Ulvilan murhamysteeri elokuva televisiossa

  • Viestiketjun aloittaja Charlie Hebdo
  • Ensimmäinen viesti
Charlie Hebdo
Minä olen...
Saas nähdä...eli saammeko nähdä tämän sensuroidun version huomenna televisiossa, vai joutuuko YLE perääntymään rikkoessaan tekijänoikeuslakia? Voi tulla nimittäin kalliiksi.
 
YLEn tv-versio
YLEn leikkaaman dokumentin voi nähdä rajoitetun ajan ilmaiseksi netissä.

Dokumenttiprojekti: Ulvilan murhamysteeri

http://areena.yle.fi/tv/2689828

Jälkilöylyt täältä:

http://anneliauer.com

.
 
"Missä"
Seiskassa haastateltu Anneli Auer vihjaa, että sijaisvanhemmat ovat manipuloineet lapsia omaa äitiään vastaan.

"– Pienet lapset voivat puhua mitä tahansa, mitä aikuiset heille syöttävät. Syytän asiassa ainoastaan aikuisia. Lapseni ovat eläneet valheiden vankeina sijaisperheessä. Vaikka heillä olisikin halu kertoa, miten asiat oikeasti ovat, eivät he siellä voi tuoda asioita esiin, Auer väittää."

Eli lasten kauhukertomukset ovat lähtöisin sijaisvanhemmilta. Missä on olleet sosiaaliviranomaiset, joiden vastuulla on ollut valvoa, ettei näin pääse käymään?

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/seiskan-haastattelema-anneli-auer-lapset-elavat-valheen-vankeina/4940600
 
Valkopesu
Heh, Päivi Räsänen pyysi poliisihallitukselta selvityksen Auer-jutun esitutkinnan puutteista. Poliisihallitus lähetti Räsäselle selvitykseen sijasta muistion siitä kuinka hyvin Suomessa henkirikoksia selvitetään ja kuinka laadukasta työtä poliisi tekee. Muistiossa ei mainittu mitään rikospaikan sotkemisesta Ulvilassa, dna:n kontaminaatiosta, typeristä rekonstruktioista, joissa suomalaiset huippupoliisit nostavat jäykkää jalkaansa ikkunasta mennäkseen jne., jne.
 
Mikko Paatero
[QUOTE="Missä";30744055]Seiskassa haastateltu Anneli Auer vihjaa, että sijaisvanhemmat ovat manipuloineet lapsia omaa äitiään vastaan.

"– Pienet lapset voivat puhua mitä tahansa, mitä aikuiset heille syöttävät. Syytän asiassa ainoastaan aikuisia. Lapseni ovat eläneet valheiden vankeina sijaisperheessä. Vaikka heillä olisikin halu kertoa, miten asiat oikeasti ovat, eivät he siellä voi tuoda asioita esiin, Auer väittää."

Eli lasten kauhukertomukset ovat lähtöisin sijaisvanhemmilta. Missä on olleet sosiaaliviranomaiset, joiden vastuulla on ollut valvoa, ettei näin pääse käymään?

Seiskan haastattelema Anneli Auer: "Lapset elävät valheen vankeina" - Rikos - Uutiset - MTV.fi[/QUOTE]

Kannattaa kuunnella myös ohjaaja Pekka Lehdon haastattelu

Ulvilan murhamysteeri on suomalainen Twin Peaks-tarina:

Ulvilan murhamysteeri on suomalainen Twin Peaks-tarina | Puheen Aamu | Radio | yle.fi

.
 
"Annelin"
Tää Annelin haastattelu oli hyvä. Se on tehty jo ennen hovioikeuden uutta vapauttavaa päätöstä.

http://areena.yle.fi/radio/2298417

Miten meinaavat satakuntalaiset poliisit murhan ratkaista? Otetaanko Annelin mainitsemat epäillyt uuteen tarkasteluun?
 
Hesarissa
Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen kertoi, että

"Jutun varsinaiset syyttäjät hahmottelevat Porissa parhaillaan, saako tapauksesta riittävän perusteellisen valituslupahakemuksen."

Useat lakiasiantuntijat ovat julkisuudessa todenneet Vaasan hovioikeuden vapauttavan päätöksen olleen erittäin tarkasti ja hyvin perusteltu, joten taitaapa olla työntäyteinen pääsiäinen Porin syyttäjäkaartilla. Kiikarit kohti taivasta taitaa olla paras mahdollisuus saada lisää uutta näyttöä Annelin "rikoksista".

Kansalaiset sensijaan katsovat Ulvilan murhamysteeriä netissä. Se on ollut kirkkaasti suosituin kaikista Ylen dokumenttiprojektin elokuvista.
 
Porin
YLEn leikkaaman dokumentin voi nähdä rajoitetun ajan ilmaiseksi netissä.

Dokumenttiprojekti: Ulvilan murhamysteeri

Dokumenttiprojekti: Ulvilan murhamysteeri (16) | Tv | Areena | yle.fi

Jälkilöylyt täältä:

anneliauer.com

.
Oliko ne samoja poliiseja Porista, jotka alkoi aikoinaan syyttää Aueria murhaajaksi ja myöhemmin lastensa hyväksikäyttäjäksi? Paatero sanoi lehdissä, ettei halua uusia silmiä tutkimaan Ulvilan murhaa. Miksiköhän? Mitenköhän käy, kun Paatero siirtyy eläkkeelle?
 
Kielletään samalla
Se uskovaiseksi hurahtanut "asiantuntijalääkäri" Tampereelta, joka tutki UV-lampuillaan Annelin lasten ihon alla paljaille silmille näkymättömiä Saatananpalvonnanmerkkejä haluaa Facebookissa kieltää Halloweenin. Hmmm....
 
"Ken"
Noidat olivat varsinkin historiallisessa ajankuvassa yleenä epäkristillisiä ja tämän vuoksi pahoiksi leimattuja tietäjiä ja magian, noituuden tai kansanlääkinnän harjoittajia.

1400–1600-luvun Euroopassa noitia tai sellaisiksi syytettyjä vainottiin noitavainoissa. Monessa noituudeksi luetussa perinteessä tai rituaalissa oli alkujaan kyse kristinuskoa varhaisempien uskomusjärjestemien jäänteistä. Ne liitettiin kristinuskon paholaiseen, ja ne saivat piirteitä kristinuskosta.
 
poliittinen
Kokoomuksen suosio on ollut pahasti laskussa monesta eri syystä. Seuraavien vaalien jälkeen Anneli Auerilla on mahdollisuuksia saada pyytämänsä tutkinnat suoritetuiksi, kun ei ole enää kokoomuslaiset esteenä.
 
Poliittinen vanki
Hesarissa sanottiin, että 20.4. eli heti vaalien jälkeisenä päivänä. Tarkoituksenmukaista? Tuolla http://anneliauer.com blogissa tulee ilmi kokoomusvaikuttajien osallisuus Ulvilansurman "selvittämisessä" ja syyttömän perheenäidin vainossa.
 
Kokoomuslainen
Poliisiylijohtaja Mikko Paatero lähtee piakkoin vähin äänin eläkkeelle. Hänen sekaantumisensa Ulvilanmurhan tutkintaan ja ulostulonsa mediassa ovat aiheuttaneet syyttömälle perheenäidille paljon hallaa.
 
Kansalaisaktivismi
Syyttäjälaitos vastaan Anneli Auer -- anneliauer.com —
Nämä naiset ovat käyttäneet satoja tunteja Ulvilan murhamysteerin tutkimiseen. He ovat käyneet läpi kaikki oikeuden päätökset edelleen keskeneräisessä surma-asiassa, kuunnelleet surmayöltä peräisin olevaa hätäkeskustallennetta ja kuunnelleet kymmenien todistajien eri oikeudenkäynneissä antamia

https://www.youtube.com/watch?v=LHaBeJ9MCag

Videon kakkososa

https://www.youtube.com/watch?v=vpDOvOKm09w

Mielenkiintoista kuunneltavaa.
 

Yhteistyössä