Suosituksia etelänlomakohteeksi

Hei

Harkitaan tälle käväälle etelänmatkaa maaliskuussa 2v täyttävän tytön kanssa. Mukaan lähtisivät mahdollisesti myös vähän jo huonojalkaiset isovanhemmat.

Millaisia kokemuksiaa teillä on eri kohteista? Ja taaperon kanssa etelänmatkailusta noin ylipäätään? Meneekö kaikki nukkumiset ym ihan sekaisin?

Muita kullanarvoisia vinkkejä?
 
Kreikkaa suosittelen minäkin. Siellä on erittäin lapsiystävällisiä ihmisiä ja näkemistä ja tekemistä riittää :) Riippuu tietysti matkan ajankohdasta, milloin olette menossa ja onko Euroopan kohteissa tarpeeksi lämmin jo.
Käy ihmeessä tuolta Matkailu-osiosta lukemassa matkakokemuksia lasten kanssa, sieltä saat hyviä kohdevinkkejä ja muuta tietoa.
 
Myös minä liputan pienten lasten kanssa matkustaessa Euroopan kohteita, lyhyen lentomatkan takia. Monta kertaa Kreikassa ja Kyproksella käyneenä suosittelen näitä kohteita sydämellisesti. Etenkin Kreeta (Hanian & Plataniaksen seutu) ja Kyproksen Protaras ovat lapsiperheille oivallisia kohteita, toki turistipaikkoja, mutta mitäpä sitä pienten lasten kanssa muuta tarvitsee vielä kuin uimista ja aurinkoa. Tosin maaliskuussa Kreikassa on vielä melkoisen viileää, mutta Kyproksella tarkenee lähes ympäri vuoden. Kyproksen haittapuoli on vain suhteellisen korkea hintataso.
 

Yhteistyössä