Riittääkö nämä vaatteet päiväkotiin?????

  • Viestiketjun aloittaja Mammma-
  • Ensimmäinen viesti
Mammma-
Tyttömme 4v. aloittaa päiväkodin huomenna. Riittääköhän nämä vaatteet päiväkotiin? Ajattelin viedä päiväkodin hyllyyn seuraavat tamineet:

- Kuravaatteet Reima (kurahenkselihousut, kuratakki, kurahanskat, kuralierihattu)
- Kahdet kumisaappaat (toisissa kumppareissa paksua lämpövuorta, toisissa ei ole vuorta pelkästään kumia)

- Välikausihaalari Reimatec
- Välikausitakki ja -housut Reima
- Musta toppahaalari Ticket (kurakeleillä ihan jees, jos ei halua kuravaatteita)
- Värikäs paksu toppahaalari
- Villahaalari
- Kaksiosaset takki ja housut puoltoppaa

- Kuoma talvikengät
- Veden pitävät talvikengät
- Lenkkarit välikauteen
- Kavat kengät

- Varavaatteet (collegea, farkkuja, toppeja, teeppareita jne. vaihtelevasti)

Kotona lapsella on erikseen ulkoiluvaatteet, niin ei haittaa jos jätän päiväkotiin nämä vaatteet lapsen hyllykköön. Ne missä lapsi tulee kotiin, niin niillä vien hänet seuraavana päivänä tarhaan.
 
ap.
Alkuperäinen kirjoittaja päiväkodin täti;25700902:
Ei kiitos noin paljoa vaatteita. Ei ne lapsille tarkoitetut kaapit ole mitään vaatekaappeja johon saa laitettua puoli omaisuutta.
Ei vai? No mä ajattelin, että olis helpompi tuoda sinne nää kamat, niin ei tarvis aina jokapäivä kantaa erikseen päivän ulkoiluun vaatteita... No eikös siellä ole jotain varastoa näille kamppeille???
 
ap.
Alkuperäinen kirjoittaja roosanäiti;25700951:
ihana ap :DDDD oi joi, siihen loksuu mahtuu yleensä tasan yksi vaatekerta.. ja reppuun toinen. Voit tietty kysyä, jotta saisiko lapsi sieltä henkilökunnan pukkarista pari kaappia... ei vaan. Järkikäteen eikö niin?
Siis onko tässä joku kauhistelun aihe? Mä kyllä kuulin, kun ne pyysivät ostamaan kuravaatteet, topat.... Aivan taidankin kysästä. :)
 
"Mona"
Aion kysyä josko saisin kaksi hylllyä, kun ryhmä on kuitenkin aika pieni niin jospa olisi ylimääräisiä hyllyjä. :)
No meillä on naulakoihin ja kaksi hyllyjä, mutta täytyyhän se päälläkin oleva asu johonkin riisua. Miten lapsesi osaa alkaa pukea jos naulakko ja hyllyt on täysi vaatetta. Aamulla katsot mitä puet lapselle ja kuravaatteet +saappaat voi jättää pk:hon
 
ap.
[QUOTE="Mona";25700990]No meillä on naulakoihin ja kaksi hyllyjä, mutta täytyyhän se päälläkin oleva asu johonkin riisua. Miten lapsesi osaa alkaa pukea jos naulakko ja hyllyt on täysi vaatetta. Aamulla katsot mitä puet lapselle ja kuravaatteet +saappaat voi jättää pk:hon[/QUOTE]

Mutta kun sää voi muuttua päivän aikana!
 
Juu hyvä varasto sulla on vaatetta, mutta viet hoitoon aina sen mitä käytössä on :)
Ja aika monessa paikassa on sääntö, että reppu viedään kotiin/lokerikko tyhjennetään aina perjantaisin!
 
Viimeksi muokattu:
Kelin mukaiset kamppeet. Aamulla katsot lämpömittari ja säätä ja sen mukaan vaatteet päälle. Ei päiväkotiin muuta kuin vaihtosisävaatteet tai ei meillä ainakaan ole. Kumisaappaat tosin on huhtikuusta-marraskuulle, kun silloin tarvii.
 
Tää on huvittavaa :D En oo koskaan ajatellu, et joku tosissaan raahaisi kilotolkulla vaatteita päiväkotiin. Ei siellä todellakaan ole tiloja säilytellä vaatteita saati tonkia niitä jostain varastoista lapselle :D Hieman on ylireakoinut tämä mamma lapsen vaatetarpeisiin.
 

Yhteistyössä