turkin matka lähestyy...antakaa vinkkejä mitkä tärkeimpiä asioita huomioida? ja ottaako alla inclusive vai pelkkä aamiai

siis aamiainen maksais 104€ meiltä kahelta,ja all inclusive 570€...erotusta tuolle jäi 466€...
kannattaako tuo nyt ottaa kuitenkaan...sitoo niin paljo hotelliin,eikä sitä kannattais sit käydä missään muualla syömässä ollenkaan..

mitäs muuta tärkeää pitää vielä muistaa ennen matkaa...ite ollut koneessa reilu 10v sitten
 
dwdwdwq
Mä ottaisin Turkissa mielummin AI:n kuin menisin muualle ravintoloihin syömään. Turkki on kuitenkin takuuvarma vatsatautikohde, jossa ruuasta saadut pöpöt ovat arkipäivää. Hotelleissa on yleisesti ottaen parempi hygieniataso, jos nyt ei mihinkään parin tähden lutikkalinnaan majoittaudu.
 
"reissari"
Mä en ainakaan koskaan maksa etukäteen mitään hotelliruokia. Reissussa osa hauskuudesta on just siinä että löytää jonkun kivan paikan ja syö siellä, ei niin että aina tarttis nälän iskiessä palata hotellille. Tosin mäen mitään rantalomia harrastakaan, eli jos ei meinaa kovin kummoisesti hotellilta liikkua niin kai sitten se on vaihtoehto. Maitohappobakteereita mukaan (ja kannattaa lakaa jo nyt syömään) jos on herkkä bakteerivaihteluille.
 
dwdwdwq
Aika alakanttiin laskettu toi 50 €/päivä kahdelta henkilöltä ellei käy jossain kahvilassa syömässä aina jotain kolmioleipiä tai muita snack-tyyppisiä "ruokia". Aamupalat, lounas, (välipala), päivällinen, iltapala, juomat (tai mitä nyt kukakin syö päivän aikana) tuolla 50 eurolla kahdelle on haastavaa. Jo ihan nesteytystäkin ajatellen rahaa menee yllättävän paljon jos sattuu hellesäät.
 
"Miranda"
No siis ehdottomasti all inclusive. Se ”sitoo” teitä hotelliin juu, mutta ette te nyt Turkkiin ole mitään vitun Eiffel-tornia tulleetkaan ihastelemaan. Jos matkustaa maahan, jonka suurin nähtävyys on Damlatas-luola ja nelikerroksinen Robin Hood yökerho, niin all inclusive sopii kuvioon hyvin. Ruokaelämyksethän tarjoaa paikallinen Grill & BBQ, josta löytyvät pihvit ja ranskalaiset lievittävät krapulaanne ennen uutta nousua. Muistakaa juoda kunnon pohjat hotellilla all inclusiven piikkiin ja sitten Robin Hoodissa paikallista viinaa. No mitä muuta kannattaa sitten muistaa vai? No se ettei rannalle mennä kuin päivänvalossa. Oikeesti!! Siellä sattuu pahoja asioita. Toinen mitä on hyvä muistaa, niin se ”Deniz” tai ”Altan” (niin just se ihana poika) ei ole erityisesti ihastunut juuri sinuun. Oikeesti!! Se lirkuttaa samat litanniat jokaiselle vaaleaihoiselle nuorelle naiselle, joiden jono vaihtuu noin viikottain. Ja kyllä, jos siis sitä kysyit, sukupuolitaudin riski on siksi kovin suuri.

Rannalle kannattaa suunata heti aamusta, vaikka olisi millainen darra. Sillä siinä rantatuolissa voi nukkua, kunhan saa varjon päällensä ja kylmän all inclusiveen kuuluvan rommikolan käteensä. Aamun liian myöhäiset herätykset tarkoittavat, että rantatuolia ette enää saa. Auringossa kannattaa olla hyvät suojakertoimet erityisesti ensimmäisinä päivinä. Rantakaupustelijat saa huitastua vittuun häiritsemästä aika nopeasti sanomalla enkuksi, että saman saman tuotteen saa halvemmalla tilattua suoraan Kiinasta (aliexpress). Ne ei jaksa alkaa vänkäämään vastaan.
 
Mä en ottais Ai:ta missään tapauksessa Turkissa. Siellä on toinen toistaan parempia ravintoloita vieri vieressä :p Iltaisin on kiva kuljeskella kaupungilla ja etsiä sopivaa ruokapaikkaa. Itse olen viettänyt lomaa Turkissa n. 20 kertaa enkä oo koskaan saanut ruokamyrkytystä. Käsihygienia on tärkeää, meillä aina käytössä desinfiointipyyhkeet ja käsidesi. Ja hah, vai yökerho ainut nähtävyys :D :D Turkilla on pitkä ja vaiherikas historia, nähtävyyksiä joka lähtöön. Toki turistialueet on melkoisia rysiä, mutta niiden laitamilta löytää paikallisasutusta, riippuu toki kohteesta.
 
akava
Ilmeisesti teitä lähdössä 2 aikuista. En todellakaan ottaisi ai!!! Parasta lomassa kuljeksia illalla ja etsiä kiva ruokapaikka. Aamupalaa marketista, leipää leipomosta ja ei maksa paljon. Ja en ole kyllä minäkään saanut Turkissa(enkä muuallakaan) vatsatautia. Että turhaa pelottelua taas täällä. Onko pelottelijat edes Turkissa käyneet...
 
"""""
En minäkään ottais ai turkissa. Hotellista riipuen, meillä ei kyllä kovin kaksista ai ruoka ollut. Ja kuumalla ei todellakaan ole nälkä että tekis viis kertaa päivässä edes mieli syödä :x kunnon aamupalalla jaksaa pitkään.
 

Yhteistyössä