Tykkimäki Juhannuksena?

Pohdiskelin tuossa jotain erilaista Juhannukselle.. onko kenellekään kokemusta Tykkimäestä (tai muista vastaavista) Juhannuksen aikaan?

Päivän reissua suunnitelmissa perheen (kolme lasta) kanssa, mutta jos on tapana että huvipuisto täyttyy riehuvista nuorisoporukoista niin ei liene hyvä idea.

Kertokaahan kokemuksia? Edes lähelle liippaavia?
 
off topic
Mikä ois semmoinen työssäkäyvälle sopiva ajankohta, milloin huvipuistoissa olisi mahdollisimman vähän lapsia/perheitä? Särkänniemi tai lintsi lähinnä kiinnostaisi...
 
"vieras"
Miksei lapsia / perheitä saisi olla? Veikkaan että niiltä on mahdoton välttyä ko. kohteissa, mutta ehkä ne iltojen vikat tunnit vois olla otollisimmat.
Tykkään ettei tarvitse olla valppaana koko ajan tallooko vahingossa jalkoihinsa jonkun irrallaan juoksentelevan taaperon tai väistellä tilaa vieviä vaunuja tai kuunnella kenenkään kiukuttelua. Muutenkin paremmin tilaa ja vähemmän jonoja. Yleensä perheellisten suosiossa olevina aikoina huvipuistoissa on muutenkin eniten väkeä. Olin kerran särkässä eräässä yksityistilaisuudessa niin että se oli varattu kokonaan käytännössä aikuisten käyttöön ja siellä oli ihan mahtavaa verrattuna mitä se normaalisti on vaikka väkeä olikin paljon, joten jatkossakin olis kiva käydä semmoiseen aikaan milloin mahdollisimman suuri osa asiakkaista on täysikasvuisia.

Haluisin mennä ihan koko päiväksi niin sikäli ei oikein riitä nuo illan tunnit.
 
Ottaen huomioon että Suomessa jokainen huvipuisto on tarkoitettu kaikenikäisille ja täten myös perhekäyttöön, on varmasti mahdoton löytää ajankohtaa jolloin perheitä ja lapsia olisi vähän tai ei ollenkaan (poislukien mainitsemasi yksityistilaisuudet).

Kolmen lapsen äitinä en minäkään jaksaisi kuunnella vieraiden lasten kiljuntaa tai väistellä heidän sulaneita jäätelöitään, mutta turha niistä on sen suurempaa stressiä ottaa omalle reissulleen. Sinne ne kuitenkin mahtuvat huvipuistojen maisemaan, aikuiset ja lapset.
 
:)
Olen ollut joka juhannus Särkänniemessä eikä siellä ole ollut paljon porukkaa, koska useammilla perheillä/nuorilla on muuta tekemistä kuin pyöriä huvipuistossa... Ajattelin mennä myös tänäkinvuonna, vaikka sää hieman epävakaista onkin :) (eipähän ole turhia hienohelmia siellä valittamassa jos sattuu huono keli olemaankin)
 
Deleted member 70007
Me ollaan menossa juhannuksena omien ja ystävän muksujen kanssa varmaan Tykkimäkeen, Kouvolaan. Juhannuksena pidellyt hiljaista ennen ainakin. Hyvillä mielin mennään, juhannuksena uskaltaa lähteä aika villin 5v:n kanssa.
 
Deleted member 70007
Me käytiin siellä nyt perjantaina. Kävittekö te ap siellä?
Oli oikein kivaa, jonkun verran porukkaa, 5v pääsi yhteen laitteeseen yksin kun ei muita ollut tulossa :) Nähtiin yksi tuttavaperhekin.
 
Meinasin jo unohtaakin kommentoida :). Oltiin perjantaina, ja oli todella kiva että päätettiin mennä! Sää suosi, jonottaa ei tarvinnut ja koko perhe viihtyi.

Koitin vähän isommille lapsille puhua että jos / kun toisiin huvipuistoihin kesän aikana mennään niin yleensä täytyy jonotella enempi, etteivät ajattele sen aina olevan noin helppoa :)
 

Yhteistyössä