The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Hmp. Yritin tilata ellokselta sellaiset persusta nuolevat treenitrikoot (ihan kotipöksyiksi ja sairaalareissuja varten) mutkun sähköpostiosoite on muuttunut, en pääse sisään tililleni ja asiakaspalvelussa joku puhui niin huonoa suomea että taitaa jäädä lopullisesti sikseen.
 
40 prosenttia vastanneista vannoi "mamisten" nimeen

Käytännöllisyys voitti Me Naisten pakkasvaatekyselyssä. Vastaajista 40 prosenttia paljasti vetävänsä kylmällä pitkät kalsarit jalkaansa.

Me Naisten nettikyselyn tulos on selvä: suomalainen nainen ei turhia hienostele, vaan kaivaa kaapin perukoilta pitkät kalsarit jalkaansa, kun lämpömittari painuu pakkasen puolelle.

Lähes 40 prosenttia vastaajista kertoo vannovansa pitkien kalsareiden nimeen:

– Olen muutenkin vilukissa. Pitkiä kalsareita on mukavampi käyttää kuin sukkahousuja, joita saa olla koko ajan kiskomassa ylös, nimimerkki Mira kertoo.

Joka kolmas vastaaja kiskoo kuitenkin housujen alle sukkahousut. Lähiömutsi on varma, että kalsarit lihottavat enemmän kuin sukkahousut, ”eikä kalsarit varmaan edes mahtuisi kireiden farkkujen alle”.

Leggingsejä käyttää kyselyyn osallistuneista 12 prosenttia, ja kaikki eivät kaipaa lisälämmikettä edes kovilla pakkasilla: 15 prosenttia kyselyyn osallistuneista pärjää ilman välikerrosta.

Me Naisten kyselyssä yllätysmomentti syntyi toppahousuista, joita toimitus ei ollut tajunnut asettaa vastausvaihtoehdoksi. Useampi osallistuja kertoi pukeutuvansa toppahousuihin joko pitkien kalsareiden lisäksi tai sijasta, kuten nimimerkki :

– Pakkoko niitä kalsareita on laittaa housujen alle? Toppahousut jalkaan työmatkalle farkkujen päälle. Ne on helppo ottaa pois jalasta eikä sisällä ole kuuma koko päivää, kun on pelkät farkut jalassa.
 
Tuo Hanneskin on sitten kuollut. Ikääkin jo oli.


Sotaveteraani Hannes Hynönen on kuollut, Länsi-Savo kertoo.

Hynösen lapset lähettivät lehdelle tiedotteen, jossa he kertoivat isänsä poismenosta.

- Isämme Hannes Hynönen nukkui rauhallisesti pois aamukahvin jälkeen kello 08.30 maanantaina 30. marraskuuta 2015.

Optimistisella elämänasenteellaan katsojia hurmannut Hynönen nousi viime vuoden itsenäisyyspäivän jälkeen kansalliseksi julkkikseksi ja sai suomalaisilta muun muassa yli tuhat joulukorttia.

Hynönen teki syvän vaikutuksen myös presidentti Sauli Niinistöön, joka kehotti uudenvuodenpuheessaan kansalaisia ottamaan elämisen mallia mikkeliläisveteraanista.

Hynönen oli kuollessaan 102-vuotias. Hän täytti vuosia tammikuussa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120120758259_uu.shtml
 
Mä käytän sukkiksia jos alkaa oleen liian kylmä. Joko ohuempia tai paksumpia. Mammiksia (hassu nimi :D ) harvemmin kun ei ne mene farkkujen alla mukavasti. Tai sitten ne on sellaiset paksummat sukkisten tapaiset missä ei ole sitä jalkaosaa/teräosaa mikä lie vaan ne päättyy nilkkaan. Tietty se sukkaosakin lämmittää jalkaa.
Toppahousun alla voi pitää vaikka mammiksiakin. Tai jotain leggarintapaisia neuloshässäköitä.

Farkut on aika kylmät pitää talvella.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä