Saako mistään suht edullista keittiötä? muutamalla tonnilla?

  • Viestiketjun aloittaja "..."
  • Ensimmäinen viesti
"..."
Keittiö olisi pakko uusia, mutta ei ole varaa laittaa 10 000e siihen, tiedän että vaihtoehtoja tuolle on, mutta en vain osaa lähtee etsimään. Kenelläkään hyviä kokemuksia edullisemmista vaihtoehdoista? Keittiön tulisi olla keskikokoinen.
 
"Kifa"
Ikean keittiöt ihan kivoja, laadusta en enempää tiedä mutta yksi pöytätaso on tullut hankittua ja tosi hyvää palvelua saatiin ja taso oli juuri sellainen kuin toivottiin (mittojen mukaan tehty siis).
 
Ei taida löytyä. Mutta IKEA keittiöt on oikeasti tosi käteviä ja hyviä! Niihin saa samat hidastimet ym ja puolet halvemmalla, kuin kalliimmista merkeistä. Tosi käytännöllisen keittiön saa tehtyä halvalla ja vielä ihan kivan näköisenkin :) Ei voi kuin vaan kehua :)
 
Piiulia
Keittiönetistä saa halvalla. Tasot kannattaa ottaa esim. bauhausista, samaa laminaattia kuin keittöliikkeissä vaan reilusti halvemmalla. Vetimet sitten halvalla ikeasta. Näin saa halvalla, jos ei koko keittiötä ikeasta halua. Voi olla myös muita halpoja kuin keittiönet, mutta silloin kun me kilpailutettiin,niin näin järkevin.
 
Ikea, oi Ikea
Meille tehtiin Ikean keittiö, vaikka rahaa olisi ollut laittaa triplasti enemmän. Käytiin läpi moni keittiöfirmoja, mutta Ikea miellytti eniten. Saat itse koota keittiöstäsi juuri sellaisen kun haluat, maksat vain siitä mitä ostat, et keittiöfirmojen mittauksistaym suunnitteluista. 10 v takuu saatiin erittäin tyytyväisiä ollaan! :) Suosittelen. Hintaa ihanuudellemme tuli noin 3000e ja on viimeisen päälle.
 

Yhteistyössä