Soijatonta ja maidotonta suklaata?

  • Viestiketjun aloittaja "Jeba"
  • Ensimmäinen viesti
Mä tiedän, et Pirkan tummasuklaa on maidotonta. Siinä paketissa lukee, että saattaa sisältää jäämiä, mutta meidän yyyber herkkä poika ei ole ainakaan reagoinut, et olis.. Siis Pirkan luomu tummasuklaa.. Se on ainut jonka olen löytänyt.
 
"joo"
Dammenbergilla on myös soijattomia suklaita. Kaikki Dammenbergin suklaat ovati pähkinättömiä, maidottomia, gluteenittomia ja kananmunattomia, mutta vain osa on lisäksi soijattomia. Me ostetaan vain niitä meidän allergiselle tytölle, vaikka ovatkin melko kalliita.
 
"lispet"
pandan tumma suklaa on maidotonta myös sekä brunbergin tumma suklaa. Soijalesitiinia niissä on mutta ainakin meidän soija ja maitoallergikko voi sitä syödä. Soijalesitiiniä yleisesti ottaen voi soija-allergikko syödä.
 
"joo"
[QUOTE="joo";25202606]Dammenbergilla on myös soijattomia suklaita. Kaikki Dammenbergin suklaat ovati pähkinättömiä, maidottomia, gluteenittomia ja kananmunattomia, mutta vain osa on lisäksi soijattomia. Me ostetaan vain niitä meidän allergiselle tytölle, vaikka ovatkin melko kalliita.[/QUOTE]

Siis Dammenbergin soijattomissa tummissa suklaissa ei ole maitoakaan.
 

Yhteistyössä