Tänään ostettiin pojan joululahjat.

  • Viestiketjun aloittaja "aito ammattivalittaja"
  • Ensimmäinen viesti
"jepp"
Meillä on kans 6v poika. Lego pkt, star wars hahmoja, bey blade taisteluareena, kirja ja pussilakana pkt on hankittu. En osta enää mitään. Mummolta ja kummeilta tulee n 5pkt lisää
Tuleeko teillä muilta paketteja?
 
Piks
Alkuperäinen kirjoittaja eräs vaan;30495796:
Paljon??? Meillä on muksut aina saanet isot kasat lahjoja. Mun mielestä on vaan ihanaa ostaa lahjoja ja paketoida niitä, jouluna kuuluu saada paljon paketteja :)!! Mut kukin tavallaan..
Muutama joulu kun seurattiin sukulaislasten jouluja, niin päädyttiin tähän. Lapset saivat varmaan 20 pakettia per nenä ja avasivat niitä siihen asti kunnes vastaan tuli pari ensimmäistä heidän mielestään kiinnostavaa lelua. Sen jälkeen alkoivat koota niitä leluja ja leikkiä niillä, mitä nyt vanhemmat häiriköivät, kun yrittivät anella lapsia avaamaan loputkin paketit. Onko tuommoisessa mitään järkeä? Minusta järkevämpää on ostaa pari lapsen mielestä superkivaa lahjaa ja sitten sukulaisilta tulee luultavasti muutama lapsesta ei niin kamalan kiinnostava lahja. Me ostamme lapselle leluja ympäri vuoden, jos jotain sopivaa sattuu tulemaan kohdalle, mutta emme halua tuommoista kertaähkyä.
 
Wiiii
Voithan ostaa vielä vaikka suklaata, namuja ja sipsipussin ja paketoida kaiken erikseen niin saa paljon paketteja joista lapset tykkää.. sit vaikka joku star wars suihkugeeli yms. kaikkee pientä pakettiin ja halpaa..
 

Yhteistyössä