Tiedätkö mitä saat äitienpäivälahjaksi?

No kylpyläreissu tehdään ens viikonloppuna, pidettäköön sitä nyt sitten vaikka yhdistettynä hää- ja äitienpäiväjuhlana....saatiin syksyllä häälahjaks lahjakortti matkatoimistoon ja nyt mennään siis la-su kylpylään kolmistaan. Viimeks mies oli ostanu kaks kunnon samppanja- eli kuoharilasia ja lupaili sarjan jatkuvan tulevina vuosina. Sit ehkä perinteinen kortti (kukkia).
 
Christina
En tiedä. Luulisin että ehkä lahjakortin kauneushoitolaan, mies lueskeli aika tarkkaan kun oli mainos paikallisessa lehdessä :D Tai sit saan jotain ihan muuta. Pääasia että muistavat, ei se lahja ole niin tärkeä.
 
olettaisin
Esitin jo toivomuksen laadukkaimmista geishakuulista entisten kovaa mekkalaa pitävien tilalle :eek: B)
tietysti se kukkapuska tulee, ja vapaa aamu kaikista askareista.. olettaisin :flower: =)
 
En tiedä. Eilen oli kuitenkin kova sipinä ja kihinä takakammarissa miehen kaupunkireissun jälkeen. Ja äitille ei kuulemma kerrota. Sen tiedän, että tuon eilisen lisäksi saan jonkin uuden ruusulajikkeen keittiön ikkunan alle, sellaisen nimittäin saan joka äitienpäivä.
 
Tiedän, saan lapselta itsetehdyn kortin, jonka hän on tehnyt kotona ja toinen tulee varmaan päiväkodista. Uskoisin, että ovat myös päikässä tehneet jonkun pienen lahjan, kuten kasvattaneet kukan tms.

Muita lahjoja ei ole minulle tulossa, mutta tärkeimpiä ovat omalta lapselta saadut askartelut, ne on niin liikkiksiä.
 

Yhteistyössä