Te kenen lapset käy ratsastustallilla

Onko niissä minkälaisia opettajia/ohjaajia?

Käytiin tänään uudella tallilla ja sielä oli kyllä sellanen mamma että huh huh. Hirveä äkäpussi ja tuntui että sitä ärsytti koko homma mitä se oli tekemässä (siis pitämässä tuntia). Poika totes että tänne hän ei enää ikinä tuu.
 
Me on käyty yhdellä toisella tallilla ennemmin ja sielä opettaja kyllä on osannu hommansa jne mutta se on aina sanonu sanottavansa paljo nätimmin, ei äkisemällä ja ärisemällä. Tää oli sellanen sitruunan nielllyt, jos jollakulla tuli jotain virhettä niin se karjui pää punasena. Mun mielestä asiat voi sanoa sievästikin, tarvi sillee rähistä.
 
"vieras"
Lapsena mulla oli vähän lepsumpi opettaja, joka oli tosi mukava ja tunneilla oli sitten lepsua mutta mukavaa harrastelua. Teininä kävin toisella tallilla, jossa oli vähän tiukkis opettaja, joka oli sairaan vaativa mutta sen tunneilla ne taidot oikeasti alkoi kehittyä eteenpäini!

Ilkeän opettajan tunneille en olisi mennyt. Ratsastus on niin kallis harrastus että rahoille pitää saada vastinetta kaikin puolin... Ainakin jos nyt aikuisena menisin taas tunneille.
 
  • Tykkää
Reactions: Mummeliisa

Yhteistyössä