SDP

Antti Rinne sai noin 7 000 ääntä vähemmän kuin häntä tuurannut Sanna Marin – Sampo Terho keräsi 3 094 ääntä, ja vähemmän kuin Jussi Niinistö

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sai valtavan äänivyöryn Helsingin vaalipiirissä: kaikkiaan 30 527 ääntä. Se on puolueiden puheenjohtajista ylivoimaisesti suurin äänisaalis.

:cool: (y)
 
Halla-ahon nieleskelystä ei saa puhua mutta Rinteen ulkonäön haukkuminen on ihan jees?
Näytäppä mulle yksikin viesti missä olen moista sanonut? Halla-ahoa on kyllä ulkonäöstä mollattu ihan reippaalla otteella. Eihän kukaan vioilleen mitään voi mutta Rinne valitettavasti näyttää keskusteluissa siltä että a) ei kiinnosta ja on kuolemassa tylsyyteen b) hymy muistuttaa ivallista virnettä. Mutta niinhän se on että kukaan ei ole täydellinen, ei edes Antti Rinne.
 
Ehkä pitäisi mennä luomileikkaukseen kuten Esko Aho
En tiiä luomista mutta (väsymyksen takia?) silmien aluset ovat todella tummahkot ja rasittuneen oloiset...ja tätä en sano haukkuakseni vaan ihmetellen miten noin huonossa kunnossa oleva mies voi olla koko kansan Pääministeri??
Sen kävelykin on jotenkin niin vaivalloista ja puheissaan sekoili koko vaalien alusviikot...miten se kestää neljä vuotta niin rasittavassa ja stressaavassa työssä, jos ei meinannut kestää vaalejakaan?
 
Halla-ahon nieleskelystä ei saa puhua mutta Rinteen ulkonäön haukkuminen on ihan jees?
Jatkuvasti häntä on siitä asiasta morkattu, vaikka nieleminen on normaalia ja introvertti ihmisille tyypillistä sillon kun jokin tilanne jännittää, ahdistaa tai hermostuttaa.
Pahempi kai tuo olis, jos hän ei nielisi lainkaan vaan antais kuolan valua pitkin naamaa ja rinnuksille.
 

Yhteistyössä