siis me maksetaan miehen suvin mökistä tiettyjä laskuja kuulemma siksi että saadaan..

  • Viestiketjun aloittaja ev
  • Ensimmäinen viesti
ev
...siitä kotitalousvähennykset.... ööh., siis mä en nyt ymmärrä.

ja tämä järjestely on kuulemma tehty jotta rahallisesti hyödyttäisi asiasta parhaiten. mut siis öö... miten meitä HYÖDYTTÄÄ se että maksetaan summa X ja saadaan siitä summasta X 60% takaisin? kun kuitenkin sitten tää 40% on mennyt kuitenkin meidän pussista ja sellaisesta asiasta joka ei kuulu meille oikeesti mitenkään....

oonksmä nyt tyhmä kun en tajua tätä?
 
Ei tuosta kyllä teille mitään hyötyä ole, menoa kylläkin. Ainoastaan siinä tapauksessa siitä olisi hyötyä että jos joku muu ei jostain syystä sitä saisi mutta te kylläkin. Mutta silloinkin siitä hyötyisi se "joku" ettekä te.
 
"juu"
hih. käytättekö te miehen suvun mökkiä paljon? jos käytätte esim koko kesän vapaasti majailette, niin kai te voitte jotain maksaa, jos sis saatte aina mennä ja olette etuoikeutettuja siihen.

jos taas se on appivanhempienne jolta tiedän pitää kysellä saako mennä, niin ei teidän kuulu maksaa mitään laskuja siitä, jos viikon kaksi vuodessa siellä viivytte.
 
"Leepu"
sitten ole tarkoitus että ne muut sukulaiset korvaa teille omanosansa siitä jäljelle jäävästä kulusta? Sitten kuulostaisi järkevältä, kaikille jäisi pienempi osuus maksettavaa kuin ilman kotitalousvähennystä. Mutta sen saa tosiaan kaikki. Voihan olla että muilla on se jo sitten käytettynä?
 
uunoska
kotitalousvähennys saattaa vähentää veroprosenttiasi, siinä on sitten vähän laskutehtävää illan ratoksi, että kuinka paljon SE sitten hyödyttää. :)

abua, viikon ainakin ollut pois palstalta, ja eka viesti lähtee nyt, onpas täällä käynyt myllerrys, hauska nähdä osasinko edes viestin kirjoittaa...
 

Yhteistyössä