Taitaa olla paljon vammasten lasten bloggarimammoja linjoilla kun

  • Viestiketjun aloittaja no huhhuh
  • Ensimmäinen viesti
no huhhuh
ihan asiallinen, kantaa ottava ketju hävis saman tien.

En ikinä julistaisi kuvin ja sanoin oman lapseni kärsimyksiä, jopa kuolinkuvia, koko kansan pällisteltäväksi vaikka mikä ois..

Ja kyllä, erityislapsen äiti olen itsekin.

Tätä ei siis saa ihmetellä. Ei varmaan, kun kaksplussan omakin tähtibloggari bloggaa vaan sairaasta lapsestaan.

Puistattava ilmiö joka tapauksessa.
Ei näiltä lapsilta kysytä, haluaako ne "julkkiksiksi" = oman supermamman egobuusteriksi.

SAD, SO SAD.
 
Samaa mieltä olen, että on törkeää kirjoitella kenekään henkilökohtaisia asioita ja vieläpä kuvien kera. Näistä ihmisistä kasvaa teinejä, ja aikuisia, ja kaikki eivät varmasti arvosta sitä, että oma elämä on ripoteltu nettiin kaikkien töllisteltäväksi ja päiviteltäväksi.
 
"ihminen"
Minä kyllä luen mielelläni ja saan niistä paljon henkistä tukea. Onneksi poistettiin jonkun idiootin laittama haukkumis ketju. Taitaa olla vain kateutta, ettei itse osaa kirjoittaa mitään syvällistä ajatusta.
 
"vieras"
Olipa lapsi vammainen tai ei, niin toivoisin aina harkintaa siinä, millaisia asioita blogissa tuodaan esiin. Lapsi ei tosiaan ehkä kiitä myöhemmin kaikista paljastuksista.
 
Tuossa asiassa eettisyyttä voidaan punnita mielestäni aika tapauskohtaisesti. Perheen arjesta voi kirjoittaa kauniisti ja lasta kunnioittavasti. Jos blogi tarjoaa esim. vakavasti sairaan lapsen äidille lohtua voidessaan jakaa tilanteensa muiden kanssa, en näe asiassa mitään väärää.
 
huhheui
[QUOTE="ihminen";28948433]Minä kyllä luen mielelläni ja saan niistä paljon henkistä tukea. Onneksi poistettiin jonkun idiootin laittama haukkumis ketju. Taitaa olla vain kateutta, ettei itse osaa kirjoittaa mitään syvällistä ajatusta.[/QUOTE]



Vaan eka kertaa (minun nähdäkseni) joku uskalsi kritisoida, siis tuoda esiin myös sen toisen puolen asiasta, että äitibloggaaja retostelee todella yksityiskohtaisia juttuja ja kuvia sairaasta lapsestaan kaikkien nähtäville, no joo vertaistukea kyllä ehkä joillekin, sosiaalipornoa suurimmalle osalle (sori vaan) - ja missä on sen LAPSEN oikeudet??! ja bloggaajamamma saa toki hurraat ja kunniat ja tsempit, mut mitä se lapsi saa.. Käyttäis vaan äiti senkin ajan lapseensa, niin vois olla huomattavasti parempi mieli.
 
Brii
Jos nyt ymmärrän mistä puhutaan ni johan on marjat! Minusta harva sellainen blogi missä kerrotaan lapsen sairaudesta ja perheen arjesta siinä ympärillä ei olla retosteltu asioilla! Kaikkien vammat ei näy ulospäin ja kyllä itse saan voimaa näistä blogeista vaikka omilla lapsilla ei juuri kyseistä sairautta ookkaan.
 
"vieras"
[QUOTE="ihminen";28948588]Miksi lukea ja ottaa kantaa, jos ei pidä? Internetissä on varmasti paljon muutakin luettavaa, onko pakko mennä juuri näille sivuille jotka ärsyttää?[/QUOTE]

Miksi lapsen oikeudesta yksityisyyteen ei saa keskustella?
 

Yhteistyössä