tiputtelu vuoto alkuraskaudessa

Eli 3 aamusin tiputellut kirkasta verta loppunut kuitenkin 1-2 wc kerran jälkeen, eilen käyty sisätutkimuksessa kohdunkaula on kiinni mut seuraavat kuitenkin raskaushormoonia muutaman päivän raskaus viikkoja siis 8+5. Kenelläkään omakohtasta kokemusta että ollakko nyt rauhallisin mielin vaiko alkaa henkisesti valmistautumaan keskenmenoon lääkäriltä tuli vaan ympäripyöreitä vastauksia
 
Verinen vuoto alkuraskaudessa voi olla viatonta tai merkkikeskenmenosta. Viaton verivuoto aiheutuu yleensä veritäyteisistä, herkistyneistä limakalvoista synnytinelimissä raskauden aikana. Joskus istukka voi kiinnittyä alas kohtuonteloon lähelle kohdunsuuta ja vuotaa hieman verta reunastaan. Jos vuoto on niukkaa, eikä siihen liity voimakkaita kouristavia ja aaltomaisia alavatsakipuja, on kyseessä usein viaton vuoto, jonka ehtii tarkistuttaa muutaman päivän kuluessa omassa neuvolassa. Jos vuoto on runsasta, hyytynyttä ja siihen liittyy kovia alamahakipuja, on aihetta hakeutua päivystyksellisesti lääkäriin arvioitavaksi.

oma kokemus: tiputteli 5-8 viikot ja syytä ei selvinny. nyt terve vilkas 4 vee kotona
 
Itselläni tiputteli rv5-8 ajan epäsäännöllisen säännöllisesti, tosin kuivunutta suurimmalta osin ja kirkasta vain "kakkoshädän" jälkeen max teelusikallisen verran.. Eikä siihen mitään syytä koskaan etsitty tai keksitty, oli vain tiputtelua ja siinä se. Edelleen raskaana ollaan ja täysin ongelmitta on sujunut.

Winny ja 38+1
 

Yhteistyössä