla, eipä vaan kiinnittynyt. Ensi kuussa ajattelimme yrittää vielä viimeisen kerran. Ongelmana on mun loppuvat munasolut, tulee nihkeesti aina yksi rakkula, rankasta stimuloinnista huolimatta. Tosin tuo sama määrä tulee luomunakin. Nyt ehkä luomukiertoon muuten, mutta muutamina päivinä Pregnyliä. Lääkäri tuntuu haluavan mennä melko luomuna. Ja tällä kerralla mennään punktioon vaikka vaan sillä yhdellä rakkulalla. Onhan tämä vähän liian jännää ja epätoivoistakin, mutta näillä mennään vika kerta. Kiitos, Raitapaitainen, kommentistasi!
 
Ekavekara, juu, olisi mielenkiintoista kuulla muiden kokemuksia ja miksi on valittu tämä lääke stimulointiin. Halpaa se ainakin on. Nyt en muista sanatarkkaan, mitä lääkärini sanoi, mutta ymmärsin sen jotenkin näin: hän oli syksyllä ollut jossain alan kv-konferenssissa ja siellä tämä Pregnyl-hoito oli suuren mielenkiinnon kohteena ja oli kuulemma hyviä kokemuksia. Esitti oletuksen, että sillä on ehkä jotain vaikutusta kohtuun (kai sen valmiuteen, tai jotain sellaista, en ole ihan varma tästä). Onnea teidän hoitoon :heart:
 
Meidan laakari taisi olla tuolla samassa konferenssissa syyskuussa =) Meidan ICSI-hoito oli sen jalkeen ja samana paivana kun alkoi Puregon aloitettiin Pregnyl (100) pistokset joka kolmas paiva. Syyna tahan oli mun korkea FSH-arvo, ja tuo Pregnyl kuulemma auttaisi munasolujen kypsentamisessa. Ihan hyvin onnistui, 8 kypsaa munasolua =) joista nelja hedelmoittyi (meilla myos spermaongelma) ja kolme selvisi hengissa. Yksi siirrettiin ja kaksi pakkaseen. Raskaus ei valitettavasti kuitenkaan alkanut : / Nyt kaynnisa eka PAS=)
 

Yhteistyössä