suositelkaa imuria

  • Viestiketjun aloittaja imuria
  • Ensimmäinen viesti
tiimarinvihko harmaana
Toiset tuntuu olevan kovin tyytyväisiä Dysoniin.

Itselläni ei siitä kokemusta, mutta mulla on Electroluxin Ultra one ja oon ollut tyytyväinen. Erityisesti turbosuulake on ihana!
 
dyson on ehdottomasti paras.. meillä elukoitten karvaa ja hiekkaa laatikkoain aina sisällä..ja kaiken imuri putsaa, imuteho ei huonone ja senku tyhjää säiliöm..on meinaan ollut imureita jos jonkinmoista...dyson toiminut moitteettomasti jo 3 vuotta =)
 
dyson on ehdottomasti paras.. meillä elukoitten karvaa ja hiekkaa laatikkoain aina sisällä..ja kaiken imuri putsaa, imuteho ei huonone ja senku tyhjää säiliöm..on meinaan ollut imureita jos jonkinmoista...dyson toiminut moitteettomasti jo 3 vuotta =)
Dysonin kaveriksi kannattaa hommata tällaiset:


Mutta jos ei halua imuroida suojaimet päässä ja haluaa pölyn poistuvan lattialta vaivattomasti, kannattaa ostaa Miele.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;22140154:
Dysonin kaveriksi kannattaa muuten ostaa kuulosuojainten lisäksi vielä hengityssuojain ja toinen, ihan oikea imuri sillä pölysäiliön tyhjentämienen ei ole sitä kaikkein siisteintä hommaa.
Mitäs sä nyt selittelet siellä. Onko sulla yhtään kokemusta Dysoneista?
 
Dyson Allergy. Ei mielestäni ole sen kovaäänisempi kuin muutkaan imurit.
Onko kuulosi jo vaurioitunut?
Dyson Allergyn melutaso on huikeat 84 dB. Mainittakoon että työsuojelulain mukaan työnantajan on järjestettävä työntekijälle kuulosuojaimet mikäli melutaso ylittää 85 dB.
Vertailuksi meidän Mielen melutaso on 74 dB. Ero ei numeroina tunnu suurelta mutta äänenvoimakkuutta mitataan logaritmisella asteikolla joka tarkoittaa sitä että kun äänenvoimakkuus nousee yhden desibelin, korvalle haitallinen äänenpaine kohoaa kymmenkertaiseksi.
 
Seipis harmaana
ÄLÄ osta Electroluxia, ainakaan Oxygen Classicia tjmv. Menin retkuun, kun oli kuulemma tosi tehokkaat suodattimet ja allergiaystävällinen, ja imutehossakin löytyy. No joo, voi olla juu. Mutta "teleskooppivarsi" on ihan haitarista (imuri ei taida olla paria vuotta vanha, ja putki on mennyt kasaan kesken imuroinnin jo hyvän aikaa), ja se lisäsuulakkeen teline siinä varressa on niiiiiiin syvältä, etten yhtäkkiä toista keksi, sekin on putoillut kesken vauhdin jo vuoden päivät. Eikä ollut mikään halpa värkki! Eikä käsittääkseni ole saanut meillä mitenkään erityisen huonoa kohtelua, ihan normikäytöllä ollut.

Ikinä en Electroluxin imuria enää osta, ohan se varma!
 
aa
Mulla miele palveli loistavasti 15 vuotta, mutta halusin pölypussittoman imurin, siispä verkkokaupasta greenjotain, imee upeasti, tyhjentäminen helppoa ja siistiä. Ääni siinä on kova, mutta niin on imutehokin.. onneksi imuteho on säädettävä. Tuo ei todellakaan häviä dysonille missään suhteessa, hinta vaan huomattavasti halvempi.
 

Yhteistyössä