suositelkaa matkarattaita

  • Viestiketjun aloittaja pulma
  • Ensimmäinen viesti
Carena Lie back lux matkarattaat on meillä ja olen ollu noihin tosi tyytyväinen, kun menee tosi pieneen tilaan ja on tosi kevyet. Näitä ennen oli Graco Voyager (?) matkarattaat ja nekin oli hyvät, mutta paljon isomman kokoiset.
 
Reilu kaksi vuotta sitten lähdettiin parivuotiaan kanssa Italiaan ja hankittiin Gracon Citisport-rattaat, painavat vain nelisen kiloa ja menevät suht litteäksi läjään, joka pysyy itsestään pystyssäkin. Ei valittamista, paitsi että takapyörät kuluvat nopeasti, kun tulee "vahingossa" kuormattua enemmän kuin ohjeissa suositellaan. Mutta ne saa vaihdettua, siis vain takarenkaat ja akselin.
 
Meillä MacLaren Quest Sport:

http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=493


http://www.maclarenbaby.com/global/index.php

Todella tyytyväisiä ollaan, lumisohjossakin kulkevat näppärästi. Selkänoja menee ihan melkein makuuasentoon, ja tosi helppo taittaa kokoon.

Plussana kiva ulkonäkö ;)
 
Meillä maclarenit ja oon tykänny kovasti. Viime kesänä oli kovassa käytössä ja kauppareissuilla myös talvella. Aina valmiina auton takakontissa. Ostettu Vaasasta, liikettä ja ihan tarkkaa hintaa en muista, mutta alle 100? kuitenkin.
 
pulma, me ostimme Ruotsista, mutta niitä saa Suomestakin, esim pääkaupunkiseudulta Lauttasaaresta Vaunuaitasta:

http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/sateenvarjorattaat/

Noi meidän maksoivat muistaakseni n.130e, muita malleja saa satasen pintaan, ja jotku mallit taas olivat vielä kalliimpiakin :)
 
pulma, ostettiin Tukholmasta ;) Tai hiukan ulkopuolelta, Babylandista (en nyt muista, mistä liikkeestä tarkalleen). Saatiin viime vuoden väri, hiukan alennuksella!

http://www.babyland.se/

Niillä on esim Barkarbyssä liike, jos sinne suuntaatte, niin siinähän on Quality Outlet ihan vieressä! Sinne pääsee jotenkin Tukholmasta bussikyydeillä, sivuillaan pitäisi olla tarkemmat tiedot:

http://www.qualityoutlet.com/

 
mie
Meiltä saat ostaa tarpeettomiksi jääneet MacLaren techno classic matkarattaat.Ostettiin esikolle kesällä-05 ja nyt toisen synnyttyä lojuvat varastossa pölyttymässä.
Ihan hyvässä kunnossa ovat.Kesällä ja lähinnä ostoksilla ollessa käytetty.Selkänoja menee täysin makuuasentoon ja niissä on oma jalkapussi.7kg painavat.Ja tuo väritys on punamusta.
 

Yhteistyössä