The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Jospa tuo lämpenis viikonlopuksi.


Kotimaa 26.4.2016 klo 9:05 | päivitetty 26.4.2016 klo 9:05
Lappiin tulossa lämmin vappu – Utsjoella yhtä lämmintä kuin Turussa

Lappiin on luvassa lämmin vappuviikonloppu. Ilmatieteenlaitoksen mukaan koko Lapissa lämpötilat kohoavat yli 10 asteen.

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan Utsjoella on perjantaista maanantaihin jopa 16 astetta lämmintä ja täysin aurinkoista.

Vertailun vuoksi Helsinkiin luvataaan vappupäivälle 15 asteen ja Turkuun 16 asteen lämpötilaa.

Rovaniemelle luvataan lauantaina 13 asteen ja sunnuntaina 15 asteen lämpötilaa. Tornionlaaksossa on luvassa vappuna pilvipoutaa ja noin 14 asteen lämpöä.
 
Tuituisaisai :)

Paivaa just Sulle :). Vetta sataa ripsuttelee, valilla runsaastikin ja kylla - latakoissa loytyy <3! Jos et ole kokeillut miten ihanaa on oikeesti pomppiminen, se tasajalkaa roiskiminen, latakoissa kumppareissa, niin - suosittelen. Tosi nopeesti muuten tarttuu semmoinen lapsekas keveys ja ilo, hiipii valloittaen koko kropan varpaista paakkoseen... Ja hei, se on vaan vetta ja vaikka makee tyyppi ootkin, niin sokerista et kuitenkaan (y)

Nythan on niin etta.

Yritan olla tassa vatuloimatta liikaa, pahoittelen kovin jos siihen lipsahtaa, vaikka laakityskin on kohdallaan tai ainakin yritan siihen panostaa eli


..ainakin tuossa annostuksessa yritan menna jatkossa :) ja sitten viela
upload_2016-4-26_12-48-29.jpeg
..oisko tossa nyt ens alkuun sinne piNppiin hiertamaan (y):D...ja viela - kun kasvunpaikassa ja kehittymisessa oon menossa mukana vaikka lopputuloksesta ei ole mitaan takuita -

tommosta settia jos tonne pumppuosastoon saisin, niin ehkapa musta viela ihminen tulee :D

Lyhyesti ja ytimeekkaasti siis (rutkasti parantamisen varaa tassa) - kiitos ja kumarrus kaikille ja just Sulle. Mua revitaan nyt niin moneen suuntaan ja kun sita kloonauskonetta ei ole - hallelujaa kuitenkin sille ettei ole(y)! - niin taa on sitten tata. Ei pysty kykenamaan, vaikka kuinka tahtois.

Ei ole olemassa hyvasteja, nama ovat "pannaan auringonlaskun piikkiin" tai seuraavaan kertaan tjtn...milloin se sitten lieneekaan. Voi hyvin, pure hammasta ja nayta narhen kikkelit, pida tyylis :). Torpan poydan aarelle hyvin kaikki mahtuisitte, sydameeni ootte kuitenkin oman pesanne rakentaneet <3

Ei muuta kuin huiskuttelemisiin :)

 
Mulla on ongelma. Menin keittiöön tarkoituksena ottaa särkylääke. Jotain siinä samalla häsläsin ja lopputuloksena on se, etten muista, otinko lääkkeen vai en. Kaipa toi kohta selviää jäikö lääke ottamatta, jos kivut ei hellitä. o_O Sen verran vahvoja pillereitä, etten ihan heti uskalla uutta ottaa.
 
Niin jah päivää koko porukalle :D
Kotona töistä ja piti päikkärit nukkua,oli vähän väsyny olo. Kahvit juotu tuoreen sämpylän kanssa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä