Ruukaatteko pussailla ja hinkuttaa kahviloissa tmv. julkisilla paikoilla?

"Miumau"
Kyllä. Jokaisella taitaa olla oma raja, missä menee yli. Jotkut katsovat kieroon jo sitä pientä pusuakin....

Minä usein istun mieheni sylissä kun ollaan esim. leikkipuistossa,bussipysäkillä tmv. ja saatetaan halata ja pussatakin siinä. En näe, että siitä pitäisi kenenkään häiriintyä, kun se ei kuitenkaan miltään sylitanssilta / esileikiltä näytä. :D Mutta kaipa siitä joku mielensä pahoittaa....
 
kuvottavaa
[QUOTE="Miumau";30758796]Kyllä. Jokaisella taitaa olla oma raja, missä menee yli. Jotkut katsovat kieroon jo sitä pientä pusuakin....

Minä usein istun mieheni sylissä kun ollaan esim. leikkipuistossa,bussipysäkillä tmv. ja saatetaan halata ja pussatakin siinä. En näe, että siitä pitäisi kenenkään häiriintyä, kun se ei kuitenkaan miltään sylitanssilta / esileikiltä näytä. :D Mutta kaipa siitä joku mielensä pahoittaa....[/QUOTE]

Hyi saatana, esileikit kuuluu kotiin. Ei tarvitse lasten leikkipuistoon tulla hinkkailemaan. Eiköhän valtaosa pidä teitä todella huonokäytöksisinä.
 
öriöriöri
Ei ole tapana. Joskus ku noita näkee julkisilla paikoilla, niin tulee mieleen että miksiköhän kokevat tarpeelliseksi esittää ja näyttää tuota muille? Teinit ja vastarakastuneet nyt vielä ymmärtää, mutta aikuiset kauemmin yhdessä olleet.
 
Joo, muakin lähinnä myötähävettää tai jopa kuvottaa, jos kovin imeliksi äityvät.

En tajua, miksei voi pysyä "housuissaan" edes sitä aikaa, kun ollaan jossain ahtaassa kahvilassa tai ravintolassa.
Tekisi mieli heittää just nyt yhtä pariskuntaa kortsulla päähän.
 
Ei. Saatetaan kulkea käsi kädessä jos päästään joskus kahdestaan liikkeelle. Usein kun toisella on käsi taaperon kädessä tai kärryn aisassa.

Silloin vastarakastuneena 18v tuli yökerhon pimeydessä kyllä pussailtua enemmänkin :ashamed:
 
Ei oikeastaan, pikkuisia pusuja kyllä annetaan jos toinen lähtee sitten kotiin ja toinen töihin,kaupungille tai kirjastoon ja voidaan kävellä käsi kädessä.
 
No yökerhon pimeydessä asia erikseen, tässä tapauksessa kyseessä siis pienessä kahvilassa kyhnäys, lirkuttelu ja maiskuttelu.
Maiskuttelu kuului kauas. :D

Julkiset hellyydenosoitukset on aika kaukana pussailusta, hinkuttamisesta ja kyhnyttämisestä.
Jälkimmäinen on lähinnä vaivaannuttavaa, ensimmäinen taas on YLEENSÄ niin huomaamatonta, ettei se häiritse muita tai on jopa vaan söpöä.
 
myötähäpeää
Alkuperäinen kirjoittaja öriöriöri;30758811:
Ei ole tapana. Joskus ku noita näkee julkisilla paikoilla, niin tulee mieleen että miksiköhän kokevat tarpeelliseksi esittää ja näyttää tuota muille? Teinit ja vastarakastuneet nyt vielä ymmärtää, mutta aikuiset kauemmin yhdessä olleet.
Tai kun aikuisten pariskuntien pitää tehdä fritsuja toisilleen. Halutaan näyttää, että meilläpäs on vielä näin kiihkeää :x
 
No ei me ruukata pussailla julkisilla paikoilla.
Onhan se aika vaivaannuttavaa, jos joku tekee antaumuksella jotain halailu/pussailujuttuja julkisesti. Noloa
 
HippuTAR
No ei edes pussailla toisten nähden. Kotona omien lasten nähden pussaillaan/halataan (mut ei todellakaan mitään kyhnytystä tai nuolentaa), kersat kyllä muistaa joka kerta tuoda kovaäänisesti ilmi kuinka ällöä sekin jo on :LOL:.
 
9mmm
mutta miks lähteä siitä lähtökohdasta liikenteseen et se on esittämistä? Joskus sitä vaan uppoaa siihen hetkeen jossa kaikki muu katoaa:) ja ei ees osaa miettiä ympäröivää maailmaa. Must olis ainakin jännä nähä joku 70v pariskunta lepertelemäs toisilleen vaikka kahvilas :)

joo ja lantio liikkeet sitten hämyihimpin mestoihin.
 
rakkaudesta
Ohimennen pusutellaan, kävellään käsikädessä, kosketellaan (kädelle, kyljelle, alaselälle, ohimennen jne), mutta ei mitään sen ihmeempää. En ole kyllä koskaan joutunut tilanteeseen, jossa toisten kuhertelu mitenkään häiritsisi. En kertaakaan.
 
jdksnvjkef
Hellyys on ok, itse asiassa aika sympaattista. Siis sellaiset pienet pusut, hellät katseet ja hymyt, kädestä pitäminen ja vaikka kevyet kosketukset. Kainalossa pitäminen myös. Mutta jos ollaan selvästi jo kieli kurkussa, niin ei kuulu aikuisten käytöstapoihin. Teineiltä sen tajuaa vielä.

Joskus yliopiston kahvilassa tuli todistettua tällaista pariskuntaa, joka oli vähän turhan uppoutunut toisiinsa. Hirveän epämukavaa oli olla siinä, kun vaikka suuntasin katseeni muualle, he olivat joka tapauksessa näkökentällä. Enkä voinut olla huomaamatta sitä miehen housuista pullottavaa erektioita, kun nousivat lähteäkseen. Se oli oikeasti liikaa.
 
Olen kyllä niin rajoittunut yksilö että en kävele edes käsikädessä tai suostu pusua antamaan muiden nähden. En edes kotona jos on vieraita. Tiedän tuttavamme juorunneen että meillä ollaan yhdessä vain lasten takia kun koskaan ei ole nähnyt meidän edes hipaisevan toisiaan.. No, on hipaistu, mutta vain kahden kesken. ;)

Ei häiritse muiden touhut. Ainut kerta kun lähdin paikalta pois toisten kuhertelun mennessä pitemmälle oli puistossa kun nainen innostui ottamaan mieheltä penkillä suihin.. Kait siinä ois paheksumatta voinut muuten olla, mutta taisi olla vähän liikaa lasten silmille.
 
-.-
Tuli mieleen tapaus kun kaksi ilmeisen rakastunutta teiniä istui keskustassa rappusilla ja nuoleskeli oikein näyttävästi. Siinä vaiheessa vaan rupes huvittamaan ku se poika hinkkasi sen tytön jalkoväliä koko ajan :D
 

Yhteistyössä