RV 5+1, hcg 189...

Epäilivät ensin kohdunulkoista raskautta.

Viimeisimmät kuukautiset alkoivat 30.4.2014, ovulaatio 17.5.2014. Kiinnittyminen 26.5.2014, ensimmäinen positiivinen r-testi 28.5.2014.

Kohdun ulkopuolella ei kuitenkaan näkynyt sikiöpussia, ei tosin kohdussakaan.

Sanoivat että 2vk päästä uusinta ultra, raskaus voi olla kuulemma olla normaali kohdun sisäinen mutta hcg nousu hidasta ja sikiöpussi tulee näkyviin kun hcg n. 2000.

Onko mitään toivoa? Puolustelen mieltäni sillä että kiinnittyminen on tapahtunut myöhemmin joten siksi hcg alhainen.. Ei ole ollut vuotoa.
 
Menin aamulla varhaisultraan (tiedän, liian ajoissa) lääkäri paljastui epäpäteväksi, sanoi että 100% varmuudella sikiöpussin tulisi jo näillä viikoilla näkyä, joten laittoi kiireellisen lähetteen isompaan sairaalaan kohdunulkoisen epäilyn vuoksi.. Siksi tutkittu. Ja lopulta paljastui että puppua puhui ensimmäinen gyne...... Tulee saamaan palautetta huomenna ja rahani vaadin takaisin.
 
Hmph
Muuten, mutta 26 kiinnittyminen ja 28 plussa ei ihan täsmää. Arvo viittaisi 3 viikkoon.
Mutta minulla oli arvot alhaalla ja vuotoa. Tarkistus lääkärillä pari kertaa viikossa ja kun varmistus niin suoraan leikkaukseen.
Ja toinen sama juttu paitsi ei vuotoa ja kivut kovemmat. Tässä tämä vaavi pyörii sylissä.
En voi muuta sanoa kun että kyllä ite aavisti ja meni lääkäriin kun oli jotain pielessä. Toivotan positiivisia uutisia.
 
"ttttt"
Menin aamulla varhaisultraan (tiedän, liian ajoissa) lääkäri paljastui epäpäteväksi, sanoi että 100% varmuudella sikiöpussin tulisi jo näillä viikoilla näkyä, joten laittoi kiireellisen lähetteen isompaan sairaalaan kohdunulkoisen epäilyn vuoksi.. Siksi tutkittu. Ja lopulta paljastui että puppua puhui ensimmäinen gyne...... Tulee saamaan palautetta huomenna ja rahani vaadin takaisin.
Noilla viikoilla ei sikiöpussi välttämättä näy. Se on sattuman kauppaa että sen saa näkymään ja ultraajan täytyy olla kokemusta.
Itse menin aikanaan np ultraan kun menkkojen mukaan piti olla viikkoja +11. No eipä sanutkaan ultraaja mitään näkymään,ultrasi ja ultrasi. Oli menossa jo lääkärille mutta pyysi toisen vielä katsomaan,no hänpä saikin sikiöpussin näkymään,ja näytti miten näkymä hävisi kun siirsi heiman kättään..Viikkoja oli minulla tuolloin +5.
 
.vieras.
Ehkä sun olisi oman mielenterveytesi kannalta parasta vain asennoitua siihen että pieleen meni tällä kertaa. Tsemppiä uuteen yritykseen sitten kun olet siihen valmis. Aina raskaudet eivät ole tarkoitettu etenemään loppuun asti, valitettavasti.

Itsekin olen menetyksen kokenut ja tulin kohdun tyhjennyttyä kuukauden päästä uudelleen raskaaksi. Se raskaus sujui hyvin loppuun asti ja poika on nyt 1,5 kk ikäinen.
 
RV 5+2 (eli seuraavana päivänä tuosta 189 mIU tuloksesta) hcg oli 267,3 mIU. Toistaiseksi ei kipuja, mutta tuhrua tullut parina päivänä n. 5vrk sitten. Tänään otettiin taas hcg verestä ja parin tunnin kuluttua kuulen tulokset ja pääsen taas mahdollisesti ultraan.
 
Tämän päivän hcg 713,31 mIU. Eli nousee oikealla tahdilla, tuplaantuu n. 48h välein kun normaali tuplaantumisaika on 48-72h. Silti tuo arvo on alhainen viikkoihin nähden, gynen mukaan normi rajoissa jos hedelmöittyminen olisi tapahtunutkin 2-6vrk oletettua myöhemmin.
 
Lueskelin tässä kolmen vuoden jälkeen vanhoja kirjoituksiani. Tosiaan, tämä raskaus josta aloituksessa olen 3 vuotta sitten kertonut, ei ollut normaali raskaus. Kyseinen raskaus sijaitsi vasemmassa munajohtimessa, ja jouduttiin keskeyttämään metotreksaatin avulla. Kyseisen kohdunulkoisen raskauden jäljiltä vasen munajohtimeni tukkeutui pysyvästi. Koko tämän 3 vuotta tässä välissä olemme yrittäneet saada lasta hormoonihoitojen avulla, mutta turhaan. Aikaan on saatu pyöreät 0 raskautta. Ensimmäinen IVF hoitomme aloitettiin viimekuussa, ensimmäinen alkion siirto oli 2vk sitten. Se onnistui. Tein eilen positiivisen raskaustestin KP 28/30. Tänään RV 4+0. Oireet liki samanlaiset kuin tässä KU raskaudessa, testit vahvistuu mutta vuodan verta (tosin hyvin niukasti). Tämä HCG -verikoe rumba alkaa taas ensiviikolla. Saa nähdä, kuinka käy tällä kertaa..
 

Yhteistyössä