Saiko Mummeliisa "ansionsa" mukaan kun oli ilkeä tällä palstalla monille ja nyt on kipeä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras*
  • Ensimmäinen viesti
"Sirkkeli"
Jestas mikä ajattelutapa. Luulis, että jos tuolla tyylillä sairaudet tulee, niin vankiloissakin vangit kuolisi erilaisiin tosi pahoihin sairauksiin.
Oikeasti harmi, ettei homma mene niin. Yleensä pahat ihmiset elää terveimmin ja pisimpään, mitä olen tässä ympärilleni katsellut.
 
Oona 78
En oikein edes tiijä mikä se diagnoosi on? Välillä sanoo, että on infarkti, sitten on masennus ja sitten on syöpä. Vai onko nämä kaikki?

Ei kai ilkeily suoraan tauteja aiheuta. Mutta voipi olla, että ilkeily ja valehtelu kertoo ongelmista oman mielen kanssa ja sen puolesta voi tulla masennusta. Mutten usko että infarkti tai syöpä suoraan tulee siitä mitä tekee. Sillai on minusta että pahat teot kertoo pahasta mielestä ja ennen pitkää voi tulla ruumiillisiakin oireita.
 
noh.
En usko tuommosiin juttuihin. Tiedän paljon ihmisiä jotka on tehneet paljon hyvää, mutta itselle on tapahtunut tosi kauheita juttuja. Vastaavasti tiedän ihmisiä jotka on tehnyt kauheita asioita ja joille on tapahtunut ihan mahtavia juttuja.
 
harmaanakin ystävällinen
Minäkään en ole satunnaisilla käynneillä huomannut että Mummeliisa olisi erityisen ilkeä, ihan tavalinen palstalainen sen suhteen.
Ja ei, ei ilkeydestä sairastu, mutta jos on sairas, saattaa helposti olla lyhyempi pinna kuin muuten ja kaipa se saattaa ilkeytenäkin näkyä. Noin teoriassa, Mummeliisaa en ole ilkeänä pitänyt.
 

Yhteistyössä