täytyy tehdä jo kalluppi kuka uskaltaa edelleen elää normaalia elämää vaikka possutauti jyllää

täällä mennään ihan normimeiningillä!meillä on töiden kautta molemmilla niin suuri riski kantaa se tänne.eikä kyllä ees olis taloudellisesti mahdollista jäädä pois töistä ;D!
mä sain to kyllä rokotteen..mutta mies saa sitten vasta joskus kun ei kuitenkaan kuulu riskiryhmään!
 
Meillä eletään aivan normaalisti, mitään ei olla rajoitettu eikä rajoiteta. Mies kävi eilen hakeen piikin (kuuluu riskiryhmään). Me ei lapsen kanssa oteta rokotetta. Siinä vaiheessa otetaan, jos kyseiseen tautiin alkaa porukkaa kunnolla kaatumaan. Minä en varmaan ottaisi sittekään, lapselle voisin harkita. Työn puolesta saan taudin (oma arvio) 90% varmuudella. Tapaan sata lasta ainakin viikossa, joten eiköhän tauti kuitenki tule :( Mut ei sitä voi välttääkkään. En usko, että kerkeäisin saada rokotetta tarpeeksi ajoissa edes, joten en ota stressiä rokotteesta tai taudista. :)
 
nippu
normaalia elämää muuten, mutta ei osallistuta konsertteihin, lätkäpeleihin, jne. suuremmat tapahtumat vältetään, ja huolehditaan tarkkaan käsihygeniasta. Lapsia ei oteta kauppaan ja kun kaupassa ollaan käyty niin ei avata karkkipussia heti vaan vasta kotona kun kädet on pesty ja desinfioitu. niin ja työpaikkaruokailussa en ole pitkään aikaan syönyt leipaa, koska se syödään käsin vaan ainoastaan sellasia ruokia missä käytetään haarukkaa ja veistä..
 
Kaisa
Käsidesiä ei edelleenkään omisteta.. normisti liikutaan ja pestään kädet ku tullaan ulkoa/kaupasta tms.
Töissä jos olisin ni olisin joutunu jäämään (sh:n tk päivystyksessä) varhaistetulle äippälomalle, mut ku en ole ni ei vaikuta siihenkään mitenkään
 

Yhteistyössä