Tilasin just MOON BOOTS saappaat nettikaupasta Italiasta.

Niitä on niin hirveästi jengi kehunu ulkomaisilla nettisaiteilla, että kuinka oli viime talvenaki paras investointi ikinä. Niissä kuulemma tosissaan pysyy varpaat lämpimänä ja ovat supermukavat jalassa. Niissä on kaikki kaipaamani ominaisuudet.

Ne on valmistajan sivujen mukaan vedenkestävät ja pitävät jalat lämpimänä -35 C saakka. Tänä talvena ei sit palella tuolla leikkipuistossa, tai siis ei enää äitikään. Vaikka mulla on ihan muka kunnon talvikenkiä, niissä tulee kylmä.

Ihmettelen kovasti, kun näyttää olevan tosi suosittuja tuolla keski-Euroopassa ja myös Jenkeissä, että miks ihmeessä ykskään suomalainen kauppa ei niitä myy. Eikä maksanu edes paljon. Nyt jään jännityksellä odottaa, että millaiset ne on ja onko ne tosissaan niin ihanat. =)
 
Pitkään tein töitä tänä aamuna, että missä päin Eurooppaa niitä myydään, siis euromaissa. Aina vaan päädyin näille Italialaisille sivuille, kun muualla oli, että osta moon bootsit, klikkaa tästä, niin aina päädyin tänne. Ne on siis italialaiset saappaat alunperin ja tämä valmistuttaja näyttää olevan ihan ainoimpia, jotka myy joka puolelle Eurooppaa. Tai sit en vain osannu hakea oikein. Jenkeissä kyllä myytiin vaikka minkävärisinä, mutta niissä on kovat tullausmaksut, ettei se houkuta.

Tässä ois linkki Italialaiseen kauppaan, josta ostin ne visalla (hintaa tuli vain 74 e + 22 e toimituskulut):

Tecnica Moon Boots - shoe - shop - online - shoes - italy - calzature - scarpe
 
Viimeksi muokattu:
"jeje"
Nehän tuli jo uudestaan muotiin, joskus 2003-2004? En enää muista, mutta silloin oli ainakin kaupoissa paljon moonbootseja. Oli ainakin paljon sellaisia karvaisia eri väreissä, pinkkiä, mustaa ja ruskeaa. Ehkä ne nyt tekee kolmatta kertaa tuloaan.
 

Yhteistyössä