Tytölle kokonaan musta/ruskea haalari?

  • Viestiketjun aloittaja "sinna"
  • Ensimmäinen viesti
"sinna"
Nyt tässä mietin, että millaista talvihaalaria ostaisin tuolle 2,5- vuotiaalle tytölle ja kun ne parhaat maksaa niin jumalattoman paljon, niin ajattelin että ostaisin sen verran neutraalin, että menis sitten ens talvena vuotta nuoremmalle veljelleen. Mutta onko musta, ruskea tai ehkä harmaakin liian synkkiä tytölle? Ajattelin kyllä sitten tosi tyttömäisiä asusteita..

Ihmettelisitkö, jos vastaan tulisi noin tummiin puettu tyttö talvella tai onko jotenkin liian karua? Siis vaikka itsehän minä sen päätän mitä lapsilleni puen, mutta tiedän, että tytön mummoilta ainakin tulisi kommenttia.

Itse en kyllä muutenkaan tykkää niistä perinteisistä vaaleanpunaisista ja kukkakuoseista, että omaan tyyliin kyllä sopisi pukea tyttö noin.. mutta joku nyt tässä tökkii, että onko ihan hölmö ajatus..

Ja jos jollain on hyviä vinkkejä, mistä jonkun muun värisiä neutraaleja molemmille sukupuolille sopivia talvivaatteita löytyisi, olisin kiitollinen :)
 
"vieras"
[QUOTE="sinna";22027312]Kiitos vaivannäöstä, mutta iuuh.. en tykää yhtään puvun ulkonäöstä..[/QUOTE]

Mikäs vika rasavilissa on, ainut suomalainen haalari, meillä ei muuta käytetäkään.
 
"sinna"
[QUOTE="vieras";22027322]Mikäs vika rasavilissa on, ainut suomalainen haalari, meillä ei muuta käytetäkään.[/QUOTE]

Ei merkissä mitään vikaa, ulkonäössä lähinnä
 
"vieras"
[QUOTE="sinna";22027324]Voi kun minusta nuo on niin selkeitä tytön tai pojan.. oonkohan sitten vaan liian ronkeli..[/QUOTE]

No mikset osta tytölle tytön ja pojalle sitten omansa kun sen aika on.
 
[QUOTE="sinna";22027324]Voi kun minusta nuo on niin selkeitä tytön tai pojan.. oonkohan sitten vaan liian ronkeli..[/QUOTE]

en tiiä.. meil on 2½v:lle juuriki tuon värin välikausipuku mitä tuo "lumi" on ja se käy mun mielestä hyvin pojalle esim. lime-vihreillä tai sinisillä asusteilla
 
"sinna"
[QUOTE="vieras";22027338]No mikset osta tytölle tytön ja pojalle sitten omansa kun sen aika on.[/QUOTE]

No ajattelin, että tuntuis vähemmän pahalta pistää paljon rahaa vaatteisiin jos niitä on mahdollisuus käyttää seuraavallakin..
 
"sinna"
Ihania ootte kun jaksatte ehdottaa :)! Ticketin haalarista haaveilen kaikista eniten, mutta sitä pähkäilen että raskinko ja onko rahan arvoinen, ennen kun en ole kyseistä merkkiä käyttänyt..
 
"sinna"
Liikutteko paljon hämärään tai pimeään aikaan? sillon ei valitsis nuin tummaa haalaria? värikkäämpi näkyy paremmin! (siis esim. pyöräiliälle)
Eipä oikeastaan kun kotihoidossa on, niin ollaan yleensä valoisan aikaan ulkona. Mutta kyllähän tosiaan aika aikaisin talvella pimeä tulee niin voi kyl tilanne muuttua. Tässä taas mietittävää. Tietty tuohonkin vois heijastimia lisäillä :)
 
[QUOTE="sinna";22027372]Ihania ootte kun jaksatte ehdottaa :)! Ticketin haalarista haaveilen kaikista eniten, mutta sitä pähkäilen että raskinko ja onko rahan arvoinen, ennen kun en ole kyseistä merkkiä käyttänyt..[/QUOTE]

ootko kirppikseltä katsonu? Tän ikäsille löytyy vielä ihan mukavan kuntoisia (vähänkäytettyjä) haalareita suht edullisesti. Mul itellä ei ole tuosta ticketistä kokemusta, mut eiköhän ne ole haalarit siinä missä nuo "halppis" merkitkin.. Onko teil lapset syntyneet samaan vuodenaikaan et sit sen puoleen siirtyy seuraavalle. Meil menee pikkasen hankalasti ku tytöillä on "ikäeroa" 3kk ni viel menevät pahimoilleen ristiin.. mitä esikoinen käytti kesällä oli kupukselle jo pieniä jne
 
"sinna"
http://nameit.bestsellershop.com/EU/snowsuits/storm-mini-wholesuit-mocca-410/190728/190731
Tääkin ois yks vaihtoehto. Mut onko tää liian vauvamallin? Äh kun osaa olla vaikeaa :/
 

Yhteistyössä