~SAtUhÄÄt 23.01.2012 TV2 klo21~

lähipiiristä
Morsian aloitti jo oikomis hoidot suuhunsa jo heti häiden jälkeen vaikka hänellä viellä silloin ei ollut tietoa edes tulevista ihmisten kommenteista.Helpoa se ei tule olemaan hänelle kun purenta ei korjaannu pelkällä oikomisella vaan siihen tarvitaan leikkaus operaatio jos sahataan ylä sekä ala leuka irti ja siirretään ne sit oikeille paikkoille.Kyllä uskon että morsianta itseäänkin on vaivannut pitkään toi asia ja kun leikkausta ei voi tehdä ku vasta täys ikäsenä ja siinkin on omat riskinsä.Pään särky on vaivannut morsianta useaan otteeseen kaipa se leikkauksen jälkeen helpottuu.
 
Mulle tuli taas siitä sulhasesta mieleen Pogues-yhtyeen laulaja :D Mut kovin oli samannäköiset ihmiset löytäneet toisensa :) Aika tunteikas vaikutti olevan myös morsiammen veli-poikakin :) vaikutti ihan siltä, kuin se pappikin olis meinannu revetä nauramaan, kun se morsiammen veli luki sitä runoa :D
 
"Kettu"
Hitsit mä repesin sen papin kans.
Ensin niissä harkoissa, se ei peitellyt närkästystää sen morsiamen haluamisista ja päättämättömyydestä. Kamera tallensi hienosti ne, suu auki ja halveksiva katse -ilmeet.

Ja se vihkiseremonia oli ihan oma lukunsa. Ensin pappia vaan hymylytti morsiamen veljen takeltelu ja itku, mutta lopuksi se puri täysiän huultaan ja painoi päätään alas. Hyvä kamera!

En oo koskaan nauranu Satuhäitä katsoessani niin hysteerisesti.

Pari vaikutti aidosti onnelliselta yhdessä. Pinnat heille siitä.
 
Nyt tuun tänne kauhistelemaan että kuinka ilkeitä te oikein osaatte olla. Musta oli ihanaa että olivat toisensa löytäneet. Ei aina tarvi olla valokuvamalleja että voi tv:hen mennä!

Mutta niinhän se on että kylllä netissä kehdataan puhua vaikka mitä..tosielämässäkin vain selän takana.
 
voi video
[QUOTE="vieras";25520465]Ai morsiamen vaan, entäs sulhasen hampaat :O[/QUOTE]

No mitäs sä sulhasen hampaista välität, pitääkö niistäkin tilittää sulle joku hoitohistoria?
 

Yhteistyössä