nami näimpä se meilläki tehhään. paitti että me haudutetaan 4 tuntia niin tulleepi murakkaa =)Alkuperäinen kirjoittaja khalawah:possunsuikaleita pitää hauduttaa kauan. Itse teen valurautapataan; ruskistan ensin, sitten sekaan vettä, sipulinpuolikkaita, porkkanaa, maustepippureita, suolaa. Uuniin n. 175 asteeseen 1,5 h, välillä lisäilen vettä. Sitten otan liemen talteen, suurustan kastikkeeksi, lisään lihan ja tarjoan perunoiden kanssa =)
Itse en syö lihaa, mutta lapset tykkäävät =)
juu, tulleepi paksumpi. kokkeiles joskus lisätä vaikka linssejä ja kookosmaitoa ja curryjauhetta. tulee hjuva itämaistyyppinen pataAlkuperäinen kirjoittaja miisku:mä teen välillä tollei samalla tavalla kun khalawah, ja sit toisinaan heitän sekaan paprikasiivuja, herkkusieniä, sipulia..jne..vettä aja maustita ja sit suurustan joko vehnäjauhoilla tai maizenalla