Tuleeko kirkkoon liittymisestä mitään ylimääräistä?

  • Viestiketjun aloittaja "hmm"
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
Hain kirkon hommiin töihin mutta olen eronnut ev. lut. seurakunnasta. Haastattelu on parin viikon päästä. Työ on sellaista johon ei ole välttämätöntä kirkkoon kuuluminen mutta todellisuushan on että kyllä se vaikuttaa vaikkei saisi.

Jos siis liityn nostaakseni mahdollisuuksiani uudelleen kirkkoon niin tuleeko siihen mitään sen kummempaa lisävaivaa kirkollisveron lisäksi? Kasteen ja konfirmaation olen aikaisemmin saanut.
 
"vieras"
No ei tietenkään tule, paitti tietenkin joka pyhäinen kirkossa käynti ja lapsen vieminen seurakunnan kerhoon ja omat osallistumiset leireihin yms. ja tietenkin lapsien leirit.
 
"hmm"
[QUOTE="vieras";25784640]No ei tietenkään tule, paitti tietenkin joka pyhäinen kirkossa käynti ja lapsen vieminen seurakunnan kerhoon ja omat osallistumiset leireihin yms. ja tietenkin lapsien leirit.[/QUOTE]

no voi hitsi :D eikun meinasin että kuuluuko siihen joku "kirkon yhteyteen ottaminen" tms missä pitää käydä öylättiä puputtamassa tai muuta.
 
voihan avuttomuus
Ei ihme että olet työtön, kun pitää tällainenkin tieto yrittää keskustelupalstalta udella, sen sijaan että osaisit etsiä kaipaamasi tiedon muualta netistä (kuten vaikka seurakuntasi sivuilta...)
 

Yhteistyössä