Taikahiekasta

  • Viestiketjun aloittaja "taikahiekka"
  • Ensimmäinen viesti
"taikahiekka"
Osaako joku sanoa, minkä ikäiset innostuisi eniten tästä taikahiekasta?
Lisäksi, en jotenkin osaa hahmottaa, minkä verran käytännössä olisi esimerkiksi 5 kiloa tätä taikahiekkaa - miten ison astian vaatisi, ja kuinka monelle leikkijälle siitä riittäisi kerralla?

Muitakin kokemuksia otan mielllään vastaan :) Ja tarkoitan kineettistä taikahiekkaa, jota myydään mm. Leikkien verkkokaupassa.
 
Meillä 4-vuotias saattaa tunninkin putkeen rakennella taikahiekasta kaikenlaista. Meidän viiden kilon paketista on käytössä nyt puolet eli 2,5 kg. Meillä tämä määrä on yhdellä isolla tarjottimella ja siitä saa rakennettua jopa pieniä linnoja. Kyl mun mielestä toi 2,5 kg riittää muutamalle lapselle näpertelyyn!
 
vierailija
Meillä tasan 5v ja 3v 3kk leikkivät paketillisella taikahiekkaa (0.7 kg), merkki Cra-Z-Sand. Riittää mielestäni hyvin just kahdelle lapselle + pikku keko 1.5 vuotiaalle, josta tekee pikku kupilla kakkuja, rikkoo ne ja taas tekee. Istutan pienimmän syöttötuoliin, ja pidän silmällä ettei syö hiekkaa mut hyvin jo oppinut ja ei yritä enää juuri laittaa sitä suuhun. Sopii hyvin siis nuoremmallekin, mut leikkiä saa vaan vahdin alla. 1.5v viihtyy myös pitkään hiekan kanssa leikkien.

Suosittelen lämpimästi taikahiekkaa, lapset viihtyvät yli tunninkin sen parissa mm. kaulivat tasaiseksi ja painelevat muovieläimillä ja dinoilla jalanjälkiä, leipovat kakkuja tms. Ei ole koskaan muovailuvaha ollut näin suosiossa meillä! 3v sai tämän paketin 3v-lahjaksi tädiltään, hyvä lahja!
 
vierailija
Vanha ketju, mutta vastaan silti.

Meillä on Kärkkäiseltä ostettuja paketteja neljä (jokaisessa oli 2,5 kg). Lapset ovat 6v ja 4v. Tykkäävät tosi paljon ja viihtyvät pitkäänkin tehden linnoja ja autoratoja.
 

Yhteistyössä