Runsas vuoto heti hormonikierukan laiton jälkeen?

Eli kierron 7 päivä laitettiin mirena, kuukautiset oli just loppumassa. Sitte pari päivää tiputtelua ja nyt runsasta vuotoa, normaaleihin kuukautisiini verrattava. Ja juilivaa menkkakipua lähes tauotta... onkohan tää normaalia? Nyt kierron 11. päivä ja vuoto jatkuu...
 
Hei,mulla kun aikoinaan laitettiin kieruka Niin se sattui aivan tajuttomasti ja vuoto alko heti,vuosin vuorokauden niin ettei mitkaan terveys siteet enaa riittany,tuli sellasia isoja puolen/desin hyytymia kokoajan,lopulta vedin lasten vaippahousut jalkaan..verenhukka oli niin iso et olo oli lopulta tosi heikko.sairaalaan oltiin lahdossa kun se lopulta hellitti.kavin tarkistaa asian lekurissa ni sano et ihan paikoillaan se siela on Eika missaan kuulemma mitaan vikaa..tulehdusta tuli tietty.muut laakarit sanonu myohemmin et niin runsas (ja se oli kylla todella runsas) vuoto ole normaalia.mut jalkeenpain ei ole mitaan vikaa loytynyt ja nyt parivuotta sen laiton jalkeen poisto kavi napparasti,ilman ongelmia.samale gynelle en kylla enaa mene ikina joka sen laittoi,oli viel yksityinen ja olevinaan tosi hyva.
 
4.8. hormonikierukka laitettiin ja menkat oli edellisen päivän alkanut.. Noh 2kk mä vuosin välillä tiputtelua ja välillä oikeen kunnolla.. Kipujakin oli enemmän ja vähemmän. 4.10. loppu vuoto ja nyt ekat selkeet menkat, pientä kipuilua ja vuoto on MINImaalista. JEI! :)
 

Yhteistyössä