Siis silmiäni särkee. Pukeeko tämä asu mielestäsi pulleaa tai ketään?

  • Viestiketjun aloittaja muotiako
  • Ensimmäinen viesti
muotiako
Sain tänään Zizzin muotikirjeen sähköpostiin ja kyllä vakuutti. Tainnut zizzi osallistua kampanjaan, että saataisiin meidät pyöreät laihtumaan.

Details

Kolmas kuva tuosta alarivistä. Jotain niin kauheaa, että ei voi ymmärtää. Kulahtanut kasariysäri farkkupaita, mukaelma ysäri verkkareista ja leopardikorot. Eiii...
 
"jopas"
Näyttää ihan hupikuvalta jostain ellahtaneesta alkoholiongelmaisesta amerikkalaisnäyttelijästä joka on lähtenyt käymään lähikaupassa. Miksi verkkareiden alle on pitänyt tunkea se paita ja miten noi korkkarit sopii tuohon? :O Ihan ku olis tyynyt persiissä. huhhuh en muuta sano!
 
huuh
:LOL:
Ajattelin, että joku muotimamma taas liioittelee, mutta olet oikeassa, tuo sattuu silmiin.
Aika harhaanjohtava tuo We Looove Curves -slogani. Joku salaliitto tässä on takana.
 
"vieras"
Tuo verkkarikuva on kyllä kamala. Muissa kuvissa on kyllä kivojakin vaatteita, ja ei se muhkeus aina ole rumaa, jos tajuaa miten pukea kroppansa.

Mutta floppejakin löytyy, leveäperseisille ei todellakaan laiteta peplum-mekkoa, eikä noin korkeaa vyötäröä farkkuihin, eikä vaaleita kulutuksia siihen leveimpään reiden/perseen kohtaan.

Ihan perusjutut unohdettu kun puettu isompaa naista.
 
"voiei"
Ei ole pitkä aika kun siivosin kaapin peurkoilta suunnilleen tuota luokkaa olevia vaatteita SPR. Niistä saanut joku viimeisen päälle muotikuteet halvalla, jos ei muotitietoinen työntekijä ole heti blokannut itselleen.

Kyllä tuossa kuvastossa nättejäkin vaatteita on, varsinkin nuo mekot.
 

Yhteistyössä