Vähän aiheesta sivuun mutta olen miettinyt että onko esim. Danonen jugurtit tehty pastöroidusta maidosta kun sitä pastörointia ei mainita? Tosin olen niitä kyllä syönyt kaikesta huolimattaAlkuperäinen kirjoittaja kiilis:Saksassa on ihan samalla tavalla tapana pastöroida maitotuotteet kuin Suomessa... sitä ei vaan ole tapana niissä tuoteselosteissa mainita.
ai meneekö niillä kans niinko suomessa. Kun suomessahan se on pakollista.Alkuperäinen kirjoittaja kiilis:Saksassa on ihan samalla tavalla tapana pastöroida maitotuotteet kuin Suomessa... sitä ei vaan ole tapana niissä tuoteselosteissa mainita.
kyllä kaikki suomessa tehdyt ainakin on pastöroitu ja tietääkseni myös suomessa myytävät tuotteet pitää olla pastöroituja!!Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Vähän aiheesta sivuun mutta olen miettinyt että onko esim. Danonen jugurtit tehty pastöroidusta maidosta kun sitä pastörointia ei mainita? Tosin olen niitä kyllä syönyt kaikesta huolimattaAlkuperäinen kirjoittaja kiilis:Saksassa on ihan samalla tavalla tapana pastöroida maitotuotteet kuin Suomessa... sitä ei vaan ole tapana niissä tuoteselosteissa mainita.
Juustoissa on hiukka eri juttu, varsinkin joissain perinteisissä juustoissa... joku appenzeller tehdään pastöroimattomaan maitoon, samoin grana padano (muistaakseni ) . Mutta nuo saksalaiset jogurtit, jäätelöt ja semmoiset on ihan ok. En tiiä, että miksi ei laiteta sitä sinne tuoteselosteeseen, ehkä se on siellä sitten itsestään selvyys, että ne käsitellään.Alkuperäinen kirjoittaja I-ha-na:ai meneekö niillä kans niinko suomessa. Kun suomessahan se on pakollista.Alkuperäinen kirjoittaja kiilis:Saksassa on ihan samalla tavalla tapana pastöroida maitotuotteet kuin Suomessa... sitä ei vaan ole tapana niissä tuoteselosteissa mainita.
Norjassahan kaksospojat just kuoli masuun kun äiti söi pastöroimatonta juustoa.
Olis kyllä hyvä kun se kirjotettaisi siihen aina