Rattaat yli 15kg:lle

  • Viestiketjun aloittaja Jattansaa
  • Ensimmäinen viesti
Mitähän jos ääliöt vastaisitte siihen kysymykseen ja jättäisitte ton ihmettelyn taas vähemmälle, se on aika rasittavaa kun jokaisella meillä on varmaan syynsä miksi tekee asiat niinkuin tekee.

Brio Racet kestää 20kg asti.
 
vieras
uskon että monetkin rattaat kestävät tuon kilomäärän vaikkei sitä erikseen mainita. Jos käyttö ei ole pitkään jatkuvaa niin uskon sinun pärjäävän laadukkailla ihan milla vaan rattailla poislukien ns takaluukkupikkurattaat. Ja jos käyttö on pidempään niin voit olla oikeutettu ns apuvälinelainaukseen sairaalasta. Tämä riippuu siis syystä miksi tarviset vielä rattaita.
 
Alkuperäinen kirjoittaja aa:
mä haluaisin nähdä sen neljävuotiaan joka jaksaisi kävellä kaksi kertaa 10 km tai yli, siis ihan niille jotka ihmettelee tota että neljävuotias tarvii rattaita..
Peesi. Palstan mammoille on nimittäin kävelyretki se, että hilpastaan 500metrin päähän leikkikentälle ja katsotaan nenänvartta pitkin, että "ei meillä vaan RATTAITA käytetä".

Tosin myönnän, että eilen kävelin vain 5km ja poitsu oli puolet ajasta rattaissa. Mutta käytiin myös leikkikentällä, että kai se kuntoilua sai kaikesta huolimatta.

Kuinka pitkiä reissuja sitten nämä innokkaat kävelijät sitten päivittäin kävelevät? 1km, 2km, 5km, 8km, 10km? Meneekö tuo määrä esim päiväkotipäivän jälkeen illalla?
 

Yhteistyössä