suositelkaa rattaita

Meillä on herqulekset hajoamassa ja nyt pitäis hommata rattaat, tytö nyt 1v 3kk ja heinäkuussa otetaan tuplat käyttöön.

Mutta tälle ajale tarvittaisi rattaat, ja niitä ois sitten tarkoitus käyttää kun esikoinen ei tarvitse enää rattaita.

Isot pyörät pitää olla.
 
Jos kuomurattaita kaipaat, niin Brio Race. Ainoa miinus on pieni tavarakori ja ettei selkänoja mene täysin makuulle...muutoin ne on ihan huiput. Meillä myös mies tykkää niistä eniten ja ne valkkaa kun ottaa tuon taaperon mukaansa.
 
meil
Me hankittiin suunnilleen samanikäisellä aikoinaan Brion ponyt ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä, kevyet, näppärät taittaa kokoon ja lapsi viihtyy, kun näkee joka suuntaan. Jos täytyy nukkua vaunuissa päivittäin, niin sitten eivät käy. Selkä ei mene kuin vain lepoasentoon. Meidän nyt parivuotias nukkuu niissä kyllä näppärästi, jos ollaan kaupoilla tms.
 
öö
meillä uudet käytetyt emmaljungan scooterit, en tykkää, tosi pieni tavaratila ja turvakaari niin alhaalla ettei kumpparit mahdu, pitää ottaa jalasta pois. eli jotkut muut ottaisin, meidän kakkosrattaat, kympin kirppis-gracot on melkein paremmat muuten, mutta loskakeleillä pienet pyörät suttaa.
 
Meillä kans Brio Racet. Ihan ykköset kyllä ollut! En vaihtaisi mihinkään. Vaikkei selkänojaa saa ihan makuuasentoon, niin hyvin on tyttö vuoden iästä asti niissä nukkunut! Aluksi tuntui ne valjaat hankalilta, mutta kun tottui, niin tosi hyvät nekin.
 

Yhteistyössä