Rokotteiden aiheuttamia autismitapauksia salailtu!

  • Viestiketjun aloittaja endis
  • Ensimmäinen viesti
endis
Steven Novella (lääketeollisuuden maksama trolli?) kirjoitti 27.3.2014 "Further, there is no link between vaccines or mercury and the risk of developing autism. This new study is just one tiny piece of the overall puzzle, but it is consistent with the big picture."

Huomaa, että uudesta salaamattomasta datasta tehtiin UUSI analyysi, joka paljasti totuuden, 8.9.2014! Eli Stevenin kirjoitus EI liity millään tavalla näihin uusiin ilmitulleisiin faktoihin.

Fakta autismin osalta on kuitenkin se, että se on räjähdysmäisesti kasvussa ja syitä haetaan rokotteista roskaruokaan. Fruktoosinkin on todettu aiheuttavan autismia. Samoin matala d-vitamiinitaso. Mikäli kuitenkin haluaa saada kuvaa miten meillä on asiat, olisi hyvä saada muutama käytännön esimerkki.
 
jjjjjjjjjjjjj
EI!

Autismi ei myöskään ole räjähdysmäisesti kasvussa! Eikä sinulla ole mitään faktaa.

Muille ehkä topikkia lukeville ihmislle, jotka eivät ole niin helposti höynäytettävissä, käykää läpi noita Steven Novellan linkkejä ja siitä sitten eteenpäin. MUISTAKAA LÄHDEKRITIIKKI! Steven muuten myös hyvin aktiivinen skeptikkorintamalla. On yksi erityisen tärkeä tukiranka podcastissa nimeltä The Skeptics Guide to the Universe.
http://theness.com/neurologicablog/index.php/when-does-autism-begin/
 
"jjjjj"
Muistakaa ihmiset, että toki on tärkeää käydä läpi näitä "sensaatiomaisia salaliittoteorioita". Kunhan muistaa sen lähdekritiikin, hyvän tieteen menetelmät, skeptisyyden ja asioiden tarkastelun kaikkien näkökulmien kohdalla ja sen, että KAIKKI MITÄ LUKEE NETISSÄ EI OLE VÄLTTÄMÄTTÄ OIKEAA TIETOA!

Järki käteen, niin pitkälle päästään, eikö vaan. Hyvää päivän jatkoa kaikille.
 
  • Tykkää
Reactions: Data
autistin äiti
Kun oma lapsi viikko rokotuksen jälkeen lakkasi puhumasta ja kävelemästä, omaa maailmaansa vaipuen, silloin tuli kyllä mieleen rokotuksen vaikutus... mutta autismihan on osin suolistobakteereista johtuvaa ja ruokavaliolla saadaan oireisiin muutoksia. Meillä ainakin ruokavalio helpottanut oireita huimasti.

Söin raskausaikana kalaöljyä ja 30 mikroa d-vitamiinia päivittäin (suositus oli silloin 10). Lapsi sai koko lapsuutensa maitohappobakteereja rela-tippoina ja kapseleina. Silti...
 
juuu
Ei, enkä myöskään tunne yhtään autistista enkä yhtään rokottamatonta lasta. Kannatta muistaa, että MPR on ollut käytössä yli 30vuotta, joten aika myöhään räjähtäis jos se siitä tulis.
 
viiras
Tuossahan on osoitettu, että mustilla poikalapsilla on riski kohonnut jos rokete on saatu ennen 36 kuukauden ikää. Missään muussa ryhmässä ei riski ole kohonnut. Kun vielä huomioi, että kohorttitutkimuksessa alle 36 kk ikäisiä mustia poikia on ollut vain 5, niin se ei ole tilastollisesti vakuuttavaa.

Referoitu täältä: http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2014/08/cdcn-salailu-ja-autismin-yhteys.html
 
vieras*
Onko kukaan perehtynyt siihen minkä sairauksien estoon rokote MPR on tarkoitettu ja mitä tapahtuu sikiölle, kun rokottamaton äiti sairastuu.

Jos ette ole niin perehtykääpä siihenkin puoleen ennen kuin vouhkaatte täällä rokotteiden vaarallisuudesta.
 

Yhteistyössä