SDP ei ole ainoastaan Suomen suosituin puolue

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onnea Suomi!

Suunta on kääntynyt paremmaksi. OrpoPurran velkoja toki maksellaan pitkään, mutta hallinnon vaihtumisen jälkeen talouskavu, työllisyyden paraneminen ja valtion velan pienentäminen on taas mahdollista.
 
vierailija
Tuo tuppuraisen lipsautus on aika pientä verrattuna siihen, että perussuomalaisten mielestä Karjalan menetys on ollut positiivinen asia, jonka jälkeen on saatu hyvät kauppasuhteet itään.
Nojoo, mutta valitettavasti marinillakin oli aika paljon tuota "Suomi on avoin kaikille" höttöä. Jos demarit olisi oikea työväenpuolue niin halpatyövoiman tuonnin rajoittaminen pitäisi olla kärkiteemoja. Samoin sellaisen maahanmuuton joka heikentää kotimaisten huono-osaisten asemaa ja tulee syömään samaa kakkua jolloin kaikille jää vähemmän terveyspalveluja ja sosiaaliturvaa. Ja juuri tuosta syystä moni työläinen persuihin menikin ja nyt ei ole mitään paikkaa jonne mennä.
 
vierailija
Aina voi mennä vasemmistoliittoon.

Se on reilusti suomalaisen duunarin puolella
Vasemmistoliittohan on vielä demareitakin enemmän tuomassa kaikki maailman köyhät ja kurjat Suomeen joko sosiaaliturvalle tai taistelemaan niistä vähistä työpaikoista jo täällä olevien kanssa. Ihan käsittämätöntä vasemmistolaisuutta. Vaikka Lin puheita on kiva kuunnella muuten ja Arhinmäen kommelluksille hekotella.
 

Yhteistyössä