Tuleeko muiden lapsille pampersista ihottumaa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Meillä 8kk tyttö ja aina kun siirrytään pampersiin, pylly punoittaa, joskus tulee jopa rakkuloita ja selkään tulee näppyjä. Nyt vasta tajusin että aina kun oireita on tullut, ollaan käytetty pampersia.
 
Joo, samanlaista meidänkin tytölle tulee. Joissain pamperseissa ainakin oli jotain pieniä sinisiä geelipalloja (kerran yksi vaippa hajosi niin huomasin). Täytyypä laittaa palautetta...

geelipallerot on kertakäyttövaippojen imevä osa. Niitä on jokaisessa kertakäyttövaipassa, mutta muut osat vaipasta voi olla erilaisia...gramma ´geelipalloja imee 30-50g pissaa.
 
"vieras"
Miellä tuoli toiselle Pamperseista, ei LIberoista ja toiselle Liberoista, mutta ei Pamperseista. On siis yksilöllistä. Joskus käytettiin satunnaisesti molemmilla muitakin vaippoja, mutta ne yleensä aina valskasi jostakin - ja osasta niistäkin tuli ihottumaa.
 
"Vieras"
[QUOTE="vieras";26142311]Miellä tuoli toiselle Pamperseista, ei LIberoista ja toiselle Liberoista, mutta ei Pamperseista. On siis yksilöllistä. Joskus käytettiin satunnaisesti molemmilla muitakin vaippoja, mutta ne yleensä aina valskasi jostakin - ja osasta niistäkin tuli ihottumaa.[/QUOTE]

Siis meillä tuli :)
 

Yhteistyössä