Riideltiin miehen kanssa, ukko jäi kauppaan ostoksien kanssa ilman rahaa Visan kanssa

  • Viestiketjun aloittaja haaveilija harmailee
  • Ensimmäinen viesti
haaveilija harmailee
Aika paskamaisesti tehty, mutta toinen ei vaan koskaan kuuntele. Sanoin sille kolme kertaa samasta asiasta ja sitten se kysy sitä asiaa alle puoli minuuttia viimesen sanomisen perään :headwall:

No kotiin käveltyäni laitoin tilisiirron, että saa maksettua ostokset ja panin siit tekstarin vielä perään. Toinen vaa änkyttää puhelimessa "tuu tänne. Ostokset on kesken ja ne pitää maksaa" Ois miettinyt sitä siellä kaupassa eikä heittäytyny pennuksi. On se kun aina mun pitää suunnitella ja päättää kaikki ruuat ja muut. Käytiin hesessä syömässä tänään kun ukko ei laiskuuttaan saanu keittoa aikaseksi kun ite valmistelin työjuttuja huomiseksi. Perskules!

On se pääasiallisesti ihana ja hyvä mies, mutta nyt vaan kuohahti :) Kiitos ja anteeksi.
 
ap
No kyllä sillä voikin maksaa, mutta kun soitti ja länkytti perään... Yritetään kuitenkin välttää luotolla ostamista, koska ollaan opiskelijoita ni ei muutenkaan raha puussa kasva.
 
ap
Kaupasta on kotiin matkaa reilu kilometri. Otin ja paiskasin kalapaketin takas altaaseen ja kävelin kotiin. Soitti matkalla kolme kertaa. En sanonut, että kotiin kävelin ja kun se änkytti niistä ostoksista ja maksusta ni sanoin "Oisit miettinyt sitä ennen kun alat selittämään valikoivasta kuulosta!" Sit kotona tein heti tilisiirron.

Ukko tulee nyt kotiin, moi!
 
ap
Nyt asiat puhuttu halki ja kaikki on taas hyvin :D

Miestä oli vähän nolottanu kassajonossa kun olin ennen lähtöäni laittanu ostoksiin raskaustestin... :D Tulee vaan mieleen kotiteollisuuden hynysen kirjoitus siitä kun joutu ostamaan naiselleen tamppooneja :D
 

Yhteistyössä