Ruotsissa ei rokoteta alle 3-vuotiaita sikavirusta vastaan

  • Viestiketjun aloittaja Vieras
  • Ensimmäinen viesti
Vieras

Syynä siis se, että rokotetta ei ole tutkittu alle 3-vuotiailla ja sen tehosta ja sivuvaikutuksista ei ole riittävästi tietoa. Sen sijaan rokotteen on todettu toimivan hyvin 3-9-vuotiailla lapsilla.

Riskiryhmään kuuluvat alle 3-vuotiaat toki rokotetaan, mutta terveitä alle 3-vuotiaita siis ei.

Mitäköhän meillä viranomaiset päättävät....
 
Vieras
Mut eihän toi riskiryhmästä poistaminen vielä tarkoita sitä, etteikö rokotettaisi. Kaikki suomalaisethan on tarkoitus rokottaa, riskiryhmään kuuluvat toki ensin. Eikös alle 3-vuotiaat poistaminen riskiryhmästä tarkoita lähinnä sitä, että heille ei automaattisesti anneta antiviruslääkitystä, kun ilmenee kuumetta ja hengitystieoireita. Tämän taustalla siis fakta, etttä pienet lapset sairastavat paljon hengitystieinfektioita ja olisi kyseenalaista lääkitä kaikkia oireita antiviruslääkkein. Jollain parempaa faktaa?
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Aamu Uninen:
Suomessa ei ole aikomusta rokottaa kuin riskiryhmäläiset.
Väärin. koko kansa rokotetaan, alkaen riskiryhmistä, joihin alle 3-vuotiaat eivät siis kuulu, ja hoitohenkilökunnasta. Juuri uutisoitiin, että 800 000 suomalaista kuuluu riskiryhmiin, ja tähän lisäksi hoitohenkilökunta. Jos rokotteita tosiaan tulee suomeen vain se luvattu 250 000 per viikko, muut saavat odottaa rokotuksiaan marraskuulle.

 

Yhteistyössä