promilleista

  • Viestiketjun aloittaja mie vaan ihmettelen
  • Ensimmäinen viesti
mie vaan ihmettelen
osaako joku kertoa, kuinka paljon ihminen joutuu juomaan, että saa promillelukemat 5.9??
Minusta on aivan käsittämätöntä, että autoa ajava ihminen puhaltaa tuollaset lukemat. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että joku voi tuollasilla promillemäärillä pysyä pystyssä ja ajaa autoa...luulisi, että tuossa tilassa pitäsisi olla jo ihan tajuttomana makaamassa jossain...
Tämän jussin saldoa ainakin lehtien mukaan oli tuo 5.9 promillea ja taisihan siellä olla joku yli 4 promillenkin kuski ollut liikenteessä.



 
Juomien määrä tollaseen känniin riippuu jonkun verran painosta ja rasvaprosentista. Pystyäkseen toimimaan tollasessa kännissä on siedätettävä kehoa aika reippaasti vuosien ajan. Mulle jo 0,59 promillea on ihan hyvä humala ja seuraavana päivänä on kiva krapula... :D Että sammuisin ja oksentaisin ennen ku pääsisin kymmenkertaisiin promilleihin.
 
mie oisin itte varmaan teholla tuollasilla promilleilla...en kyllä usko, että voisin mittään noin paljoa edes juoda.
Tosin miehen työpaikalla oli porukka tehny kivoja testejä ja siellä esim. kun oli käsidesiä hierottu käsiin ja sitten sivelty kädellä huulia, oli promilleja tullut liki 2....eli erilaisilla jutuilla saa promilleja mittariin, mutta eiköhä tuohon 5.9 oo kuiteskin pitänyt juoda monta päivää
 
v
Mä luin yhden jutun, et poliisin mittariin oli puhkunut 4,5 prommillea, mutta verikokeessa vain jotain vajaa 2. Eli nuo alkometrit saattaa vähän huijata jos on vaikka just ottanut huikan viinapullosta. Toisaalta jos koko ajan ryyppää, niin tottumuksesta saattaa olla aika korkeat promillet, eikä oo taju pois.
 
v
Jos muuten tähän juttuun viittasit, niin missään ei sanottu, et olisi ollut autonratissa. On varmaan muuten vaan törttöillyt tiellä.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2217379&pos=hl-ko-1
 
vierailija
---Tosin miehen työpaikalla oli porukka tehny kivoja testejä ja siellä esim. kun oli käsidesiä hierottu käsiin ja sitten sivelty kädellä huulia, oli promilleja tullut liki 2....eli erilaisilla jutuilla saa promilleja mittariin, mutta eiköhä tuohon 5.9 oo kuiteskin pitänyt juoda monta päivää
Mitä se muille kuuluu, mitä siellä miehen TYÖpaikalla tapahtuu? Mut ei töitä ainakaan silloin:ninja:
 
vierailija
Multa kytät mittas 0.8. Sanoin, että en oo päiväkausiin ottanu mitään. Vierestä ajo toinen kyttäauto. Sanoin, että hei pyydetään noiden mittari käyttöön. Ei käyny. Sitten Pasilaan tarkkuusalkometriin, Nollat tietty. Toinen kyttä selitti jotain, että oli ehkä käyttänyt käsidesiä? Meinasivat jätää mut rahattomana sinne Pasilaan. Sanoin, että sitte tästä tulee Iltapäivälehti juttu. Noh, veivät takasi autolle. KYLLÄ KYTILLÄ ON HIRVEE VALTA JA SUURIN OSA NIISTÄ ON TÄYSIÄ VALLANHIMOSIA KUSIPÄITÄ.
 

Yhteistyössä