Toukomurut 2014 ~ Lokakuussa

Huomenta vain Nitta ja masuasukki.

Täällä samaan L-PKS:n taloon suunnataan ja eka ultra sitten. Mitään varhaisultraa ei olla tosiaan käyty, joten eipä ole mitään hajua, missä mennään ja mitä siellä on.
 
Joo, ei mekään olla... sydänäänet olen neuvolassa kuullu. Tosin ultran jälkeen se jännitys vasta alkaa, että hälyttääkö veriseulat taas, 1-2vkoa pitää ootella niitä vastauksia sitten... mehän saatetaan jopa nähä, meillä on aika 18.30...
 
Heippa Kaikki!

Tillu79 pyysi tänne tulemaan kun olen ollut tuolla Hoitoihin 2011 listoilla :)

Täällä siis vihdoin monen vuoden odotuksen jälkeen (5½ vuotta), ollaan raskaana.
Tillun kanssa aika samoissa ;)

Esikoista odotetaan ja nyt on menossa 12+4 laskettuaika 5.5.14

Rankat Ivf hoidot takana 2. ivf hoidoissa tärppäs ja toivottavasti menee loppuunasti muitta mutkitta.

Huvittavinta täsä on että, minulla ei ole MITÄÄN oireita, ei mitään....aluksi oli turvotusta ja huippausta. Tänään pitkästäaikaan alaselkää vähän jomottaa, mutta siinä se. Luojaa olen saanut kiittää, ettei ole pahoinvointeja tai muutakaan, mutta on tää oireeton raskaus aika pyllystä kun pelkää että onko siellä enään mitään elämää.

Hiulu: itse jouduin alkuraskauden farkut ostamaan, kun omat farkut ei mennyt enään päälle ja voi että tää on luksusta =)

Täällä muuten käytiin jo viime viikolla NP ultrassa ja 7+4 varhaisultrassa. Joulukuun alussa mennään rakenneultraan.

[/URL][/IMG]
meidän sintti
 
Viimeksi muokattu:
No mutta Nitta, meillä on aika sitten teidän jälkeen klo.19:00, että varmaankin törmätään käytävässä. :) Onpas kyllä jännä sattuma.

Mä en ole kuullut vielä sykkeitäkään tai mitään (eivät alkaneet kuunnella neuvolassa tuossa kuukausi takaperin ja ajattelin, että tuskin sieltä mitään olisi vielä kuulunutkaan), joten aivan mysteeri tämä vielä on, että onko siellä ketään kotona.

Toisaalta oloja oli tuossa etenkin viikolta 7 eteenpäin kiitettävästi, eikä vuotoja tai huolestuttavia kipujakaan ole ollut. Joten siinä mielessä rauhallisin mielin kai voi olla. Ja toisaalta kun onnistuttiin tosiaan nyt toista kertaa raskautumaan kertayrityksellä, niin sekin on positiivinen juttu. Jos ei olekaan kaikki kunnossa, niin ainakaan raskautumisen kanssa ei toistaiseksi ole ollut ongelmaa ja ikääkin sen verran, että ei ole vielä viimeiset mahdollisuudet menossa. Tottakai sitä toivoo, että kaikki olisi kunnossa, mutta realistisen elämänasenteen siivittämänä sitä osaa pohjustaa itsensä myös muuhun.

Nyt ruokikselta takaisin töiden ääreen, iltapäivän tunnit tulevat varmasti menemään niiiiiin hitaasti. :) Onneksi on paljon hommia kuitenkin.

Skaardie + Pottu 12+4
 
Pinkku-84: Mullakaan ei ollut MITÄÄN oireita esikoista odottaessa ja meilläkin tärppäsi 2. IVF-hoito. Jostain luin että lapsettomuushoidoissa voi olla juuri että alkuraskauden oireet ovat hieman normaalia raskautta vähäisemmät...
Nyt tää raskaus tärppäsi heti ekasta pakastealkionsiirrosta mistä olen ylionnellinen :) ei tarvinnut enää mennä "kunnon" hoitoihin :) Tässä kakkos raskaudessa taas tuntuu olevan KAIKKI OIREET HETI TÄSSÄ JA NYT :p Kukin raskaus näköjään on ihan erilainen...
 
  • Tykkää
Reactions: Pinkku-84
Tervetuloa Pinkku tänne joukkoon iloiseen. :) Voi,että mää oon sun puolesta NIIIIIN iloinen. Meillä meni se 4 vuotta ,että vauveli saatiin monien mutkien ja hoitojen jälkeen.
Itsellä vieläkin hieman järkyttyny olo tästä luomuplussasta, kun ehti itsensä jo niin hyvin psyykkaamaan,et tuo pieni jää ainokaiseksi- niin se vaan elämä on ihmeellistä. :D

Tänään kävin antamassa veriseuloja varten näytteet ja maanantaina pääsee taas kurkkaamaan,mitä kuuluu Minimiille.

Mulla on kans ollu lähes oireeton raskaus. Testinkin tein vain sen vuoksi,kun näin niin outoa unta. Pahoinvointia ei ole ollut juuri ollenkaan. Välillä ruoka etoo ja kaikki epäterveellinen sitten taas maistuu.
Nyt on alkanut öisin lonkat taas kipeytymään,et joutuu tyyny polvien välissä nukkumaan.

Tillu&Minimii 11+5
 
  • Tykkää
Reactions: Pinkku-84
Onpas jännää kun moni on päässyt ultraan ja vielä ihania hyviä uutisia! :)

Itseäni jännittää ihan kauheasti, en voi uskoa että siellä näkyisi jo tuollainen ihana vauva niin kuin Pinkun kuvassa! Tänään kävin vatsakipujen vuoksi ensiavussa mutta lääkäri meinasi että kaikki hyvin so far. Hcg oli 94 000 eli ihan kivasti ja siihen ripustan kaiken toivoni. Neljä päivää ultraan..

AL ja Mössy 11+1
 
Viime viikon pahoinvointi vähän helpotti. Tällä viikolla pahoinvointi vähän pahentunu ja Yöellotus tullu kaupan päälle. Ainoo vaan, että vaikuttaa nukkumiseen.. yh..

Neuvola ens viikon keskiviikkona ja siitä viikon päästä NP-ultra. Näitä odotellessa. että ellotusta lukuunottamatta ihan ok fiilikset :)

Kukkurukuu ja POKS 11+0
 
Eilen käytiin neuvolassa kuuntelemassa vauveliinin sydänääniä ensimmäistä kertaa. :heart:
Kovaa pumputti sydän kun syke oli 170-180. Eikö tuo ole aika hurja vauhti? Mistäköhän moinen nopeus voi johtua? Minustako? :rolleyes:


Jessica ja Toukka 10+2
 
kukkuruu, tännekin tullut kaveriksi tuo ilta/yö pahoinvointi, rannekeet tulleet myös yökäyttöön. vähän auttaa se, että juuri ennen nukkumaan menoa syö jotain. No, ainakin niin myöhään kun viitsii syödä ennen hampaitten pesua.

Yöt on muutenkin aika mahdottomia, selkää kolottaa ja pakko vaihtaa vähän väliä asentoa, ja jollei kolota niin sitten kuivaa suuta ja janottaa ja sitten pissattaa, että eipä kovin rauhallisia ja levollisia öitä ainakaan täällä ole. Kauhulla odotan loppuraskautta, jos jo nyt on tällaista.

jessica voihan se syke varmaan sikiölläkin olla korkea, jos on kova vauhti päällä masussa, nukkuvan syke varmaan pienempi kuin ympäri kieppuvan :) Minäkin olen kuullut tuon, että tytöillä olisi nopeempi syke. Ehkä vilkas tyttö?

Tietääkö joku mistä saisi edullisesti pitkän mammajuhlamekon? Ystävälläni on talvella väitöstilaisuus ja pitäisi olla akateeminen juhlapuku sitten - pitkä musta, mutta kuulemma riittää vieraalta että on pitkä eikä mielellään räikeä.

10+4
 
hiulu Mulla ei noi rannekkeet oo auttanu yhtään. Enemmän van ahdistaa, kun puristaa ranteita...
JANO on kanssa kova koko ajan ja joka kerta yöllä, kun käy vessassa, pitää juoda. Sitten tekee huonoo ja sitten saat unenpäästä kiinni heräätkin jo pissahätään.. Kierre on valmis.. :D
Tän pitäis kuulemma alkaa kohta helpottaan... Odotan innolla :D
odotusmekoista en valitettavasti osaa sanoo... Miten olis joku trikoinen musta (tai tumma) pitkä mekko ja alle odotussukkahousut. Siihen sit joku kiva koru, buutsit ja niihin sopiva laukku? :)
 
Ultra eilen takana ja kaikki ok. Oli yksi kappale ihmistaimia kasvamassa mahassa. Ultraamisessa meni melkein tunti, kun ei se Pottu olisi millään halunnut kiemurrella sellaiseen asentoon, että olisi niska selvästi näkynyt. Näytti vain takaraivoa ja selkää suuren osan ajasta. Sitten kääntyi salamana kunnon asentoon, kun kuuli taikasanat "No ei tämä tosiaan taida näin onnistua, kun ei käänny sopivaan asentoon. Katsotaanpa sieltä alakautta sitten...". 1mm oli mittaustulos.

Fiilikset ultran jälkeen yllätti itseni hieman. Tuli lievä paniikki; nyt sitä oikeasti ollaan sitten raskaana ja toinen lapsi tulossa. Esikoisen vauva-aika kun oli suoraan sanottuna aivan kamalaa; masennuin kai ja vauvakin oli haastava. Nukkui huonosti, söi huonosti ja viiden kuukauden jälkeen sairasti koko ajan, kunnes vuoden iässä sai putket korviin. Oma perhe kaukana ja miehen vanhemmista ei mitään apua arjessa. En olisi paljon apua kaivannut; pari tuntia jos olisi joskus saanut siivota tai nukkua rauhassa, niin se olisi riittänyt.

Pelottaa, että koen tämänkin vauva-ajan yhtä ankeana ja eniten siitä tulisi sivussa kärsimään tämä reipas esikoisemme. Huoh..

Skaardie ja Pottu 12+5
 
Skaardie.. Muistan tuon tunteen kun odotin toista lasta. Ensimmäinen oli vaikea raskaus (ennenaikainen synnytys,liikuntakielto tms.) ja poika oli vaikea mahaportin läppä löysä oksensi koko ajan huusi tms. Mutta kuitenkin kun toinen syntyi oli oma varmuus erilainen ei enää hätäillyt kaikesta ja ei enää kaikki ollut uutta. Ja sit kolmas meni jo rutiinilla ja tämä neljäs myös. Mutta jaksamista.
 
Niihän sitä sanotaa että mitä korkeempi syke nii tyttö mut ei välttämättä pidä paikkansa (jollekin joo)
Kaikista kolmesta lapsesta ollut syke siin 150-160 ja kaks poikaa sekä yks tyttö tullut :)

ainut mikä on itellä noista pitännyt paikkansa on että tyttö tulee jos kärsii aamupahoinvoinnista ja siitä kärsin tytön aikana. Pojista oli vaan kuvotusta. Nyt kyl kärsinnyt kyl oikein urakalla tuosta paha olosta et saas nähä kumpaa sukupuolta tulee ;)
 
Sikiön syke on alkuviikkoina tosi korkea, saattaa olla jopa 200. Sit olikohan se viikon 12 tienoilla laskee 120-160. Näin luin joltain raskaussivustolta. Tytöillä on sen jälkeen keskimäärin korkeampi syke, meillä ainakin pitänyt aina paikkansa.

Täällä edelleen välillä huono olo mut vähenemään päin, masu tuntuu kumpuna selällä maatessa ja yhdet sykkeet löytyy yleensä oikeelta alhaalta ja toiset vasemmalta vähän navan alta. Maanantaina sitten VIHDOIN np-ultra :).

Choco coco & Ihme ja Kumma 12+4
 
Meillä on molempien tyttöjen sykkeet ollu 160-180 välillä, esikoisella meni yli 200 ja silloin mentiinkin kiireen vilkkaa keskussairaalaan takykardian takia - kaikki hyvin onneksi.

Pahoinvointi jo hellitti - mutta se kai helpotti tullakseen takaisin. Ja nyt on alkanut jo lievät supistuksetkin, lähinnä vihaisena tulee ja tuntuu että nyt oon äkänen aika usein kun on alkanu tupakkaakin tekemään mieli.. ...vielä taistelen vastaan.

Hyäkkis ja MyrttiMartti 11+2
 
Täälläkin ekassa neuvolassa käyty. Ultrasivat ja siellä näkyi hieman oletettua pienempi kaveri, jonka sydän jumpsutti vakuuttavasti. Saa nähdä muuttuuko LA NP-ultrassa. Ensi viikolla veriseulaan ja lääkärineuvolaan.

Viikolle 12 sain lisäksi ajan tuohon NP-ultraan ja varasin pakollisen sokerirasituksen. Edellisen raskauden pari huonoa tulosta tekee tästäkin automaattisesti sokeriseurattavan. Noh. Jos satsaisin asianmukaiseen ruokaan edeltävänä iltana niin ehkä ei hälyttäisi tällä kertaa.

Oireita ei ole ollenkaan, mutta vatsan iltaturvotus on ihan eri mallilla kuin viimeksi. Oikeasti saa töissäkin vetää välillä vatsaa sisään käytävillä kävellessä, kun en viitsisi vielä tulla kaapista tämän asian kanssa.

Tuanni ja Mölli 9+3
 

Yhteistyössä