SYYSMASSUT '07 elokuussa

Mam84: Tsemppiä keskiviikkoon, hyvin se menee :heart:

Annmari74: Kävelylenkin jälkeen aloin tekemään ruokaa ja sitten tulikin kylään kummityttö (10v.). Lähdin vielä kuuden aikaan kaupoille ja nyt on sitten niiiiiiin hirveä väsy, että tekisi mieli mennä jo nukkumaan
:D
Huomenna on neuvola, pitänee tulla kertoilemaan sitten kuulumisia (mikäli siellä mitään ihmeellistä tulee)
Synnytysvalmennus alkaa tällä viikolla ja Kätilöopistolla vierailukin on tiedossa. Kovin on intensiivinen viikko kun on vauvaan liittyen kaikkea mukavaa :)
Nyt tämä mamma vetäytyy sohvan perukoille. Höh, missasin Salkkarit kun piti kaupoilla höntyillä... Huomenna sitten...nalkkiin varmaan jään minäkin siihen sarjaan. Nyt varsinkin kun iltapainotteiset harrastukset ovat jääneet sohvan ja jääkaapin välille :LOL:
Illanjatkoja :wave:
Elwi ja papuli 34+4
 
Mitä, ei vieläkään vauvauutisia? No, täytyy ajatella positiivisesti, että vauvat saa olla masuissa ainakin tarpeeksi pitkään. =)

Mam84: Tsemppiä ja onnea! :heart:

Mulla on ollut nyt muutaman iltana ihan varma olo, että tänä yönä lähdetään, mutta ei... Siskolla LA torstaina ja jotenkin salaa kamalasti ajattelen, että olis kiva kun meidän vauva syntyis ennen, niin se sais sen ekan huomion... siskolla kun kuitenkin jo toinen lapsi ja ns. vahinko ja meillä kauan odotettu esikoinen.Tiedän, kamalaa ja hävettävää ajatella noin. VAuvat on kuitenkin saman arvoisia, mutta jotenkin sitä on tuntunut koko raskauden ajan, että mua verrataan koko ajan siskoon ja jään jotenkin toiseksi..kun kerron, että olen nukkunut huonosti, alkaa sisko kertomaan päälle miten paljon huonommin hän on nukkunut..äh, en tiiä... En kehtaa kellekään muulle kertoa näitä syvimpiä ajatuksiani :ashamed: Unohdetaan siis ne!

Olin tänään 5 kilsan lenkillä ja siitä asti tuntunut häpyluissa kovaa painetta. Taisi Jooseppi laskeutua alemmas :D

Mulla alko äippäloma 2.8. päätöstä ei ole kelasta kuulunut vieläkään (ei näy nettisivuillakaan) ja eka maksupäiväkin on jo 5.9! rauhassa odottelen...

Paveliina ja Jooseppi 37+4
 
mam84:Oikein paljon voimia ja jaksamista keskiviikon koitokseen. Keräile nyt sitten voimia oikein kunnolla. Ilmoita heti, kun pystyt, missä mennään. Täällä jännätään keskiviikkona sun puolesta. :hug:

Bluedrama:toivottavasti äitisi on kunnossa ja voi hyvin. :hug:

Kelasta: No mullahan on vielä suhteellisen hyvin asiat, kun vertaa teidän muiden tilanteeseen. Taidan siis suosiolla jättää sen huomisen kelassa riehumis päivän myöhemmälle :LOL:
Olen kyllä täysin kyllästynyt kelan toimintaa, en jaksais vääntää aina niiden kanssa joka asiasta. Pahoin pelkään, että mun koko hakemus on hukkunut ja sitä päätöstä ei ala kuulumaan edes syyskuussa :headwall:

Oma olotila on edelleen omituinen. :| Supistelut säteilee reiteen ja nyt illasta myös alaselkään. Muuten ne on ihan kivuttomia, mutta tuo säteily ei tunnu kovin mukavalta.
Käytiin just miehen kans iltakävelyllä, päästiin ihan kaksistaan romanttisesti kävelylle, kun appiukko on kylässä. Siitä reissusta oli kyllä romantiikka aika kaukana, kun muutaman metrin välein jäin puuskuttamaan tien poskeen. Nyt kaamee jomotus alaselässä ja hikeä puskee oikein urakalla. Jos lähtis peiton alle lukemaan ja rauhoittumaan, niin eiköhän tää olokin vähän helpota. Huomiseen!

Kauniita unia kaikille :wave:

T:Nanna ja Alvar 35+0
 
Täällä kukutaan taas aamusta, esikolla tänään synttärit, hän toivoi ettei vauva ainakaan tänään syntyisi ettei tule sama syntymäpäivä...Noh toivotaan että isosiskon toivomus pitää paikkaansa....

Jos sitä yrittäis vielä saada unen päästä kiinni ennenkun lapsia täytyy herätellä kouluun, isäntä tossa lähtikin jo vähän aika sitten töihin...

Mam84
tsemppiä keskiviikolle ja muille syysmasuille haleja ja jaksamista nämä viimeiset viikot :hug: :hug:
 
täällä kans viime hetken mukaan tulija. alkaa vissiin aivot lopetella toimintaansa kun kesti himpun verran kaun tajuta sivujen käyttö :LOL: :LOL: :LOL:
mukana oon ollu alussa mut pitkän aikaa olen vaan taustaillut ja kun kirjottamaan piti ruveta niin toi tajunnan raja tuli vastaan..
eipä oo pitkästi enää, aika on lentäny ku siivillä.(näin jälkikäteen ajateltuna)
samat valitukset voisin täältä jakaa kun muutkin mut saman toisto vissiin ihan turhaa. vaivoina:närästys, pukamat, alamaha viillot, hermo kireys, levottomat jalat, näin alkupaloina. jos joku mulle tulee kertomaan et raskaus on ihana asia, vetelen kyllä ja surutta. väärin käsitysten välttämiseksi, lopputulos on tietty ihana mut kuinka tämä toteuttaa pitää niin siinä olis mun mielestä kehityksen paikka. jos tämä pitäis miesten toteuttaa tähän olis aikaa jo keksitty miellyttävämpi konsti..
no niin olipas siinä taas paatosta :LOL:
taustasta sen verran et toista ikiliikkua odotellaan ja LA olis 19 syyskuuta. synnyttämään mennään ja toivottavasti hyvin pian, uutuuttaan hohtavaan SEKS..
tänään neuvola ja huomenna olis meno ns.kokoarvioon. molemmissa
raskauksissa haittana on ollu sokerit karvan verran koholla. esikoiselta painoarvioksi saivat 4.5kg, syntymäpaino oli kuitenkin vain 3.88kg joten ei mua nytkään koko ressaa ollenkaan.no tapahtumista tarkemmin sit huomenna, iloista päivää kaikille vaivoista huolimatta..
 
Unirytmi on kyllä nykyään niin sekaisin että....tänäänkin heräsin 4.20 ja odottelin että kello tulee 5.00 ennen kuin nousin. Onneksi voipi päikkärit nukkua kun siltä tuntuu....
Tervetuloa joukkoomme tättähäärä2! Raskausaika on tosaankin mennyt vauhdilla, ainakin nyt tuntuu siltä. Itse olen päässyt todella vähn vaivoin ja muutoksin että ihan ihmetyttää kuinka helposti tämä on mennyt *koputtaa puuta*...toivottavasti menee loppuunkin asti !

:/

Ei muuta kuin reipasta päivää kaikille :wave:
 
Olipa taas yö... heräilin koko ajan kuulostelemaan että joko se synnytys alkaa :eek: Todella outo olo, ikään kuin sen olisi pitänyt viime yönä tapahtua.

Tämä loppuaika on selkeesti valituspainotteista aikaa kun kaikki odottelevat milloin olo helpottuu. Jotenkin on vain sellainen tunne/toive että tällä kertaa vauva tulee aikaisemmin kuin 41+5, luulen että jopa ennen kuin rv 40 täyttyy.
Tai sitten on täyttä toiveajattelua! :LOL:

Tänään olis neuvola :p

Onnea huomiseen Mam84, hyvin se menee ;)

balik ja pikkuinen 38+2
 
Täällä herätty 7.00 pintaan ja synttärionnittelut ja -halaukset saatu kouluun menijöiltä sekä lupaus et kaakkua saan iltapäivällä.Päivittäjä :attn: 31 vuotta tänään täytetään.

Mies lähti viemään eskarilaista linja-autolle ja otti mukaan myös meidän kerholaisen. Kohtapa ne sieltä tulee kotio ja sitten aamupalan kimppuun. Ihanaa kun toi mies on kotosalla nyt ja auttelee kotiaskareissa ja leipose myös eilen kakkupohjan ja aikoi muksujen kanssa iltapäivällä tehdä täytekakun. :p :heart:

(.)Liikkeitä ja pullisteluja tullut runsaasti ja närästystä iltasella pukkasi päälle, mut onneks rennie auttoi.Turvotusta ei ole ollut liiemmin, onneks ja liikkumaankin olen päässyt, vaik hitaammin kuin yleensä.

Mut nyt sinne aamupalalle, mars!

Poikax3 :wave:
 
Huomenta syysmassuille!

nanna-80
Kiitos lohdutteluista. Kyllähän täällä muutkin valittaa oloaan että se vähän helpottaa omaa potutusta, huuh... No jospa tänään olisi aurinkoisempi päivä, vähän joka suhteessa :saint:

mam84
Voi hurjaa, lykkyä pyttyyn huomiselle! Tosi pitkälle ollaan selvitty, ettei kukaan ole jakautunut, mobicilla oli sentäs jo aika lähellä :hug:
Jos me ollaankin lokakuisten salaseura? :whistle:
...toivottavasti ei.

Tervetuloa mukaan tättähäärä2, päivittelen listaa :wave:


Maarja ja vaava 38+3

muoks. Onnea uusista vuosiluvuista, poikax3 :flower:
 
Pikapikaa annan taas ääninäytteen... Kasassa edelleen.... plääh..

Eilen Äiskäni katsoi keskimmäistä ja nuorinta ja päästin miehen kanssa ihan kaksin liikenteeseen :) Voi että teki hyvää. Päätettiin päivä vielä lyhyellä lenkillä. Tai no mä lähdin ensin yksin kävelemään mun minilenkkiä jonka kerroin miehelle ja hetken päästä tuo juoksikin mut kiinni vaikka oli mulla puhelin mukana jos jotain sattuu :) Se oli kivaa, oltiin peput pystyssä puolukoita maistelemassa ja ihastelemassa, tosin niiden kypsymistä pitää vielä odotella. Ei löydetty kuin pari ihan kypsää. Niin lapset söivät tänä viitenätoista minuuttina iltapaa kotona :D Olin ihan läähpuuh kun tultiin kotio vaikka ei tosiaan oltu kuin meitin talon ohi menevän autotien toisella puolella pururadalla :LOL:

Vointi on samanlainen kuin ollutkin. Viime yönä sain onneksi muutaman tunnin nukuttua ja aamulla mies "pakotti" mut jäämään petiin, kun lähti töihin. Herättelin sitten kouluun nuo kakis ja yksi vetää vielä sikeitä.
EN ymmärrä mitä olen syönyt eilen, kun maha on taas ihan sekaisin, oireili jo yöllä... No kaipa tää tästä.

Mukavaa päivää ja lähettäkää mulle kaikki mahdolliset ylimääräiset supparit, että pääsisin vihdoin tositoimiin.....

MUOKS: Synttärionnittelut poikax3 :flower: =)

Tervetuloa mukaan tättähäärä2!
 
tup
Nanna-80: Mulla ilmeisesti ihan samanlaiset oireet kun sulla. (Mutta viikkoihin en ole kyllä edes suunnitellut meneväni kävelylenkille! Ehkä muutaman viikon päästä, kun supistukset loppuvat kuin seinään.) Supistus ei satu, vaan juuri ne säteilevät kivut. Siis muuttuvatko myös itse supistukset kivuliaiksi, kun pitää lähteä? Nyt lähinnä tulee napakammista sellaista hengenahdistusta ja juuri selkäkramppeja. Selkäkivusta sen arvaan, kun on maha tosi pinkeenä. Viikko sitten, kun oli pahemmat supistukset, kipu alkoi tuntua myös alavatsalla, mutta sitten välit onneksi harventuivat.
Itse saan supistukset ja selkäkivun loppumaan varsin tehokkaasti levossa ja hautomalla selkää sellaisella kuumalla jyväpussilla. Se on tosi tehokas. Kantsii kokeilla! Toimii mulla ehkä yhtä hyvin kun 1000 mg parasetamolia.

Olin muuten tutustumassa sairaalaan. Vitsi että muut mammat oli hyvässä kunnossa! Ne käveli niin vauhdilla, että jäin joka suoralla heti yli 10 m jälkeen. Mulla siis rasitus on aiheuttanu supistuksia jostain viikolta 18 lähtien ja siksi en ole enää kuukausiin tehnytkään mitään. Olin etukäteen miettiny että pyydän pyörätuolin, mutten sitten kehdannut kun kaikki muutkin oli niin teräskunnossa. Ja mä luulin, että mun tila on se normaalimpi. Mä oon ollu ihan tosi kovassa kunnossa ennen tätä kaikkea, kyllä se syö naista!!

tup ja vaavi 34+6
 
Kiitos onnitteluista! Aamupala syöty ja nyt aattelin mennä, kuhan koneelta kerkeän niin katsoo töllötintä. ;)
Mies aikoi mennä pojan kanssa pihalle hommiin kohta ja sanoi et huilaa sinä vaan et sitten illalla jaksat olla muksujen kanssa. Miehellä on illalla menoa ja en tiiä onko vanhemmat tulossa käymään meillä vai ei. Puhuivat vkl et mahdollisesti tulevat, mut ei oo kuulunut mitään. Todnäköisesti sit vasta klo 16 jälkeen.

Poikax3 ja "alivuokralainen" 35+

Tervetuloa tättähäärä2 mukaan!
 
No niin, jospa sitten loppuviikosta viimestään saatas ekat vauvauutiset. =)

Meillä alkaa oleen kaikki vauvaa varten valmiina, paitsi sänkyä en oo petannu ja sairaalakassi vauvalle on pakkaamatta, ku en oo osannu päättää minkä paksusia vaatteita pitäs hänelle laittaa. No jospa laittas monen paksusta ja pakkailis tässä pikkuhiljaa... Joo yhtään supistusta ei oo sen torstai-illan jälkeen tullu, mutta menkkamaiset kivut on päivittäisiä. Muuten olo on melko pirtee. Toisaalta ootan jo kovasti että vauva syntyis, mutta toisaalta haluaisin nauttia tästä loppuajasta, kun ei kuitenkaan tiiä onko viiminen kerta. Ja kuitenkin vähän hirvittää toi tuleva arki kahen lapsen kaa. Noh joka tapauksessa oishan se vauveli jo kiva nähdä ja päästä tästä hirveestä turvotuksesta eroon... :LOL:

Huomenna neuvola, silloin viimeistään lisää...

minttu-82 ja TaimiMainio 37+6
 
Mä alan VAHVASTI epäilemään, että mulla on jokin masupöpö päällä! Edes puuro ei helpota oloa näemmä. Se tästä nyt sitten vielä puuttuikin :D Noh, ainakin sitä sitten osaa ajatella ettei lähtöä tule, kun luonto hoitaa yleensä asian niin, että sairaana olevalla äidillä ei synnytys käynnisty ja kuulema usein myös niin, että jos oma lapsi on kipeä, ei mitään tapahdu vaikka ensin antaisikin ymmärtää toisin...

Olis kyllä neuvola tuossa 15:30 joten siihen mennessä pitäisi saada itsensä siihen jamaan et sinne pääsee... Mut jos oksuttelu alkaa niin pakko perua....

Hassu juttu muuten sattui eilen illalla: Mulla hävis turvotus jaloista tyystin!!! Tosin tuli jo takas, mut oli hassua saada varpaat kippuralle sitten ainakin kuukauden tauon jälkeen :LOL:
 
Mam84 kovasti tsemppiä huomiselle, kaikki menee varmasti hyvin!!!Jännäämme varmasti kaikki puolestasi!

poikax3 onnittelut syntymäpäivän johdosta ja Tättähäärälle teretulemast mukaan! SEKS:iin ollaan myös menossa synnyttämään ja viime viikolla käytiinkin uutukaiseen tutustumassa...kivalle näytti!

Mulla harjoitussupparit lisääntyneet ja nyt olen myös öisin herännyt niihin, vaikka ei kipua liitykkään vaan inhottavaa vattan kovettumista ja kiristymistä. Muutaman kerran on ollut menkkamaista jomotusta lähinnä reisissä...H-hetki siis lähestyy vääjäämättä! Kyllähän se nyt tuntuu, että aika on mennyt todella nopeasti, vaikka välillä meinaa aika tulla pitkäksi ja tuntuu, että päivät matelee. Kiitollinen saan silti olla, että olen niin vähillä vaivoilla päässyt, toivottavasti loppuun asti...

Perjantaina taas neuvola, viime viikolla vauva oli jo hieman kiinnitynyt ja painoa oli viikossa tullut ennätykselliset 800 g! :eek: Saapi nähdä minkälaisia lukemia puntari perjantaina näyttää...

Mukavaa päivää kaikille, tää lähtee nyt lenkille...

Lilia + Pallero 37+6
 
Hyvällä tuurilla meitsi saa lähteä koko pesueen kanssa (vauva mukaanlukien) evakkoon tuosta juuri 2kk sitten ostetusta talosta |O |O |O

Satoi sitten eräänä päivänä Porissa vettä ja nyt meidän oma koti on pohjasta ihan märkä :'( :'( Jos sinne kuivaajat saadaan jossain vaiheessa, voi olla, että sielä ei pysty silloin asumaan..

Mua vaan itkettää, en saa edes töitä tehtyä :(

Ja tämä vauva ei edisty yhtään, tuossa se vaan potkii ihan vika suuntaan, ei tunnu laskeutuvan millään.. Hermot menee

RäpäRällä ja Nestori 37+4 ja vetinen koti :(
 
tervetuloa tättähäärä :flower:
poikax3 synttärionnittelut :flower:
pippurimammalle paljon supistuksia sinne :flower:
räpärällä toivottavasti ei kuitenkaan ole suurempaa vahinkoa käynyt talolle, jotta säästytte suuremmalta remontilta =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja roosakaisa:
Olitko muuten joe sinä siinä pötköttelemässä minun kanssa samaan aikaan käyrillä. Tutun näköinen, mutta en ehtinyt siinä hötäkässä kyselemään. Taisi tosin olla siinäkin tosi paikat kyseessä, enkä viitsinyt häiritä jos et sitten olisi ollutkaan sama henkilö. Muuten kyselisin menikö kaikki hyvin kumminkin?
Huomenta kaikille!

Roosakaisa, siellähän minä pötköttelin. Ihmettelin tutun oloista ääntä, kun juttelit hoitajan kanssa ja tunnistin sinut sitten kun olit lähdössä pois. =)

Tämä meidän pikkuinen on tosiaan sitkeästi perätilassa. Mitään estettä kääntämiselle ei ollut ja sitä kyllä yritettiin, mutta ei vain meidän kakara :heart: kääntynyt. Peppua saatiin nostettua ylöspäin, mutta pää työntyi minun kylkikaaren alle eikä sitä saatu käännettyä niin, että vauva olisi sukeltanut alaspäin. Tuntuihan se melko inhottavalta, mutta kipu oli vielä siedettävän rajoissa. Kahden viikon päästä on kontrollikäynti. Jäi epäselväksi yrittävätkö sitten vielä kääntää, jos vauva ei ole itsestään kääntynyt. Jos ei käänny/saada käännettyä, niin sitten kai kuvataan lantio että onnistuisiko perätilasynnytys, ja jos ei, niin edessä on sektio. :/ Kotona sitten miehelle itkin, etten halua leikkausta. Vaikka eihän sille mitään voi, jos ei ole vaihtoehtoja. Tänään on jo vähän parempi mieli. Täytyy vain yrittää henkisesti varautua siihen sektioonkin. Ohjeeksi sain, että pitäisi lukea lehteä lattialla pylly pystyssä, mutta jotenkin tuntuu ihan huuhaalta, että sillä tavalla voisi saada vauvan kääntymään. Niin, kokoarvioksi kone laski vauvalle nyt 2700g ja jos syntyy la:na, niin olisi noin 3600g eli keskikäyrällä mennään. Tämä tieto oli kyllä helpotus, kun reilu kuukausi sittenhän mentiin reilusti ylemmillä käyrillä. Kohdunsuun osalta rasti oli kortissa kiinteän ja pehmeän välissä ja pituutta 2cm. Lääkäri siis teki tutkimuksen käsikopelolla.

mam84 hurjasti onnea ja tsemppiä käynnistykseen!
Bluedrama, toivottavasti äidilläsi on kaikki hyvin!

Sairaalan vaatteissa ajattelin minäkin sen ajan siellä olla. Alusvaatteita voisi varata muutamat mukaan. Tutustumiskäynnillä kyllä neuvottiin, että omat sisäkengät kannattaa ottaa mukaan, kun niillä sairaalan kengillä on kuulemma aika huono kävellä. Vauvan kotiutumisvaatteet tuottaa päänvaivaa, kun en oikein osaa ajatella paljonko sitä vaatetta pitäisi olla päällä. Enkä tiedä pakkaanko niitä sairaalaan mukaan, kun voihan mies tuoda ne sitten mukanaan.

Kylläpä tosiaan monilla on kaikenlaisia tuntemuksia. Itsellä ei mitään suurempaa eikä tietysti vielä tarvikaan olla. Pitkään paikallaan seisominen ei tunnu hyvältä, alkaa selkää ja masua jomottaa ja välillä vihloo tuonne kohdunsuulle. Muuten olen kyllä onnellinen tästä kohtuullisen hyvästä olosta. Tietysti nukkuminen ja kyljen kääntäminen on jo mitä on ja närästystä ja turvotusta on, mutta pystyn kuitenkin ihan mukavasti puuhailemaan kaikenlaista tässä kotona.

Huomaa muuten, että iso osa porukasta alkaa jo olla mammalomalla, kun päivän aikana tulee tekstiä ihan mahdottomasti! ;)

Joe ja itsepäinen pieni 35+5
 
Täällä on loppunut kaikki synnytys oireet kuin seinään paitsi, että en ole koko raskauden aikana tuntenut oloani hehkeäksi ja nyt siltä tuntuu :)
Mistäköhän moinen johtuu....

Tsempit kaikille syysmasuille... elomasuissa syntyi eka vaavi jo 13.7.
Me ollaan päästy aika pitkälle..
Mä luulen ainakin että meidän vaavi haluaa olla tähtimerkeissä Neitsyt =)
ja siksi ei vielä tule?!?

Miiuli 77 + :heart: Pötkötti 37+3 :heart:
 
Mam84: hirmuisesti jaksamista huomiselle! :hug: Hyvin se menee! =)
(ja taisinpa se mieki veikkailla, että vauvauutisia saadaan 22.8. ;) )
Sairaalavaatteet vs. omat..: eilinen reissu ratkaisi mun fiilikset siittä, et aion niitä sairaalan omia pornokuteita käyttää :LOL: Jotain omaa ois tietty kiva olla, esim. ees alusvaatteet. Mieskin myönsi eilen, että saatto jonkunlaiset traumat jäädä hälle ko näki mut niissä ihanissa verkkopöksyissä.. :D
BlueDramalle ja RäpäRällälle: voihan makarooni! :hug: Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin (kuten asioilla onneksi on tapana). =)

Omasta napulista sen verran, et sitä mähmää vuotaa edelleen mutta minkäpä sille mahtaa |O Viime yönä tuli taas pari kipeää supparia, mut yllättäen aamun sarastaessa siihen ne jäikin :LOL: Mies teki eilen saunassa vauvan kans diilin, että se vois syntyä 2.9., passais mulle vallan mainiosti. :saint: Kerkeäis isovanhemmat ulkomailta kotiin eikä ihan tarvis kärvistellä laskettuunaikaan saakka. Mut senpä näkee, vielä ole siis mitään hoppua :heart:

Päivänjatkeita kaikille tasapuolisesti. On tää niin ihana yhteisö :flower:

mobic & pikkukainen huomenna 38+0 :D
 
halit kaikille :hug:
Nyt omaa napaa: Kävin siten neuolalääkärisä, oli eri lekuri ku normaaisti. lekurin mielestä mulla kohdunkaulaa jäljellä 3cm (ultralla mitattu 3vko sitten ni oli vajaa 2cm) ja kohdunsuu kiinni ja kiinteä, (kortissa merkinnät rv 20 lähtien et kohdunsuu pehmee ja 3vko sitte oli sormelle auki).Pisti oikeinvihaksi koko lekuri :kieh: :kieh: :kieh:
Kysyin lekurilta niistä vihlaisusta, joista koksissa sanovat et on eräänlaisia supistuksia, niin nyt lekuri oli sitä mieltä et johtuu vaan siitä ku vauva liikkuu... yritin siinä selitellä ettei ne kivut liity liikkeisiin ni sit lekuri tuumas et mitä sinä niistä hermoilet näillä kohdunsuun tiedoilla menee helposti yliaikaiseksi niinkuin esikoisesikin. esikoinen kuitenkin syntyi rv38+5 :kieh: :kieh: :kieh: :headwall: :headwall: :headwall:
anteeks tää purkaus suututtaa vaan niin kovasti kun tuntu ettei tosta käynnistä ollut mitään hyötyä kun ei lekuri tiennyt mitään :headwall: :kieh:
Parempaa päivää :hug:
 

Yhteistyössä